folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Davos Toplantıları Artık İstanbul‘Da Yapılacak.

Davos Toplantıları Artık İstanbul‘Da Yapılacak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

Türkiye'nin artık vazgeçilmez bir ülke olduğunu ve hiç olmadığımız kadar güçlü olduğumuzu düşünmekteyim.

-----------------------------

keşke düşüncen gerçek olsaydı ama değil...türkiye sadece tüketim toplumudur.üretim olmadıgı sürece güçlü oldugun sadece düşüncede kalır..tayip sadece güçlü oldugumuzu düşündürecek hareketler yapıyor..birinin kuyruguna bassın bakalım ne oluyor..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

asdeccc bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

Adamlar yağlı kapıyı bulmuş vazgeçer mi.Kalkan kuralım diyolar hemen kuruyoruz.Kürtlere ayrıcalık ver diyolar hemen veriyoruz.

davos la ne alaka kalkan amk nerden camur atacagını bıle sasırıyorsun. ayrıca kurtlere ayrıcalık dıye bırsey olmaz.sadece kurt ısmınden rahatsız olanların kaldıkı bıde onlara hak vere amk.

Hacı hala uyyosun sağlam ampülcüsün galiba

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yok artık, davos bizde yapılıyor diye erdoğana dönek yerine kahraman denmiş ya.Daha da bişey demem.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

asdeccc bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

Türkiye'nin artık vazgeçilmez bir ülke olduğunu ve hiç olmadığımız kadar güçlü olduğumuzu düşünmekteyim.

ALLAH'INI SEVEN SUNLARIN NE ICTIGINI YAZSIN SURAYA.

su gazoz ayran vb alkolsuz ıcecekler ıcıyorlar ama senın ne ıctıgın cok acık 

eyvallah kardeşim,

bu söylediklerimi sadece ben değil tüm dünya söylüyor...

Haklısınız güçlü ordu, güçlü Türkiye. Alayına gider ordu bizde, uçak bizde en büyüğüz biz dimi ? Bak sana güvenip başkalarına anlatıcam ona göre.

orduyu felan siktir et simdi.

guclu ulke sadece ordu ile olunmaz. ordu dedigimiz topluluk deli gibi para yer (masraflidir yani o kadar asker, muhimmat felan)

senin hangi sanayin hangi ihracatin bunu karsiliyor? ulkede yasayan vatandaslarin anasini SIKE SIKE  alinan vergilerle karsilaniyor.

ulan sarkozy cikmis Turklere sure verdim eger ermeni soykirimini tanimazlarla ben yapacagimi yaparim diyor bu da gelmis ben degil dunya soyluyor diyor.

hangi dunya o?

somali, libya, misir felan mi? baba ulkeler yerine ayak takimi ulkelerin sozleri ne zaman dunya sozu oldu?

akp sizin icin dulavrat otu gibi. gidin dulavrat otunu arastirin. anlarsiniz.

guclu ulkeymis.

Necmettin Erbakan'in cok sevdigim bir sozu var: "Hadi oradan!"

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bu sefer kafa göz girer :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Adamlar yağlı kapıyı bulmuş vazgeçer mi.Kalkan kuralım diyolar hemen kuruyoruz.Kürtlere ayrıcalık ver diyolar hemen veriyoruz.

Yorum yaparken alkolmetreden geçmek şart olmalı bence. kalkan,kürt,davos ne alaka la ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

bu coğrafyada kim ne derse desin türkiyenin desteğini almadan ciddi işler yapılamaz.Zaten bu yüzden amerikanın uşaklığı görevinide mecburi biz

üstleniyoruz.Büyükler bize ihtiyaç duyduğu sürece karşılıklı çıkardan götümüzü koruyorlar kamuoyuna bu hükümeti sevdirmek için arada böyle jestler yapıyorlar ama

bu güç değil bağımlılığın resmi.özetle türkiye kangal gibidir parçalar ama tasması olan kangalda özgür değildir malesef.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

MuRaT55 bunu yazdı:

konu davos degilmiydi? :) neden kürtlere geldi olay? ve hic anlamadigim sey, neden bütün kürtleri ayni görüyorsunuz? kafayimi yediniz ne :) askere gidipte sehit olan kürt haberi görünce baska kanala geciyorsunuz herhalde? her neyse, insallah ilerde düsünceleriniz positif yönde degisir :)

bu cocuk basina yardim olayi sadece kürtler icinmi gecerli? yani sadece dogudaki insanlarami veriliyor bu yardim? alay degil, bilmedigimden soruyorum.

Hakkari - yüksekova.. Ve tekrar nasip olursa kurban bayramında oradayım.. Sanırım senin bahsettiğin doğu uzak doğu:) Hoca kürtlere karşı tepki büyük. bu gayet de doğal. 30 yıllık hayatımda gördüğüm adam gibi ülkesini kahpelere şerefsizlere karşı savunan tek kürt kardelen öğretmen.

Çözüm ne biliyormusun tüm kürt kökenli türk vatandaşlarının birlik olup teröriste dur demesinde.. Eğer halen pkk bdp gibi terörist oluşumlar bu topraklar üzerinde barınabiliyorsa kimse kusura bakmasın en büyük suç kürt kökenli türk vatandaşlarında. Ve bu sonuçtan dolayı kimse benim bu tepkimi yargılayamaz..

"En iyi kürt vatanını kahpelere satmayan kürttür." bu cümleyi böyle kullanmazdım..

Fakat kardelen öğretmen sayesinde en azından 1 tane var diyor ve böyle diyorum...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

MuRaT55 bunu yazdı:

konu davos degilmiydi? :) neden kürtlere geldi olay? ve hic anlamadigim sey, neden bütün kürtleri ayni görüyorsunuz? kafayimi yediniz ne :) askere gidipte sehit olan kürt haberi görünce baska kanala geciyorsunuz herhalde? her neyse, insallah ilerde düsünceleriniz positif yönde degisir :)

bu cocuk basina yardim olayi sadece kürtler icinmi gecerli? yani sadece dogudaki insanlarami veriliyor bu yardim? alay degil, bilmedigimden soruyorum.

Hakkari - yüksekova.. Ve tekrar nasip olursa kurban bayramında oradayım.. Sanırım senin bahsettiğin doğu uzak doğu:) Hoca kürtlere karşı tepki büyük. bu gayet de doğal. 30 yıllık hayatımda gördüğüm adam gibi ülkesini kahpelere şerefsizlere karşı savunan tek kürt kardelen öğretmen.

Çözüm ne biliyormusun tüm kürt kökenli türk vatandaşlarının birlik olup teröriste dur demesinde.. Eğer halen pkk bdp gibi terörist oluşumlar bu topraklar üzerinde barınabiliyorsa kimse kusura bakmasın en büyük suç kürt kökenli türk vatandaşlarında. Ve bu sonuçtan dolayı kimse benim bu tepkimi yargılayamaz..

"En iyi kürt vatanını kahpelere satmayan kürttür." bu cümleyi böyle kullanmazdım..

Fakat kardelen öğretmen sayesinde en azından 1 tane var diyor ve böyle diyorum...

Ben kürt kökenli biri olarak gayet iyi anlıyorum.Benim köyümde seninle aynı fikirde olduğu için desteklemedi pkkyı.

korucuda şehit vermişiz askerdende pkkdanda eziyet görmüşüz ama desteklememişiz genede pkk yı.Fakat sonuçta vahim olmuş 1998 yılında 1200 nüfuslu köyden şimdi kalan 50 kişi herkez korkup kaçmış..keşke asker korumayı becereseymişte köyde pkk ya karşı daha dik durabilseydi. Yani hocam kişisel almada bizim dur dememizle falan bitmiyor sorun başımızdakiler adam gibi dur demesini bilecek.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

akp gençlik kolları tahribata yığınak mı yaptı ne yaptı ? Son zamanlarda bir artış seziyorum ben bunlarda :/

...
Toplam Hit: 8108 Toplam Mesaj: 70