Dağ II Filmi 4 Kasım'da Sinemalarda
-
do_som bunu yazdı
aslında güzel olmus isidle savasıyorlarmıs ben begendim aq :D
vallaha güzelmiş lan
hocam iki mesajını okuyunca direk sunu anladım ilk basta pkk ile savasıyorlar sanıyorsun kötü diyorsun sonra isid ile savastıklarını ögrenince vallaha güzelmiş diyorsun film e direk siyasi yaklaştıgın net bir sekilde belli oluyor
-
http://www.imdb.com/title/tt5813916/ puanlamaya katılalım hocalar.
-
Florenzi bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
Ilk filmide cok begenmistim bunuda cok begendim heleki nisancinin suirden misralar okumasi hasta etti beni
Dagda nicin bagrili
Felege catmak icin
Cuvvvvvvv
Onu da Er Ryan'ı Kurtarmak filminden araklamışlar. Orda da nişancı eleman İncil'den pasajlar okuyodu.
Hocam araklanmis olsa bile o siiri secmek harika geldi bana siiri gic duymamistim cok eski bir siir birde cok iyi soyluyor misralari hasta oldum sahneye
-
Ef-sa-ne!
"Ve kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için..."
-
Efsaneki ne efsane.
İmkanı olan gitsin izlesin.
Heleki Türkmen kadının sarılışı varya ahhh o sahne ne sahnedir öyle paramparça oldum yemin ediyorum.
Her atıştan önce şiirden okunan bir mısramı dersin,TÜRK'lük bilincinin işlenişimi dersin anlatacak kelime cümle bulamıyorum sadece gidin izleyin.
-
KaptaN bunu yazdımkyb bunu yazdı
İlk film güzeldi. Askerlerin çaresizliğini güzel yansıtmıştı ancak bol mantık hatası vardı. Şimdi burada yazıpta spoiler vermek istemiyorum.
resmen hükümet yandaşı giib geldi bana , bide saçmalık ulan normal asker nasıl bordo bereli olur :D
Uzman astsubay ve subaylığa geçtikten sonra eğitimi Kursu var diye biliyorum
-
film cok iyi, kesinlikte tavsiye..
-
Biraz önce çıktım salondan. :)
Kesinlikle gidilmesi gereken bir film.
Efsane...
-
Şimdi çıktım salondan. ülkemizin yaptığı en guzel filmlerden birtanesi.
" Bu Amerikan filmi değil çatışmanın son anında savaş uçakları gelsin " gibi bir cümle kurdu.
Güzeldi imdb puanı vermeyi unutmayin
-
milli başarımız beyler , mutlaka gidin.
her atısta , bir mısra :)
Şair neden gam çeker ?
Şiir yaratmak için