Davos Toplantıları Artık İstanbul‘Da Yapılacak.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
SweeneyTodd bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
asdeccc bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
Türkiye'nin artık vazgeçilmez bir ülke olduğunu ve hiç olmadığımız kadar güçlü olduğumuzu düşünmekteyim.
-----------------------------ALLAH'INI SEVEN SUNLARIN NE ICTIGINI YAZSIN SURAYA.
-----------------------------su gazoz ayran vb alkolsuz ıcecekler ıcıyorlar ama senın ne ıctıgın cok acık
-----------------------------eyvallah kardeşim,
bu söylediklerimi sadece ben değil tüm dünya söylüyor...
-----------------------------Haklısınız güçlü ordu, güçlü Türkiye. Alayına gider ordu bizde, uçak bizde en büyüğüz biz dimi ? Bak sana güvenip başkalarına anlatıcam ona göre.
-----------------------------orduyu felan siktir et simdi.
guclu ulke sadece ordu ile olunmaz. ordu dedigimiz topluluk deli gibi para yer (masraflidir yani o kadar asker, muhimmat felan)
senin hangi sanayin hangi ihracatin bunu karsiliyor? ulkede yasayan vatandaslarin anasini SIKE SIKE alinan vergilerle karsilaniyor.
ulan sarkozy cikmis Turklere sure verdim eger ermeni soykirimini tanimazlarla ben yapacagimi yaparim diyor bu da gelmis ben degil dunya soyluyor diyor.
hangi dunya o?
somali, libya, misir felan mi? baba ulkeler yerine ayak takimi ulkelerin sozleri ne zaman dunya sozu oldu?
akp sizin icin dulavrat otu gibi. gidin dulavrat otunu arastirin. anlarsiniz.
guclu ulkeymis.
Necmettin Erbakan'in cok sevdigim bir sozu var: "Hadi oradan!"
-----------------------------Biliyorum be hocam şu at gözlüklü şakirt rolü yapıyım dedim iki dakika. Yoksa durum ortada.
-
AsilKan bunu yazdı:
akp gençlik kolları tahribata yığınak mı yaptı ne yaptı ? Son zamanlarda bir artış seziyorum ben bunlarda :/
ahhah :D -
akp nin beleşcileri gelmiş acaba gene ne istiyorlar kömür mü makarna mı yoksa buzdolabı mı ama ben onlara şunu dim yakında ortada devlet kalmıcak onlar hayla cebini doldurmakta yazık.
-
bunun bi karşılığı vardır mutlaka
ayrıca kafama takılan bişeyde adı üstünde davos toplantısı istanbulda nasıl yapılacak istanbulda yapılacaksa adı davos nasıl olacak
Türkiyenin güçlü olduğunu iddia edenler pek yanılmıyorlar Türkiye ye şu sıralar güçlü rolü verildi Araplara örnek olması için İsrail olayları filan hepsi danışıklı dövüş
-
Niye Ankara değil *mk? Başkentimiz olsundu daha iyi olmaz mıydı? Zaten İstanbul'da yeterince trafik problemi var bi de bunun yüzünden onlarca yol kapatılır olan yine vatandaşa olur.
-
Siki tutan sallıyor anasını satim bune konu nereden nereye gelmiş millet akp laf sokmak için bahane arıyor.
davos buraya geliyor diye bişi olmaz kentin ismini almış forum, buraya gelse olur istanbul.
-
bu lobi gücünün kaynağı nedir bilemiyorum ama birilerinde sağlam taşak var besbelli. mesela adamlar hangi ülkeye ziyarete gitse yurt dışı basınında yankı buluyor.
ha bir de bu taşak nedense pkkyı bitirmeye yetmedi gitti
pis kokular gelmiyor değil burnuma açıkçası
-
AsilKan bunu yazdı:
akp gençlik kolları tahribata yığınak mı yaptı ne yaptı ? Son zamanlarda bir artış seziyorum ben bunlarda :/
-----------------------------tkp den iyidir :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------AsilKan bunu yazdı:
Mhp dende iyidir chp dende .d arti yine diyorum tahribatta cOk dangalak var. adamlar herseye camur atmAnin pesinde 2002den onceki turkiyenin simdiye gore artisi nedir? -
griffin bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
Mhp dende iyidir chp dende .d arti yine diyorum tahribatta cOk dangalak var. adamlar herseye camur atmAnin pesinde 2002den onceki turkiyenin simdiye gore artisi nedir?
-----------------------------Yasin kanka naber ya görüşmeyeli ?