Davos Toplantıları Artık İstanbul‘Da Yapılacak.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
sokoban bunu yazdı:
Adamlar yağlı kapıyı bulmuş vazgeçer mi.Kalkan kuralım diyolar hemen kuruyoruz.Kürtlere ayrıcalık ver diyolar hemen veriyoruz.
-----------------------------Ne zaman Verdin :)
-----------------------------elektrik ve suyu bedava kullanıyor devletten çocuk yardımı alıyor falan filan, e ben bunlardan faydalanamıyorum demekki adamlar ayrıcalıklı
-
nolanded bunu yazdı:
asdeccc bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
Türkiye'nin artık vazgeçilmez bir ülke olduğunu ve hiç olmadığımız kadar güçlü olduğumuzu düşünmekteyim.
-----------------------------ALLAH'INI SEVEN SUNLARIN NE ICTIGINI YAZSIN SURAYA.
-----------------------------su gazoz ayran vb alkolsuz ıcecekler ıcıyorlar ama senın ne ıctıgın cok acık
-----------------------------eyvallah kardeşim,
bu söylediklerimi sadece ben değil tüm dünya söylüyor...
-----------------------------Haklısınız güçlü ordu, güçlü Türkiye. Alayına gider ordu bizde, uçak bizde en büyüğüz biz dimi ? Bak sana güvenip başkalarına anlatıcam ona göre.
-
glaurung bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Adamlar yağlı kapıyı bulmuş vazgeçer mi.Kalkan kuralım diyolar hemen kuruyoruz.Kürtlere ayrıcalık ver diyolar hemen veriyoruz.
-----------------------------elektrik ve suyu bedava kullanıyor devletten çocuk yardımı alıyor falan filan, e ben bunlardan faydalanamıyorum demekki adamlar ayrıcalıklı
-----------------------------Haklısın Bu dediklerini Sadece kürtler Yapiyor :)
Bir ara istanbul a gelde Bahcelievlerde Adamin 8 tane dairesi Var Hepside kirada + yesilkarti var Memleketi Kirşehir Tanistirayim seni :)
Not : Kirşehirliler Boyledir Gibi Hitabim yok .. -
HoLyCat bunu yazdı:
glaurung bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Bir ara istanbul a gelde Bahcelievlerde Adamin 8 tane dairesi Var Hepside kirada + yesilkarti var Memleketi Kirşehir Tanistirayim seni :)
Not : Kirşehirliler Boyledir Gibi Hitabim yok ..
-----------------------------türkler kürtler
Yesil kart istismarı + +
Bedava elektrik - +
Bedava su - +
Çocuk başına destek - +
Kaçakçılık serbestisi - +
şimdi bi daha düsün bu arada bahçelievler anadolu mezunuyum =D
-
ne güzel GEl misafirim ol Bir cayimi iç hem sohbet ederiz hem tanışmış oluruz..
demek istedigim sadece kürtler degil Halk artik kurnazlik yolunda Cok kazanip Az vergi vermenin derdinde.. yada kacakcilik yapip cok kazanmanin derdinde..ha büyük cogunlugu kürt olabilir dogrudur..
ama her kürt ü ayni kefene koymakta yanlış bir düsünce bana gore ..
kisaca demek istedigim bu ulkeye Zarar veren Kişi veya nekadar kişiler varsa alayinin amk :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
Türkiye'nin artık vazgeçilmez bir ülke olduğunu ve hiç olmadığımız kadar güçlü olduğumuzu düşünmekteyim.
-----------------------------ALLAH'INI SEVEN SUNLARIN NE ICTIGINI YAZSIN SURAYA.
-----------------------------Kafa yaptığı kesin..
-
HoLyCat bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Ne zaman kurdun Verdin :)
-----------------------------Füze kalkanı konusunda mütabakata varılmadı mı ?
Öğrenciler protesto yaptığında dayak yiyor , memur yaptığında dayak yiyor , işçi yaptığında dayak yiyor ama kürt yaptığında kimse bişey yapmıyor.
Önceki postlarda arkadaşın söylediği gibi devleti sömürüp bi kuruş ceza yemeyen gene kürtler.
Çocuk başına para alan gene kürtler.
Biz kıt kanaat geçiniyoruz bize hiç beleşten para veren yok bide üstüne biz adamların kaçağını ödüyoruz.Bize kimse para vermediği gibi bi de bu adamların cezasını çekiyoruz bunlar ayrıcalıklı değilse kim ayrıcalıklı.Avrupa birliği diye diye verdiğimiz tavizlerin haddi hesabı yok hala avrupa bizden tırsıyo diyen adamlar var.
-
glaurung bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
glaurung bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Not : Kirşehirliler Boyledir Gibi Hitabim yok ..
-----------------------------türkler kürtler
Yesil kart istismarı + +
Bedava elektrik - +
Bedava su - +
Çocuk başına destek - +
Kaçakçılık serbestisi - +
şimdi bi daha düsün bu arada bahçelievler anadolu mezunuyum =D
-----------------------------ne alaka suçun kucugu buyugu mu var sımdı.bos atıyonuz resmen amk
-
kim ne derse desin bu ülkede kürtlere ayrıcalık tanınıyor. kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olduk. adamlar açık açık kaçakçılık yapıyorlar kimse gık diyemiyor. üstelik vergi vermiyor, elektrik, su beleş. çocuk yardımı alıyorlar. daha çok çocuk yapıyorlar. nufus dengesi türkler aleyhine değişiyor. başbakan en az 3 çocuk diyor. buradan başbakana sesleniyorum. 3 ten fazla bebe yapacam bana çocuk yardımı verecekmisin ? benden vergi almayacak mısın ? her türlü kaçakçılık bana da serbest olacak mı ? dağa çıkıp sonra teslim olursam bana da ev araba iş verecekmisin ? birazda bunların üzerine git sayın başbakan.
-
Türk ile kürt bi olay yapsa Türk haksız çıkıyo genelde adamlara ayrıcalık yapılmıyo diyenin alnını karışlarım benim pkklı aile ile sorunumu bilmeyen yoktur adamlar ewime gelip dawadan caymazsan öldürürüz dediler biz mi azınlığız onlar mı azınlık anlamadım 27 aralıkta ilk duruşmamız war bu adamlar bu kadar rahatsa e sebebi siz düşünün