folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dava Açmanın Nesi Garip?



Dava Açmanın Nesi Garip?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    O  başsavcıyı  çaputlara sararlar.

    ayrıca dava açan, bu ülkenin koskoca savcısıysa, dava açtığı kişiler çip mi? 

    MHP destek verdiği sürece herşey olabilir cumhurbaşkanını vatanhainliğiyle suçladı  bu başını ağrıtır savcının.

    mhp de zaten akparti oylarından faydalanma amacında desteği sürdürecektir.


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kısa ve öz söylüyorum.. senin gibi düsünen ufacik beyinli bir sürü insan var... o bir sürü insan ve senin gibiler zamaninda memleketin a.koyup icin icin ellerinden geleni yaptilar.. satmis satilmislarla bir oldular.. seni laiklestirmeye calisanda yok merak etme... vahdettinci seni.. seni yetistiren insanlara yaziklar olsun.. bazi seyleri birbirinden ayirt edemiycek kadar gerisin.. hemde epeyce gerisin...inönü az bile yapmis a.q sizin gibi yobazlar yüzünden su andaki ülke bile kurulamiyordu az daha. siz hala sayiklayin ayni yerde.. ulen nedir sizden cektigimiz be.. her tarih sahnesinde ortaya cikiyosunuz a.q ne bicim insanlarsiniz siz.. kim yetistirdi a.q sizi.. türk vatandasina okullarda bunlari mi ögretiyorlar a.q.. benimsediklerin sonradan degil belli.. resmen o kalin kafanin icine gömmüsler bir daha cikmasin diye.. ulen tabi ne bilebilirsin ki yasamamissin o yillari nerden bilesin ki... senin gibilerine cahil degil kara cahil deriz biz.. en tehlikeli yaratiklardir o kara cahiller..
    -----------------------------
    Asıl gerici sensin yobazda sensin ufacık beyinli de sensin kara cahil desesnsin Kemalistler nasıl görülmesini istiosa öyle bakıosn olaya... Koskoca halife neden satsın gitsin vatanını bu ülkede hainlik yapacak son insan o! Hazreti Muhammed'in vekili... Eğer sen Müslüman'a yobaz gözüyle bakıosan o gözlerin bidaha bakmasın... Tarihin her sahnesinde çıktığım doğru ve eğer benim gibiler olmasaydı senin gibiler bu dünyada hiç olmazdı... Hepsi bir sınav v bu sınavı geçicez inş. doğru yolu bulursun ama kalın kafalısın şu dakikadan sonra değişeceğini sanmıyorum... Hayvan gibi ye iç yat...

    -----------------------------

    Sen eger ki dört halifeden sonrakileri gercek halife yerine koyuyorsan benim sana söyleyecek ne birseyim nede bir hakaretim olabilir.. vahdettini bile peygamber vekili yaptin bravo yanii.. peygamber vekiliydide ne oldu? Mc mahon antlasmasini bilirmisin sen? o anlasmanin neden imzanlandigini bir oku.. sonra vahdettin diye inle.. halife neden satsin vatani derken düsünmen gerekmiyor zaten. bilgilenmek gerekiyor... damat ferit pasalar.. isgaller neden bu kadar rahat oldu o halde.. hicbirsey yapmamak isgallere gözyummak demektir.. vahdettinin aklindan icinden ne gectigi önemli degildir.. önemli olan icraattir.. o halde gelseydi milli mücadele katilsaydi destek verseydi ya? niye katilmadi? kalkipta gizliden veriyordu dersen kendini kandirmis olursun..sen vahdettinin ingiliz himayesine girme rüyalarini gözardi etmeye devam et.. ders kitaplarindan bile okusan anlarsin ama git bari dünya tarihi ansiklopedilere bak orda bile yazar. bir sürüde kanit vardir... vahdettinin en önemli adamlari dahi milli mücadeleye katilmis neredeyse ama vahdettin piyasada yok.. ben hayvan gibi yiyip yatip iciyor olsaydim keske ama sizin gibi yapamam.. evet kalin kafaliyim... ama asla inatci degilimdir... yani kafami senin kafana vursalar benimki kırılır o kadar diyeyim..

     

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2007
    Erkek

     

    Hilafet mi? Halife mi?

    Hilafeti kim bağışlamış onlara?

    Onlardaki saltanattır, mühürdür, o saltanatı da YEZİD den almışlardır

    Çocuklarına bayezid (yezidden gelen ) ismi verir, ehli-beytini katlettkleri peygamberden utanmadan şefaat beklerler...

    Böyle şerden koru bizi ya rabbi


    Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kısa ve öz söylüyorum.. senin gibi düsünen ufacik beyinli bir sürü insan var... o bir sürü insan ve senin gibiler zamaninda memleketin a.koyup icin icin ellerinden geleni yaptilar.. satmis satilmislarla bir oldular.. seni laiklestirmeye calisanda yok merak etme... vahdettinci seni.. seni yetistiren insanlara yaziklar olsun.. bazi seyleri birbirinden ayirt edemiycek kadar gerisin.. hemde epeyce gerisin...inönü az bile yapmis a.q  sizin gibi yobazlar yüzünden su andaki ülke bile kurulamiyordu az daha. siz hala sayiklayin ayni yerde.. ulen nedir sizden cektigimiz be.. her tarih sahnesinde ortaya cikiyosunuz a.q ne bicim insanlarsiniz siz.. kim yetistirdi a.q sizi.. türk vatandasina okullarda bunlari mi ögretiyorlar a.q.. benimsediklerin sonradan degil belli.. resmen o kalin kafanin icine gömmüsler bir daha cikmasin diye.. ulen tabi ne bilebilirsin ki yasamamissin o yillari nerden bilesin ki... senin gibilerine cahil degil kara cahil deriz biz.. en tehlikeli yaratiklardir o kara cahiller..
    -----------------------------
    Kimin yüzünden hangi yobaz yüzünden bu ülke kurulamıyomuş. bugün 18 mart çanakkale şehitlerini anma günü azıcık araştır bakalım bu ülke nasıl kazanılmış. atalarımız kurşunların üstüne Allah Allah sesleriyle gidiyomuş. bunlarmı yobaz hee pardon bunlar irticacı oluyo. hiç düşmanın üstüne giderken Allah Allah denirmi düşmanı vurmaya gidilir dimi. savaş bütün şiddetiyle sürerken atalarımız namazını kılıyo. Allah dua ediyo ama şimdi bunları yapsa biri siz ona yobaz dersiniz size göre gericidir. bu ülkenin nasıl kazanıldığını öğren ondan sonra gel buda millete nutuk at. her tarih sahnesinde nasıl ortaya cıkıyolarmış bi acıklada iyice öğrenelim. siz laiklik,atatürkçülük adı altında din düşmanlığı yapıosunuz. Atamız belki özel hayatında dindar olmayabilirdi. ama dine her zman saygısı olan bir insandı ve dine önem veriyodu. Kuran ın ilk tefsirinin Atatürk ün emriyle yapıldığını biliomusun. ama bilmeyebilirsin tabi bu çünkü dinle ilgili dinle ilgiliyse yobazlığa girer.

    Cumhuriyetin kuruluşundan iki yıl bile geçmeden 21 Şubat 1925 tarihinde Meclis'teki bütçe müzakereleri sırasında Kur'an-ı Kerim'in meal ve tefsirinin, Hadis-i Şerif tercümelerinin devlet imkánlarıyla yaptırılması için talimat vermiştir.

    Atatürk, Kur'an'ın Türkçe'ye çevrilmesinin şu gerekçeyle yapıldığını anlatıyor:

    "Türk, Kur'an'ın arkasından koşuyor, fakat onun ne dediğini anlamıyor. İçinde neler var bilmiyor ve bilmeden tapınıyor. Benim maksadım, arkasından koştuğu kitapta neler olduğunu Türk anlasın." Ayrıca bu gerekçeyle hutbelerin de Türkçeleşmesini sağlamıştır. Ona göre hutbe demek, nasa hitap etmek, yani söz söylemek demektir

    Ayrıca Atamız Osmanlı nın çöküşü için şu yorumu yapıyor.

    Atatürk'e göre, Osmanlı İmparatorluğu'nun çöküşünü hazırlayan önemli sebeplerden birisi İslamiyet'ten uzaklaşmaktı:

    'Türkler' diyor Atatürk, 'İslam oldukları halde, bozulmaya, yoksulluğa, gerilemeye maruz kaldılar; geçmişin batıl alışkanlık ve inançlarıyla İslamiyet'i karıştırdıkları ve bu suretle gerçek İslamiyet'ten uzaklaştıkları için, kendilerini düşmanlarının esiri yaptılar. Gerçek İslam'ın çok yüce, çok kıymetli gerçeklerini olduğu gibi almamakta inatçı bulundular. İşte gerilememizin belli başlı sebeplerini bu nokta teşkil ediyor

    azıcık tarih bilgisi olan bu lafta ne demek istediğini anlar. Lale devrini duymuşsunuzdur bu devirdi padişahlar zevk ve sefa içinde yaşıyolardı. eğlenceler için köşkler yaptırıyodu. halktan haberleri yoktu halk sefaletle yaşıyorken onlar sefa sürüyodu. avrupayı örnek almaya başlamışlardı dinden uzaklaşmışlardı zaten bu dönemdede Osmanlı gerileme dönemine girmiştir.

    Atatürk'ün laiklikle ilgili görüşünü, Nutuk'tan aldığımız kendi sözleriyle belirleyelim:

    "Laiklik, yalnız din ve dünya işlerinin birbirinden ayrılması demek değildir. Bütün yurttaşların, vicdan, ibadet ve din hürriyetlerini tekeffül etmektir." Yani, din hürriyetine kefil olmaktır.

    Atatürk'ün de işaret ettiği gibi "İslam dini hürriyet-i efkára mani değildir". (Fikir ve düşünce hürriyetine engel değildir.) Dinde zorlama yoktur. Zaten, Kur'an-ı Kerim'in Bakara Suresi 256. Ayeti'ndeki "la ikrahe fiddin" (dinde zorlama yoktur) hükmü de bunu emretmiyor mu?

    Atamız laikliği böyle diyor. ama siz şimdi onu kullanarak İslam düşmanlığı yapıyorsunuz. Ayrıca TBMM 23 Nisan 1920 Cuma günü açılmıştır. Açılırken Kurbanlar Kesilmiş Dualar Edilmiştir.  şimdi bu yobazcılıkmı oluyor. Artık laiklik adı altında dine saldırmaktan vazgeçin. çünkü bir yere varamassınız saldırırkende Atamızı bari karıştırmayın kemiklerini sızlatmayın.


    "" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    Laik felan filan sayfalarca yazı boş işler. Bunların tek sorunu başörtüsü inatlaşması. Başka da bişey değil sen öyle yaparsan bende partini kapatırım gibi tehdit edilme durumu var. Bunlar bölücülerin son çırpınışları. Son kale yargıtay kaldı o da yakında milletin iradesine geçicek bekleyin... Kimse artık kafasına göre ahkam kesmiyecek bu ülkede. İddanameden 2 gün sonra Türkiyenin borsa kaybı 20 milyar dolar. Politik karizma kaybımızıda siz düşünün.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    AKP yi savunanlar ağzından düşmeyen şu % 47 nedir ?

    İYİMSERLİK

    bardağın dolu tarafını görmek

    eeee şimdi bende çıkıp % 53 dersem kim daha baskın olacak.

    % 47 oranın nereden geldiğini herkes iyi biliyor, varoşlarda yapılan seçim öncesi yardımlar ve vaatler.

    Ben AKP nin sunduğu hiç bir ekonomik veriye inanmıyorum neden mi? Sebebi açık cebime bakıyorum ve ekonominin ne halde olduğunu görüyorum

    İÇLER ACISI!!!!!


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    AKP yi savunanlar ağzından düşmeyen şu % 47 nedir ?

    İYİMSERLİK

    bardağın dolu tarafını görmek

    eeee şimdi bende çıkıp % 53 dersem kim daha baskın olacak.

    % 47 oranın nereden geldiğini herkes iyi biliyor, varoşlarda yapılan seçim öncesi yardımlar ve vaatler.

    Ben AKP nin sunduğu hiç bir ekonomik veriye inanmıyorum neden mi? Sebebi açık cebime bakıyorum ve ekonominin ne halde olduğunu görüyorum

    İÇLER ACISI!!!!!


    -----------------------------

    yılda 2.000.000 aileye kömür yardımı yapılıyor, her ailede 3 seçmen olsa 6.000.000 oy eder. bunların yakınları akrabalarıyla kazandırdıkları da 2 şer kişi olsa 18.000.000 oy eder. tabi ihtiyar, bilmeden atan, sadece ampul amblemi için atanları da unutmamak gerek.(mesela annannem:D) %47 burdan geliyor olabilirmi.

     


    ///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------

    ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kısa ve öz söylüyorum.. senin gibi düsünen ufacik beyinli bir sürü insan var... o bir sürü insan ve senin gibiler zamaninda memleketin a.koyup icin icin ellerinden geleni yaptilar.. satmis satilmislarla bir oldular.. seni laiklestirmeye calisanda yok merak etme... vahdettinci seni.. seni yetistiren insanlara yaziklar olsun.. bazi seyleri birbirinden ayirt edemiycek kadar gerisin.. hemde epeyce gerisin...inönü az bile yapmis a.q sizin gibi yobazlar yüzünden su andaki ülke bile kurulamiyordu az daha. siz hala sayiklayin ayni yerde.. ulen nedir sizden cektigimiz be.. her tarih sahnesinde ortaya cikiyosunuz a.q ne bicim insanlarsiniz siz.. kim yetistirdi a.q sizi.. türk vatandasina okullarda bunlari mi ögretiyorlar a.q.. benimsediklerin sonradan degil belli.. resmen o kalin kafanin icine gömmüsler bir daha cikmasin diye.. ulen tabi ne bilebilirsin ki yasamamissin o yillari nerden bilesin ki... senin gibilerine cahil degil kara cahil deriz biz.. en tehlikeli yaratiklardir o kara cahiller..
    -----------------------------
    Asıl gerici sensin yobazda sensin ufacık beyinli de sensin kara cahil desesnsin Kemalistler nasıl görülmesini istiosa öyle bakıosn olaya... Koskoca halife neden satsın gitsin vatanını bu ülkede hainlik yapacak son insan o! Hazreti Muhammed'in vekili... Eğer sen Müslüman'a yobaz gözüyle bakıosan o gözlerin bidaha bakmasın... Tarihin her sahnesinde çıktığım doğru ve eğer benim gibiler olmasaydı senin gibiler bu dünyada hiç olmazdı... Hepsi bir sınav v bu sınavı geçicez inş. doğru yolu bulursun ama kalın kafalısın şu dakikadan sonra değişeceğini sanmıyorum... Hayvan gibi ye iç yat...

    -----------------------------

    Sen eger ki dört halifeden sonrakileri gercek halife yerine koyuyorsan benim sana söyleyecek ne birseyim nede bir hakaretim olabilir.. vahdettini bile peygamber vekili yaptin bravo yanii.. peygamber vekiliydide ne oldu? Mc mahon antlasmasini bilirmisin sen? o anlasmanin neden imzanlandigini bir oku.. sonra vahdettin diye inle.. halife neden satsin vatani derken düsünmen gerekmiyor zaten. bilgilenmek gerekiyor... damat ferit pasalar.. isgaller neden bu kadar rahat oldu o halde.. hicbirsey yapmamak isgallere gözyummak demektir.. vahdettinin aklindan icinden ne gectigi önemli degildir.. önemli olan icraattir.. o halde gelseydi milli mücadele katilsaydi destek verseydi ya? niye katilmadi? kalkipta gizliden veriyordu dersen kendini kandirmis olursun..sen vahdettinin ingiliz himayesine girme rüyalarini gözardi etmeye devam et.. ders kitaplarindan bile okusan anlarsin ama git bari dünya tarihi ansiklopedilere bak orda bile yazar. bir sürüde kanit vardir... vahdettinin en önemli adamlari dahi milli mücadeleye katilmis neredeyse ama vahdettin piyasada yok.. ben hayvan gibi yiyip yatip iciyor olsaydim keske ama sizin gibi yapamam.. evet kalin kafaliyim... ama asla inatci degilimdir... yani kafami senin kafana vursalar benimki kırılır o kadar diyeyim..

     


    -----------------------------

    Sen tarihi nasıl okuyorsun bilmemki adamın yetkisini almışlar diyorum ittihat ve terakki diyorum niye onaylamış diyosun bunu damat ferit paşalar ittihatçılar yapıyor... Vahdettin han'dan önceki padşah ve ittihad-terakki padişahoın yetkilerini tamamen kısmış... Şu anki c.başkanı gibi yapmış ama veto yetkisi yokmuş... Anlamıyormusun? Herşeyi yapanlar genç türkler denen kesim ittihat ve terakki... Bunların tamamı planlıydı... Vahdettin han istanbul hükümetini ankara hükümetiyle bir çalışması için bir beyanat hazırlamıştır fakat her iki tarafın hükümetleri de bunu kabul etmemiştir... Adam zaten tahta çıktığında Mondros imzalanıyordu... İlk beyanatında da dediği gibi hilafeti hukukundan ayırmışlar bunu da padişahın yetkilerinden olduğundan dolayı kabul etmem gerek. Ama etmiyorum ben halifeyim ve öyle kalacağım... Bunu kabul edemem... Yahu yobazlıkla suçluyorsun beni gerçek Müslümanlar'a çamur atmaktan birşey yapmıyorsun. Neymiş dört halifeden sonrası halifemiymiş... Yahu git kendine çeki düzen ver... Yavuz Sultan Selim Ridaniye seferine çıkarken Peygamber efendimiz (S.A.S) onlara eşlik etmiş... Yahu şu anda bile zor geçilebilen Sina çölünü atları olduğu halde yalın ayakla geçmişler... Bunlar halife değil de ne?! Osmanlı Padişahlarının çoğu hem evliya hem devlet yöneticisiydi... Şimdi de çıkmış tarihini reddediyorsun... Bu bundan başka bir şey değildir... Yazıklar olsun...


    echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    AKP yi savunanlar ağzından düşmeyen şu % 47 nedir ?

    İYİMSERLİK

    bardağın dolu tarafını görmek

    eeee şimdi bende çıkıp % 53 dersem kim daha baskın olacak.

    % 47 oranın nereden geldiğini herkes iyi biliyor, varoşlarda yapılan seçim öncesi yardımlar ve vaatler.

    Ben AKP nin sunduğu hiç bir ekonomik veriye inanmıyorum neden mi? Sebebi açık cebime bakıyorum ve ekonominin ne halde olduğunu görüyorum

    İÇLER ACISI!!!!!


    -----------------------------

    yılda 2.000.000 aileye kömür yardımı yapılıyor, her ailede 3 seçmen olsa 6.000.000 oy eder. bunların yakınları akrabalarıyla kazandırdıkları da 2 şer kişi olsa 18.000.000 oy eder. tabi ihtiyar, bilmeden atan, sadece ampul amblemi için atanları da unutmamak gerek.(mesela annannem:D) %47 burdan geliyor olabilirmi.

     


    -----------------------------

    Benim anneannem seçimlerden önce aynen şöyle dedi. Nene kime oy verecen dedim o da bana "hani şu bir tane seçtirmemişlerdi vardı ya" ben de o esnada ABDullah Gülle :) dedim o da "ha işte o, ona oy verecem dedi". Nenem ilkokul bile okumamış. Anlayacağınız o kadar göz boyuyorlar ki haddi hesabı yok (mazlum misali).


    Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    bak kendin rivayetlere bile inaniyorsun? sorun burda... hep mis mis mis ekleri kullaniyorsun.. 1. dünya savasi kaybedilten sonra ne ittihat kaldi nede halife.. herseye el koydular.. 3 yol var.. ya diger devlet himayesi...(manda) yada topyekün isgal... yada Milli mücadele.. vahdettini kisitlayan tek sey itilaf devletleriydi.. ama hicbirsey yapmadi hemde hicbirsey...
Toplam Hit: 10174 Toplam Mesaj: 85