Dağ II Filmi 4 Kasım'da Sinemalarda
-
bende Siccin 3 Cürmü Aşk'ın ortama düşmesini bekliyorum belki düşmüştür haberimizi yoktur haberi olan varsa haber uçursun
Dağ I askerlik anılarımı canlandırmıştı,Dağ II'yi izlemek nasip olmadı...Bizim millet böyle muhabbetleri sever,Özel Kuvvetler personel alımına başvuran yok mu ? koskoca sitede...Ceday şövalyesi olmak gibi bir şey bu
-
mkyb bunu yazdı
iyiymiş
Tamam-ül vagiyt :D
Rüzgar 3 yönünden 2 şiddetinde
medafe 800 metre..
Ciiiiizzzvv ı===>
-
Açıkçası ilk filmi çizgisi, işlenişi gibi detaylarla çok beğenmiştim, 2.filmi de sinemada izledim ve gerçekten çok beğendim. özellikle sosyal medyada sakallı, iri yarı ve tip tip adamların bile ağlamamak için zor tuttum dediğini görmüştüm(kısaca bi filmden ağlamayacak tipler) dedikleri kadar varmış sinemada olmasa da hepten bırakırdım ki kendimi sıka sıka sinemada bi damla süzüldü gözümden.
Son olarak pek çok yerde de gördüm benim fikrimde aynı şekilde. 'Tamam muhteşem, dünyanın en iyi filmi, dünyada rakipsiz diyemeyiz ama en azından bizim filmimiz, bizim propagandamız, bizim askeri filmimiz' TSK'nın ilk filmdeki çizgiyi beğenmiş olması ve bu filme desteği ağır şekilde vermiş olması da filmde hem propaganda açısından hem de film kalitesi açısından da önemli destek vermiş artı oyunculuklarda açıkçası gerçekten çok iyi (1.filmde de 2.filmde de komutanları oynayan kişileri normalde sevmezdim ama adamlar çok iyi oynamışlar)
Bu filme yapılacaksa bir eleştiri yapıcı yönde olmalı ki bir sonrakinde daha iyisi olsun. yoksa elimizde ne var Nefes Vatan Sağolsun, Dağ 1 ve Dağ 2 ve bu çizgiden biraz ayrı olarak propaganda filmi şeklinde Fetih 1453 var başka ne var? buradaki eksikliklerden hatalardan yola çıkarak sonrakini daha iyi yaparsın ki zaten yayın tarihi çizgisine koyulduğunda bu filmler her seferinde bana göre biraz daha iyileşme var ki zaten kötü filmlerde değil.
-
DJ_Alper bunu yazdımkyb bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
evet indirme ilnki?
Daha sinemada film hocam.
Vardı izlememiştim kaldırmış yapım şirketi hep
sinema çekimi var
-
Janitschar bunu yazdı
bende Siccin 3 Cürmü Aşk'ın ortama düşmesini bekliyorum belki düşmüştür haberimizi yoktur haberi olan varsa haber uçursun
Dağ I askerlik anılarımı canlandırmıştı,Dağ II'yi izlemek nasip olmadı...Bizim millet böyle muhabbetleri sever,Özel Kuvvetler personel alımına başvuran yok mu ? koskoca sitede...Ceday şövalyesi olmak gibi bir şey bu
Hocam Siccin 3 düştü mü bilmiyorum ama ben sinemada izlemiştim. Bizim bebeler biraz tırsmıştı ama bende hiç bir etki yapmamıştı. Ama izlenir zaman kaybı değil.
-
Delinetci bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
Hocam Siccin 3 düştü mü bilmiyorum ama ben sinemada izlemiştim. Bizim bebeler biraz tırsmıştı ama bende hiç bir etki yapmamıştı. Ama izlenir zaman kaybı değil.
tek başıma Siccin'e gitmek istemediğimden Sinema'da izleyemedim kaçırdım filmi,merakla bekliyorum...çok süper film bence :)
-
Janitschar bunu yazdıDelinetci bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
tek başıma Siccin'e gitmek istemediğimden Sinema'da izleyemedim kaçırdım filmi,merakla bekliyorum...çok süper film bence :)
Ne zaman Türk korku filmlerine gitsem komedi izler gibi gulerim yani korkudan aşırı uzak doyasıya saçmalık ve görür gulerim hep
-
Filmde bazı saçmalıklar var nedense.... Çağlar Ertuğrul saçlar fönlü orerasyona çıkıyor :D
-
1 part sinema çekimini yayınlamışlar ama 2 yok :)
-
Sevabına şu sinema çekimini yandex e atacak birisi varsa silinmeden
https://www.youtube.com/watch?v=Ypc5jDKLGI0