Dağ II Filmi 4 Kasım'da Sinemalarda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    Yazilimci bunu yazdı

Sevabına şu sinema çekimini yandex e atacak birisi varsa silinmeden

https://www.youtube.com/watch?v=Ypc5jDKLGI0

https://yadi.sk/i/0MAxlJPa33tikY

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    Kernel_Panic bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

Sevabına şu sinema çekimini yandex e atacak birisi varsa silinmeden

https://www.youtube.com/watch?v=Ypc5jDKLGI0

https://yadi.sk/i/0MAxlJPa33tikY

Eyvallah hocam. Tam zamanında almışsın silinmiş video youtube dan :)

Titanyumun gücü adına!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

2017 ye girdiğimiz şu günlerde sinema çekimi ilzeyenleri görmek duygulandırdı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

çeken arkadaş 3310 ile çekmiş galiba :) bide hep sağa sola kaymiş

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Bir insan neden sinama cekimi izleme geregi duyar ki ?

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

fakirdir belki burda bilet 15-20 lira ee bide flim merak ediyorsa yada sinemeya gitmeye fakti yoksa

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

fakirdir belki burda bilet 15-20 lira ee bide flim merak ediyorsa yada sinemeya gitmeye fakti yoksa

Hocam herkes calisiyor başka seyelere 15 20 lira harciyordur elbette vakit bulacagi bi gun cikar   fakir insan tbt sosyal medya neti nerden buluyor amk ver 15 tl gir sinamaya miss gibi keyif alarak izle beles diye bos mezara giricek  moda gecmis herkes

Break Dance Bboy MaxeL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı
    AmoR bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

Hocam herkes calisiyor başka seyelere 15 20 lira harciyordur elbette vakit bulacagi bi gun cikar   fakir insan tbt sosyal medya neti nerden buluyor amk ver 15 tl gir sinamaya miss gibi keyif alarak izle beles diye bos mezara giricek  moda gecmis herkes

Ben kendi açımdan biraz anlatayım hocam madde madde

1- Yazılım işiyle uğraşıyorum ve günün ortalama 13-14 saatini çalışarak geçiriyorum

2- Gebze'ye yeni taşındım. 2.5 yaşında bir kızım var ve sinemaya giderken kendisini bırakabileceğim bir Allah'ın kulu tanıdık yok (ki bu en büyük sebebim). 2.5 yaşındaki bir çocuklada sinemaya gidilmez.

3- En yakın sinema taksi ile gidiş geliş 50 TL tutuyor (arabam yok). Sinemaya gidiyorsam eşimle gitmem gerekiyor. 15 den 30 TL biletler, 50 de taksi. Sinemanın maliyeti 80 TL (Otobüsle gidebilmek için 3 vesait değiştirmem gerekiyor o da otobüs gelirse)

Yani anlayacağın mesele işi beleşe getirmek değil. En azından benim için değil :) . Yani herkes senin düşündüğün gibi bir hayat yaşamıyor hocam yada yaşayamıyor

Titanyumun gücü adına!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı
    AmoR bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

:( Umarım herkes birgün senin dünyana ulaşır, senin yaşam standardına sahip olabilir. Bir eleştirin varsa biraz düşün, kelimelerini dikkatle seçerek eleştiride bulun. Tamam sen sinemaya 15-20 TL ayırabilecek düzeyde bir insansın beleşten yararlanmasın, herkese yetecek kadar da kelimenin varmış da bari parandan tasarruf yapmıyorsun kelimelerden yap da yok yere insanları aşağılama-hakaret etme. herkes senin dünyanda değil.

İlgili müritler eğer yarın(19.12.2016) akşam 19.00 seansına kadar gideceğiniz bir film varsa (cinemaximum'da) iki tane ücretsiz bilet kodum var. Ben müsait olamadım bu yüzden yararlanamadım bir türlü süresi de yarın sonmuş, eğer işinize yarayacaksa pm atın gönderiyim kodu.

Edit: Yazı düzenleme

cohndoe tarafından 18/Ara/16 14:56 tarihinde düzenlenmiştir

cohndoe ///// ygzkoc ///// R10 YaÖzKo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

sinema çekiminden nefre ediyorum(çoğundan yani) filmi merak ediyorum ama sinema çekimi olunca sadece ve film güzelse berbat oluyor.

amacım da beleşe getirmek değil bulunduğum yerde sinema yok. en yakın yer 2,saat 45dk mesafede :D

parasını geçtim gidemiyom bile.

bu yüzden mecbur torrent net youtube filan izlemeye çalışıyorum.

o da 360p. 480de bile online izleyemiyorum( evet ttnet)

Toplam Hit: 11309 Toplam Mesaj: 81
dağ 2 filmi