Dağ II Filmi 4 Kasım'da Sinemalarda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende Siccin 3 Cürmü Aşk'ın ortama düşmesini bekliyorum belki düşmüştür haberimizi yoktur haberi olan varsa haber uçursun

Dağ I askerlik anılarımı canlandırmıştı,Dağ II'yi izlemek nasip olmadı...Bizim millet böyle muhabbetleri sever,Özel Kuvvetler personel alımına başvuran yok mu ? koskoca sitede...Ceday şövalyesi olmak gibi bir şey bu  

Acaip derecede agresifim !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

iyiymiş

Tamam-ül vagiyt :D

Rüzgar 3 yönünden 2 şiddetinde

medafe 800 metre..

Ciiiiizzzvv  ı===>

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek

Açıkçası ilk filmi çizgisi, işlenişi gibi detaylarla çok beğenmiştim, 2.filmi de sinemada izledim ve gerçekten çok beğendim. özellikle sosyal medyada sakallı, iri yarı ve tip tip adamların bile ağlamamak için zor tuttum dediğini görmüştüm(kısaca bi filmden ağlamayacak tipler) dedikleri kadar varmış sinemada olmasa da hepten bırakırdım ki kendimi sıka sıka sinemada bi damla süzüldü gözümden.

Son olarak pek çok yerde de gördüm benim fikrimde aynı şekilde. 'Tamam muhteşem, dünyanın en iyi filmi, dünyada rakipsiz diyemeyiz ama en azından bizim filmimiz, bizim propagandamız, bizim askeri filmimiz' TSK'nın ilk filmdeki çizgiyi beğenmiş olması ve bu filme desteği ağır şekilde vermiş olması da filmde hem propaganda açısından hem de film kalitesi açısından da önemli destek vermiş artı oyunculuklarda açıkçası gerçekten çok iyi (1.filmde de 2.filmde de komutanları oynayan kişileri normalde sevmezdim ama adamlar çok iyi oynamışlar)

Bu filme yapılacaksa bir eleştiri yapıcı yönde olmalı ki bir sonrakinde daha iyisi olsun. yoksa elimizde ne var Nefes Vatan Sağolsun, Dağ 1 ve Dağ 2 ve bu çizgiden biraz ayrı olarak propaganda filmi şeklinde Fetih 1453 var başka ne var? buradaki eksikliklerden hatalardan yola çıkarak sonrakini daha iyi yaparsın ki zaten yayın tarihi çizgisine koyulduğunda bu filmler her seferinde bana göre biraz daha iyileşme var ki zaten kötü filmlerde değil.

cohndoe ///// ygzkoc ///// R10 YaÖzKo
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

evet indirme ilnki?

Daha sinemada film hocam. 

Vardı izlememiştim kaldırmış yapım şirketi hep

sinema çekimi var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delinetci
    Delinetci's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı

bende Siccin 3 Cürmü Aşk'ın ortama düşmesini bekliyorum belki düşmüştür haberimizi yoktur haberi olan varsa haber uçursun

Dağ I askerlik anılarımı canlandırmıştı,Dağ II'yi izlemek nasip olmadı...Bizim millet böyle muhabbetleri sever,Özel Kuvvetler personel alımına başvuran yok mu ? koskoca sitede...Ceday şövalyesi olmak gibi bir şey bu  

Hocam Siccin 3 düştü mü bilmiyorum ama ben sinemada izlemiştim. Bizim bebeler biraz tırsmıştı ama bende hiç bir etki yapmamıştı. Ama izlenir zaman kaybı değil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Delinetci bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

Hocam Siccin 3 düştü mü bilmiyorum ama ben sinemada izlemiştim. Bizim bebeler biraz tırsmıştı ama bende hiç bir etki yapmamıştı. Ama izlenir zaman kaybı değil.

tek başıma Siccin'e gitmek istemediğimden Sinema'da izleyemedim kaçırdım filmi,merakla bekliyorum...çok süper film bence :)

Acaip derecede agresifim !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı
    Delinetci bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

tek başıma Siccin'e gitmek istemediğimden Sinema'da izleyemedim kaçırdım filmi,merakla bekliyorum...çok süper film bence :)

Ne zaman Türk korku filmlerine gitsem komedi izler gibi gulerim yani korkudan aşırı uzak doyasıya saçmalık ve görür gulerim hep

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Filmde bazı saçmalıklar var nedense.... Çağlar Ertuğrul saçlar fönlü orerasyona çıkıyor :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

1 part sinema çekimini yayınlamışlar ama 2 yok :) 

koray tarafından 16/Ara/16 08:33 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Sevabına şu sinema çekimini yandex e atacak birisi varsa silinmeden

https://www.youtube.com/watch?v=Ypc5jDKLGI0

Titanyumun gücü adına!!!
Toplam Hit: 11310 Toplam Mesaj: 81
dağ 2 filmi