Dava Açmanın Nesi Garip?
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Sence vatan haini olan birini cumhurbaşkanı yaparmı bu millet... başbakan yaparmı...
-----------------------------
evet yaptı önce İstanbul Büyük şehir Beldiye Başkanı sonrada Başbakan yaptı .. hem kendileri oy verdi şimdide oy verenler ağlıyor AKp ... diye ...!!Nası olcak ? Şu AKP yi savunanlar bi sölesin bakalım allah rızasıiçin ülkedeki bolluktan dolayımı ceplerinde paralı olduğu için mi memnunlar ? AKP gider arkasında dağ gibi borç kalır o bolluğunda nerden geldiği açıklanır ;)
Akdenizde ve ege de hiç bir boş arazi tarla arsa bir Türk üzerine tapulu değil neden AKP sattı sattırdı sattıracak yasayı çıkardı..
Evet bu kapatılma davası ülkede az yada çok kaosa yol açacak bunu bende kabul görüyorum ama yapılması gereken birşey bu ..
biraz mantıklı düşünsde milletimiz biraz gözü açık olsa görecek gerçekleri ama cahil kör biri gibi dikine gidiyoruz malesef herşeyin ..
" Edison allah Belanı Versin " ;)
-
-
akp ye oy verenler bile yusuf cekiyo nedense.. ulen madem haklisiniz nedir bu tantana?? birakinda yargilansinlar.. suclu degilseniz cikarsiniz alninizi akiyla.. ama bakiyorum.. yaziklar olsun... bu muydu demokrasi yok efendime.. halkin yüzde bilmem kaci secmis.. ulen bu ülkede Yargı diye birsey var.. öyle babanin ciftligi gibi kullanamazsin ülkeyii.. hakliysanda yargilanir cikarsin.. benim alnim acik dersin.. ne diye yufu cekiyosunuz anlamiyom ki demekki var birseyki yusuf cekiyosunuz. %47 diye rahat hareket eden zihniyetle devam edin siz.. yok istikrar yok bilmem ne olmaliydi ayana yatip mazlumu oynayin.. ama takır takır kendilerini cekin baskalarini fakir yaparken böyle demiyorlardi.. oturup dava sonucunu bekleyin.. kaldi yargı normal bir sürectir.. vidi vidi olmaz bu islerde..
-
Başkalarına açılınca hukuk ve demokrasi yerini buluyor da, bunlara açılınca bizler hukuk ve demokrasiye kurşun sıkmış oluyoruz. Bakıyorum da zamanın gericileri, faşistleri, özgürlükçüleri(!) şimdi AKP'nin bastonluğunu yapıyor. AKP önce hazmetmeyi öğrenmeli, değiştim laflarını öğrenmiş ama şu hazmetmeyi bir türlü öğrenememiş.
-
-
Itcelik o zaman merakla bekliyoruz gugul dedikodulu dava sonucunu :D
-
Kardeş sorun davanın özüdür, sırf AKP deil bunların hepsi çapulcu sonuçta.
Bırakın laiklik tartışmasını, Recep Tayyip zamnında ve defaatle TV lerden " ben BOP'un ( Büyük ortadoğu projesi made in US ) türkiye sorumlusuyum" diye bas bas bağırmıştı.
Savcı asıl bunu delil yapıp davayı açmalıydı...
-
emir_mashadov bunu yazdı:
-----------------------------Hocam benim demek istediğim bu bir parti milletin oylarıyla başa geliyorsa yine o milletin oylarıyla kapatılması gerek.Bu tür konularda söz hakkı millete ait olmalıdır.Yani referandum...İstediğimiz konuda halka soralım istemediğimiz konuda kendimiz sonucu belirleyelim ..Ne kadar güzel bir iş bunlar bu milletle alaymı ediyorlar
Deniz Baykal örtünmek konusunda referanduma gidilirse kaos olur,rezalet olur..Bu ülke referandumlamı kuruldu referandumla bazı şeyler belirlensin dedi....
Bir kaç gün sonra İstanbul hakkındaki projede en güzel kararı halkımız verir halkımıza soralım referandum yapalım dedi.Bu ikiyüzlülük değilde nedir.Bu milleti bunlar ne zannediyor
M.Kemal Atatürk nede güzel söylemiş "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" Bundan ötesine yorum yok...
'bizi millet getirdi millet gönderir' demek, demokrasiyi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ilkelerini hiç bilmemekle eş anlamlıdır. Türk milletinin tek değeri seçim sandığı değildir. Mahkemeler ve siyasi partileri izlemekle yükümlü savcılıklar da bu milletin kurumlarıdır. Seçim sandığının millet iradesini temsil ettiği kadar anayasa mahkemesi kararlarıda milleti temsil eder. -
ByALeX bunu yazdı:
Kısa ve öz;
Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir (M. Kemal ATATÜRK) => Var mı ötesi????
Herkes haddini bilecek!
Burada 47%lik bir oy oranıyla tek başına iktidara gelen bir siyasi partiden sözediyoruz. Yahu neredeyse oyunu kullanan her iki vatandaşımızdan biri bu bu partiye oy vermiş. Milletimizin görüşünü bu denli basit olarak görenler muhakkak ki cezasını çekecektir! Türkiye zaten siyasi parti mezarlığına dönmüş vaziyette, şimdide daha beter etmeye çalışıyorlar. Bu ne büyük bir rezalet ya? Bütün dünya bize gülüyor. Bizi dünyaya rezil kepaze ettiler! Bu ne biçim adalet, bu ne biçim demokrasi anlayışı? Ayıp yahu ayıp! Bu kadar da olmaz ki...
-----------------------------pes yani bu kadar da cahillik olmaz bari Atatürk"ün sözünü kullanma bre cahil, Türkiye Cumhuriyeti demokratik,laik,sosyal bir HUKUK devletidir
bunu kafanıza sokun önce ve her şeyden önce hukukun üstünlüğü vardır demokrasilerin kendini koruma mekanizması muhakkak ki olacaktır.
yüzde 46 oy alması hiç bir şey değiştirmez, dava açılır eğer kapatılmasını gerektirecek bi durum varsa kapatılır, yoksa kapatılmaz bu kadar basit.
bunun milletin görüşünü basit görmekle ilgisi yok. Hukuk her şeyin üstündedir bu kadar basit.
-
bukelamun kardeş arkadaş Cumhuriyetin kurucusu olan M.Kemal sözünü söyledi diye ona cahil deyip Anayasa mahkemelerini savunuyorsun fakat hatırlatayım Cumhuriyeti Atatürk kurdu fakat Anayasa mahkemesini Atatürk değil devrimciler kurdu.Ben devrimcilerin kurmuş olduğu bir kuruma değil Atamaın dediğine bakarım...
Ne demiş M.Kemal Atatürk
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.........
Ayrıca halkın seçimlerine değilde anayasa mahkemsi üyelerine güveniyorlarsa onlara bir soru sorcam....
Eğer anayasa mahkemesi ve yargıtay üyeleri taraf tutuyorsa ve ya siyonizme ve masonluğa bağlıysalar sizce ne kadar ADALET OLBİLİRKİ
Son olarakta ergenekon çetesinin(teröre yardım edenler) taaa yargıtaya kadar uzantığı söyleniyor ve bu açılan davadan da hiç bir sonuç alınamayactır ve akp kat kat güçlenecektir...
Ben yıkmayan her darbe beni güçlendirir....
Kim ne derse desin biz sonuca nihayete bakarız ..