Deney (Hikaye Denemem 2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Abi manyak olmuşta, o kadar kızla o kadar erkek bir odaya gelse, bırak naziyi, cemaat evi olsa illaki bieyler olur :)))

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abi manyak olmuşta, o kadar kızla o kadar erkek bir odaya gelse, bırak naziyi, cemaat evi olsa illaki bieyler olur :)))
    -----------------------------
    dur abicim acele etme olaylar başka. Ama yine de dediğin manada hadise yok :) 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    Harika olmuş hocam.TuğrulBaba aşağı yukarı anladım sanıyorum nereye bağlayacağını demek istediklerini.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Kendi günlüğünüzden alıntı olabilir mi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    16.05.2003
    Sene sonuna birkaç hafta kalmıştı. Bundan ötürü Mustafanın evde yaptığımız toplantıdan memleketlerimize 3 aylık tatil boyunca her ay için bir hafta olmak kaydıyla üç haftalığına gidip dönme kararı çıktı. Ve herkes sanki daha evvel fikir birliği edilmişçesine ayrılmayı istemiyordu. Herkes buradaki düzene bağlı olarak ve haklı bir sebeptir bana göre kalmayı memlekete gitmemeyi arzuluyordu. Adnan Hocamız ise ailelerimize karşı sorumluluklarımızın olduğunu, görevlerimizden birinin de bu sorumlulukları yerine getirmek olduğunu hatırlatınca her ay için bir hafta tatil fikri bizim için üzücü bir angaryadan çok mühim bir vazife olarak göründü.
    Adnan Hocaya yine bu toplantılardan arkadaşlarımla grup geliştirme münazaralarında üzerinde anlaştığımız bir fikrimizi açıkladım. Konuyla ilgilenmesi bir yana, desteklemesi ayrıca sevindiriciydi.
    Grubumuza katılmak isteyen başka öğrencilerde vardı. Ama biz bunun bize has bir şey olduğunu söyleyerek uzlaşmaz bir tavır sergiliyorduk. Çaresiz sırt çeviriyorlardı.
    Ama bu sırt çevirmenin onları böylesine güzel bir hayat tarzından mahrum eden bizler tarafından yapıldığı gerçeğini görmemiz uzun sürmedi. Bu insanlar mademki disipline edilmiş bir hayat yaşamak arzuluyordu. Bırakınız yaşasınlar. Böylece grubumuz büyür ve kuvvet bulurdu. Seçkin insanlar çoğalırdı. Ancak grubun bir takım aktiviteler için maddi kaynak gereksinimi vardı. Bunun içinde şöyle bir formül geliştirdim.
    Şöyle ki; gruba katılmak isteyen kişilerden giriş için 100 milyonluk bir ücret alınacaktı. Bu para geri iadesi mümkün olmayan bir ücretti. Oluşturulan ortak banka hesabına yatırılarak grup sözcüsü emrinde biriktirilecek bir paraydı bu. Çeşitli aktivitelerde kullanılmak için biriktirilecekti. Parayı yatıran kişi eğer bir haftalık deneme sürecinden başarılı olarak geçerse grupta kalıcı olacaktı. Geçemezse verdiği ücret bizde kalacaktı zaten sorun yoktu. Bunu peşinen kabul ettiğini yazan bir kağıt imzalatarak olayı resmileştirdik.
    Dediğim gibi Hocamız bununla çok ilgilendi ve destekledi. Beni ve arkadaşlarımı öven sözler sarfetti.
    Gururlandım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    tuğrulbaba menemen pişirdik yedik sen hala bi bolum yazmışsın meraklandık valla:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bir hikaye bir günde biter mi? :D

günlük benim günlük değil :D Ben günlük tutmam. Tamamen atmasyon 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Basucu gunlugu sigara kulu dagilmis sayfadaki notlarmi bunlar.akici tonlamalar  vurgular sessiz az da belirgin duygu tamam iyi olay mudur.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    20.05.2003
    Üç gün önce aldığımız karar uyarınca okuldaki fısıltı gazetesinin kulağına kar suyu kaçırdık. Kimseyle muhatap olmayan bizler için kolay değil gibi görünse de aslında çok basit bir şeydi. Anlatayım.
    Herkesle senli benli muhabbet kuran kantinci Hüseyine artık aramıza başka öğrencileri de alabileceğimizi bizim kızlardan Aslıya söylettim. Ve sadece bu cümle ile o akşam evimize birkaç ziyaretçi geldi.
    İlk ziyaretçi Ali isminde şişman bir çocuktu. Çiçek bozuğu bir suratı vardı. Meymenetsiz herifin teki imajı çizdi kafamda ama denemekten bir şey çıkmaz (bunu yüzüne karşı söylediğimde biraz bozuldu) diyerek gerekli kağıdı imzalattık.
    Kağıttaki yazılanlar şöyleydi:

Bu belge ile dahil olduğum gruba 100.000.000 Türk Lirası olan bedel karşılığı ödeme yaptım.
    Yukarıda belirtilen meblağ üzerinde, grup tarafından yazılı ya da şifaen bildirilen şartlara uymamam durumunda hiçbir hak talep etmediğimi belirtir, grup lideri, grup sözcüsü ve ev sözcülerinin emri altında disiplin edilmiş bir yaşantıya bürüneceğimi taahhüt ederim.

Ayrıca evlerde grup lideri ve benim yani grup sözcüsünün gündem emirlerinin bulunduğu birer tablo asılıydı, ki herkes harfiyen uyardı bu tabloya.
    İlk 8 adayı aramıza kabul ettik. Ama bu bize yeni bir sorunumuz olduğunu hatırlattı.
    Daha geniş evler bulmalıydık.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Hikayenin sonunda yeni bir tarikat kurulabilir, merakla bekliyorum :/
Toplam Hit: 12048 Toplam Mesaj: 99