folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Davos Toplantıları Artık İstanbul‘Da Yapılacak.

Davos Toplantıları Artık İstanbul‘Da Yapılacak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

AbdullahAzad bunu yazdı:
    -----------------------------

nolanded bunu yazdı:

Türkiye'nin artık vazgeçilmez bir ülke olduğunu ve hiç olmadığımız kadar güçlü olduğumuzu düşünmekteyim.

ALLAH'INI SEVEN SUNLARIN NE ICTIGINI YAZSIN SURAYA.

aynısından ben de istiyorum fiyat önemli değil. böyle kafa yapan bişeyi ne yapar eder alırım.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Mevzu sadece kürtlere ayrıcalık değilki daha tonla taviz verildi avrupaya yaranacaz diye idamı kaldırdık it kopuk memlekette cirit atıyor.Özelleştirmelerle devletin büyük bir kısmını yabancılara satmış olduk ki bunların içinde stratejik açıdan önemli kurumlarda vardı.Verilen tavizleri yazsak 10 sayfa olur bu konu.Davos'ta one minute diyoruz ama İsrail'i korumak için füze kalkanı kuruyoruz en basitinden bu olay bile herşeyin göstermelik olduğunu gösteriyor.Özetle geleceğim nokta bizi vazgeçilmez yapan gücümüz değil tavizlerimiz.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

ne güzel GEl misafirim ol Bir cayimi iç hem sohbet ederiz hem tanışmış oluruz..
    demek istedigim sadece kürtler degil Halk artik kurnazlik yolunda Cok kazanip Az vergi vermenin derdinde.. yada kacakcilik yapip cok kazanmanin derdinde..

ha büyük cogunlugu kürt olabilir dogrudur..

ama her kürt ü ayni kefene koymakta yanlış bir düsünce bana gore ..

kisaca demek istedigim bu ulkeye Zarar veren Kişi veya nekadar kişiler varsa alayinin amk :)

yok genelleme yapmak doğru olmaz ama kayıp kaçak oranı %80 ise %80lik bir genelleme doğrudur =D Boş zamanım olunca öm atar uğrarım saolasın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

şu topraklar üzerinde yaşayan 1 adet kürt kökenli türk vatandaş ister istanbulda ister hakkaride ister şırnakta ister karadenizde yaşaya biliyor değil mi??

Bir türk oğlu türk vatandaş bu saydığım illerin hepsine yerleşip bir hayat kurabilir mi sizce?

dolayısıyla türklerin hakları yeniyor.. ulan bundan 10 yıl önce terörist başı köpeğin adını ağzınıza alamıyorken şimdi serbest bırakılmasını talepo edebiliyorsunuz bu kadar tavizler verildi.. hala konuşuyor kansız köpekler..

18 yaş altında ve ailenizle yaşıyorsanız elektrik faturalarında bulunan KKB kaçak kullanım bedeli sizi bağlamaz tabi.. güneydoğu anadoluya kürtlere gönderilen bir para.. bana bu ay 5 küsür tl gelmişl düşün 1 kişiden bu kadar..

Neyse açtıracaksınız bayramlık ağzımı şimdi..

kürt kökenlisin ermeni kökenlisin her ne bok olursan ol adam ol adam gibi yaşa sıkıntı yok...

neyse konu davos ordan devam etsin derim ben..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hani la Davos toplantilarina katilmayacakti, adamlari agirliyoruz bide :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ne dicektim unuttum pardon

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

Türkiye'nin artık vazgeçilmez bir ülke olduğunu ve hiç olmadığımız kadar güçlü olduğumuzu düşünmekteyim.

Akıl alacak gibi değil.Bu kadar da olmaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wagman
    wagman's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

şu topraklar üzerinde yaşayan 1 adet kürt kökenli türk vatandaş ister istanbulda ister hakkaride ister şırnakta ister karadenizde yaşaya biliyor değil mi??

Bir türk oğlu türk vatandaş bu saydığım illerin hepsine yerleşip bir hayat kurabilir mi sizce?

dolayısıyla türklerin hakları yeniyor.. ulan bundan 10 yıl önce terörist başı köpeğin adını ağzınıza alamıyorken şimdi serbest bırakılmasını talepo edebiliyorsunuz bu kadar tavizler verildi.. hala konuşuyor kansız köpekler..

18 yaş altında ve ailenizle yaşıyorsanız elektrik faturalarında bulunan KKB kaçak kullanım bedeli sizi bağlamaz tabi.. güneydoğu anadoluya kürtlere gönderilen bir para.. bana bu ay 5 küsür tl gelmişl düşün 1 kişiden bu kadar..

Neyse açtıracaksınız bayramlık ağzımı şimdi..

kürt kökenlisin ermeni kökenlisin her ne bok olursan ol adam ol adam gibi yaşa sıkıntı yok...

neyse konu davos ordan devam etsin derim ben..

Hic Guney DOguda yaşadin mi merak ettim boyle konusuon :) Ben yaşiyorum ve Kürtler size hikayelerde anlatilan Yaratiklardan degil merak etme onlarda insan. Yardim Konusuna Gelince Batiya Göre cok geri kalmiş bi yer oldugu icin ve Topraklari cok cok cok verimli oldugu icin Devletten Ciddi bi destek goruyolar normaldir. Kacak Elektirige Gelincede O konuda ipneler :D

Not: Kürt Degilim. Türküm.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

konu davos degilmiydi? :) neden kürtlere geldi olay? ve hic anlamadigim sey, neden bütün kürtleri ayni görüyorsunuz? kafayimi yediniz ne :) askere gidipte sehit olan kürt haberi görünce baska kanala geciyorsunuz herhalde? her neyse, insallah ilerde düsünceleriniz positif yönde degisir :)

bu cocuk basina yardim olayi sadece kürtler icinmi gecerli? yani sadece dogudaki insanlarami veriliyor bu yardim? alay degil, bilmedigimden soruyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wagman
    wagman's avatar
    Erkek

oyle bişe yok benim bildigim kadari ile hic gormedim duymadim :)

Toplam Hit: 7553 Toplam Mesaj: 70