folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Demokrasi Güzel Şey Be Kardeşim!

Demokrasi Güzel Şey Be Kardeşim!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Demodor bunu yazdı:
    -----------------------------

cia güzel paylaşım çok doğru bir tespit

ayrıca ultrAsker koptum gülmekten senmi yazdın bunu :))

yok paşam bi arkadaşım mail atmış :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

Demodor bunu yazdı:
     Blue_moon ben bunların bir dahaki sefere tek başlarına iktidar olabileceğine pek ihtimal vermiyorum bitti artık bunlar.
    eğer politikalarını geliştirir ve 3 kasım 2002 seçiminden önceki söylemlerini geri yakalarlarsa çok daha güçlü çıkabilirler. 22 temmuzda da kazanamaz demişlerdi. bitti demişlerdi chp mhp koalisyonu demişlerdi gördük. Şimdi geceli gündüzlü çalışıyorlar yeni politikalar geliştiriyorlar. Bir dahaki genel seçime de kdv indirimi ötv indirimi gibi halkın yüreğini okşayacak yeni atılımlarla girerlerse çok oy toplarlar. Ki yeni politikalara yön verecekler ve 2011 deki seçime kadar birçok reform yapacaklar bu ülkede ve hiç şüphesiz halk da haketmiş oldukları tek başına iktidarı tekrar tanıyacaktır.

Ha ben Akp yandaşı değilim yanlış anlamayın. Sadece tahminlerimle yola çıkıyorum. Genelde tahmin ettiğim şeyler gerçekleşiyor. Şundan eminim ki 2011 deki seçime bomba gibi hazırlanıyor Ak parti. Bu sonuçta yerel seçimdi. Oyların 22 temmuza göre biraz düşmesi tv lerin gazetelerin de abarttığı gibi ak partide deprem yaratmadı. Sadece biraz kendilerini sorgulama ihtiyacı hissettiler ve bu açığı kapatacaklar bundan eminim. Muhalefet ak parti karşısına çok etkin bir şekilde çıkamadığı sürece tek başına iktidarı kimseye vermez ak parti.

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

arada 2 - 3 tane belediyede sizin olsun :))))

genele bakarsan demokrasiyi görürsün :)))

AKP

http://img16.imageshack.us/img16/5871/akpe.jpg

kıyı kesimi hep chp'nin, neden acaba :))))

CHP

http://img16.imageshack.us/img16/3723/chpd.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi
    2009 yerel seçimleri sonuçlarının akp ye tokat olduğuna falan inanmıyorum, evet oy oranında düşüş var fakat milletimiz bilinçlenmezse korkarımki 2011 seçimlerindede yine tek başlarına iktidar olurlar.Halkımızın gözünü açması lazım.En basit örneği İ.Gökçek gibi bir adamın yapmış olduğu tüm pisliklere rağmen millet gözü kapalı akp ye oy verip bu adamı Ankara nın başında tutarsa bunlar başımızdan defolup gidemezler malesef.Tayyip efendiye sadece birkaç ilden büyük tepki oldu, bunun dışında değişen pek birşey yok. 

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    ankara istanbul düşmedikçe bu hükümette düşmez   x|

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

önümüzdeki 1, max 2 senede herşey belli olur kanımca...

ama bu seçimlerin akpye tokat oldugu açıktır... bunu sonuçlar açıklanırken basın toplantısı yapan başbakanın suratını gören herkes anlar...lakin sürekli bir düşüşmüdür bu oy kaybetme, ya da sadece geçici bir kan kaybımıdır belli degil... bekleyip görücez onuda dedigim gibi. ama şu kesinki öyle diktatör gibi konuşan artist tayfa evcilleştirildi :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Doğan medyasının bu kadar saldırmasına rağmen ,

bu ekonomik krize rağmen,

diğer partilerin birlik olup saldırmasına rağmen

Ak Parti hala açık ara öndeyse mümkün değil ekonomik kriz sona erdikten sonra diğer partilerin oyu    Ak Partiden fazla  olsun. Ki genel seçimde  saadete bu kadar oy gitmeyecek.Çünkü saadet partililer bu seçimde oyları böldükleirni ve bunun chp ye yaradığını gördüler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

stillalive öyle harita filan koymuşsun CHP kıyı akp içte dtp doğuda gibi düşünceler ülkenin bütünlüğünü tehlikeye atan söylemlerdir...

ayrıca akpnin kazandığı illerin tamamında tüm halk oyunu akp ye vermediki akpnin oyları besbelli düştü ve düşmeye devamda edecek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

süper yazmış :)

yanlız demokrasi konusunda reneyle aynı görüşe sahibim.

ağzımdan aldın 

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TESKILAT
    TESKILAT's avatar
    Erkek
    akp bu ülkeye karartı hüzün ve acı getirdi..lakin tüm jenerasyonlar gibi akpnin de sonu geldi..çok yakın..

"benim evlatlarım kanatsız yeryüzü melekleridir"SHT
Toplam Hit: 4945 Toplam Mesaj: 39