Deney (Hikaye Denemem 2)
-
devamı gelsin. kamplaşma oluşuyo sanırım :) güzelmiş hakkaten
-
bizi denemiyorsun değil mi :) devamını bekliyorum...
-
Çok hoş olmuş,devamını merakla bekliyorum..
-
dizi gibi olmuş devamını isterük..
-
26.05.2003
Aramıza yeni katılanların sayısı ilk günden bu güne kadar 29 kişiyi bulmuştu. Fakat, 11 kişi daha üç gün dolmadan ayrılmıştı. Şartlara dayanamamıştı. Diğerleri ise inatla yeni yaşantılarına adapte olma savaşı veriyordu.
En çok zorlananlar yalaka tabir ettiğimiz sürekli şamata peşindeki arkadaşlardı ki zaten bir çoğu tutunamadı. Hayret verici olansa okulun en zibidi çocuklarından birisi olarak gördüğüm Tolga isimli çocuk hırslı bir şekilde verdiğimiz çalışma emirlerine uyuyor, ortamın (ona göre) sıkıcı havasından şikayet etmeden azimle ortak hedeflerimize doğru yürüyordu. Ayrıca kurtarması gereken iki ders için Kerem ve Mahmutun faydasını da gördüğünü belirtmeden geçemem.
Son altı günde büyük bir şans eseri Mustafanın evinin bulunduğu apartmanda bir daire boşaldı. Hemen orayı tuttuk. Hem de ucuza kapattık denebilir. Aslında öğrencilere ev vermeye korkan ev sahibi, evi bizim tutacağımızı öğrenince seve seve verdi evini. Çünkü hayatımızın yön veren olmazsa olmaz tabusu disiplin, ev kiramızı ödeme konusunda da kendini gösteriyordu. Evlerde gürültü yapmıyor, çoğu erkek öğrenci gibi karı kız atıp içki kumar alemi çevirmiyorduk. Hal böyle olunca mahallenin takdir toplayan öğrenci çocukları oluvermiştik birkaç ayda.
Tabi ki bunun baş mimarı Adnan Hocamızdı. Önünde saygıyla eğilmek gerekirdi bu adamın.
-
Tamam kızlarla erkekler birbirine dokunmuyo, adnan hocada şu adnan oktar gibi bütün hatunları kapatacak işin sonunda sanırım :|
-
Kızgın kumlardan serin sulara at bizi baba :D
-
sevgililer gunu aksiyonundan sonra burdayim yine bekliyoruz tugrul haydi
-
16.07.2003
Günler sanki yavaş ilerliyor. Bir haftalık aile ziyaretinden bugün döndüm. Çok mutlu oldular. Ama apar topar geri gelmeme mana veremedi ailem. Disiplinli ve iradeli duruşum onları da etkiledi. Özellikle babam “asker gibi olmuşsun” diyerek takdirlerini belirtti.
Bir miktar para verdiler. Ama para ihtiyacım olmadığı için kabul etmedim. Lakin ısrarlarım fayda etmedi. Kişisel banka hesabıma yatırıldı bu para.
Şu tatil hadisesinin bitmesini dört gözle bekliyorum.
Yinede tatil olmasına rağmen, Adnan Hocamız bizimle ilgileniyor, eksikliklerimizi tamamlıyor düştüğümüz küçük hatalardan bizi arındırıyordu. Şahsi bir fikir olan, yaz kampı düşünceme olumlu baktığını belirtti. Bunun üzerinde tüm grup olarak çalışmamız gerektiğini, detaylarını tamamlamamızı söyledi.
-
15.09.2003
Nihayet bugün okullar açıldı. İşin sevindirici tarafı bu. Yalnız üzücü olan yanı ise bu yıl okulda son yılımız.
İlk günden grubumuza katılmak isteyen onlarca kişiyle görüşmek zorunda kaldım. Mustafa ev sözcüsü idi onu yardımcı tayin ettim. Ayrıca kızlardan da Ece yi tayin ettim ki, katılmak isteyen kızlar rahatça sıkılmadan konuşabilsinler.
Sanırım imzalattığımız belgeyi fotokopiyle çoğaltmamız gerekecek.
Okula yeni gelen çömezlerin bizim gruba şaşkın şaşkın bakışları ise görmeye değerdi. Alt sınıflar içinde bir oluşum başlatmamız zaruriydi.
Bunu da başardık. Gruba geçtiğimiz yarıyıl dahil edilen Osman isimli çocukla detayları görüştüm. Adnan Hocamızın onayıyla onu üçüncü sınıfların sözcüsü olarak tayin ettim. Bana bağlı olarak benim emrimde çalışacaktı.
Okulumuz kampus içinde bir numara olacak. Bunu hissediyorum.
Toplam Hit: 10779 Toplam Mesaj: 99