Dağ II Filmi 4 Kasım'da Sinemalarda
-
Yazilimci bunu yazdı
Sevabına şu sinema çekimini yandex e atacak birisi varsa silinmeden
https://www.youtube.com/watch?v=Ypc5jDKLGI0
https://yadi.sk/i/0MAxlJPa33tikY
-
Kernel_Panic bunu yazdıYazilimci bunu yazdı
Sevabına şu sinema çekimini yandex e atacak birisi varsa silinmeden
https://www.youtube.com/watch?v=Ypc5jDKLGI0
https://yadi.sk/i/0MAxlJPa33tikY
Eyvallah hocam. Tam zamanında almışsın silinmiş video youtube dan :)
-
2017 ye girdiğimiz şu günlerde sinema çekimi ilzeyenleri görmek duygulandırdı.
-
çeken arkadaş 3310 ile çekmiş galiba :) bide hep sağa sola kaymiş
-
Bir insan neden sinama cekimi izleme geregi duyar ki ?
-
MaxeL bunu yazdı
fakirdir belki burda bilet 15-20 lira ee bide flim merak ediyorsa yada sinemeya gitmeye fakti yoksa
-
AmoR bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
fakirdir belki burda bilet 15-20 lira ee bide flim merak ediyorsa yada sinemeya gitmeye fakti yoksa
Hocam herkes calisiyor başka seyelere 15 20 lira harciyordur elbette vakit bulacagi bi gun cikar fakir insan tbt sosyal medya neti nerden buluyor amk ver 15 tl gir sinamaya miss gibi keyif alarak izle beles diye bos mezara giricek moda gecmis herkes
-
MaxeL bunu yazdıAmoR bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
Hocam herkes calisiyor başka seyelere 15 20 lira harciyordur elbette vakit bulacagi bi gun cikar fakir insan tbt sosyal medya neti nerden buluyor amk ver 15 tl gir sinamaya miss gibi keyif alarak izle beles diye bos mezara giricek moda gecmis herkes
Ben kendi açımdan biraz anlatayım hocam madde madde
1- Yazılım işiyle uğraşıyorum ve günün ortalama 13-14 saatini çalışarak geçiriyorum
2- Gebze'ye yeni taşındım. 2.5 yaşında bir kızım var ve sinemaya giderken kendisini bırakabileceğim bir Allah'ın kulu tanıdık yok (ki bu en büyük sebebim). 2.5 yaşındaki bir çocuklada sinemaya gidilmez.
3- En yakın sinema taksi ile gidiş geliş 50 TL tutuyor (arabam yok). Sinemaya gidiyorsam eşimle gitmem gerekiyor. 15 den 30 TL biletler, 50 de taksi. Sinemanın maliyeti 80 TL (Otobüsle gidebilmek için 3 vesait değiştirmem gerekiyor o da otobüs gelirse)
Yani anlayacağın mesele işi beleşe getirmek değil. En azından benim için değil :) . Yani herkes senin düşündüğün gibi bir hayat yaşamıyor hocam yada yaşayamıyor
-
MaxeL bunu yazdıAmoR bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
:( Umarım herkes birgün senin dünyana ulaşır, senin yaşam standardına sahip olabilir. Bir eleştirin varsa biraz düşün, kelimelerini dikkatle seçerek eleştiride bulun. Tamam sen sinemaya 15-20 TL ayırabilecek düzeyde bir insansın beleşten yararlanmasın, herkese yetecek kadar da kelimenin varmış da bari parandan tasarruf yapmıyorsun kelimelerden yap da yok yere insanları aşağılama-hakaret etme. herkes senin dünyanda değil.
İlgili müritler eğer yarın(19.12.2016) akşam 19.00 seansına kadar gideceğiniz bir film varsa (cinemaximum'da) iki tane ücretsiz bilet kodum var. Ben müsait olamadım bu yüzden yararlanamadım bir türlü süresi de yarın sonmuş, eğer işinize yarayacaksa pm atın gönderiyim kodu.
Edit: Yazı düzenleme
-
sinema çekiminden nefre ediyorum(çoğundan yani) filmi merak ediyorum ama sinema çekimi olunca sadece ve film güzelse berbat oluyor.
amacım da beleşe getirmek değil bulunduğum yerde sinema yok. en yakın yer 2,saat 45dk mesafede :D
parasını geçtim gidemiyom bile.
bu yüzden mecbur torrent net youtube filan izlemeye çalışıyorum.
o da 360p. 480de bile online izleyemiyorum( evet ttnet)