Deniz Feneri Kolpa Mı Çıktı?
-
Deniz Feneri'nin paraları Kanal 7'ye mi gitti?
Kanal 7'nin Avrupa'ya polis baskın düzenledi. Deniz Feneri derneği aracılığıyla Avrupa'da toplanan 16 milyon Avro'nun 8 milyonunun Kanal 7 Avrupa'ya aktarıldığı iddia ediliyor.
Kanal 7 Avrupa'ya Alman Polisi'nden Şok Baskın
Bugün sabah saat 10:00'da Alman Polisi Kanal 7 Avrupa Ve Deniz Feneri Avrupa Derneği'ne eş zamanlı olarak baskınlar düzenledi.
Şu saatler itibariyle operasyon halen devam ediyor.
Toplam 2 savcı ve 340 polisin katıldığı operasyonda Kanal 7'nin Frankfurttaki merkezi ile Deniz Feneri Avrupa Derneği polis tarafından ablukaya alındı.
Deniz Feneri için toplanan 16 milyon Euro paranın 8 milyonunun Kanal ‘7e aktarıldığının tesbit edilmesi üzerine başlayan operasyonda 60 kadar polis Kanal 7 merkez binasında bir kamyon dolusu evraka el koydu.
Eş zamanlı olarak Kanal 7 ve Deniz Feneri Avrupa'nın tüm Almanya çapındaki bürolarında devam eden baskınlar sırasında tutuklamalarda yaşandı.
Kimlerin tutuklandığı hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.
Alman savcılık sözcüsü yaptığı son açıklamda 2006 yılının Ocak ayından itibaren operasyon için Kanal 7’nin izlenmeye başlandığını ve bugün düğmeye basıldığını belirtti.
Deniz Feneri Avrupa Derneği için toplanan 16 Milyon Avro’nun 8 milyonluk kısmının Kanal 7’e aktarıldığı ve aynı zamanda kara para aklamada’da kanalın kullanıldığı iddia ediliyor. -
süper :) devam et6sinler boyle adamlara kurban parası şu bu.Bu ne ya millet artık nereye güvenecek.Arena kaldı bi oda kolpa çıkarsa ayvayı yedik.Kurban bayramında akrabamız yatırmıştı bi ton fırca attım askeriye varken die..
Ne diyim kanal7 deniz feneri, radyo 7, fetullah gülen, tayyip vs.. gibi bir çok insan/kurum var.Er yada geç haklarında bir çok şey su üstüne çıkacaktır.Ancak kime güvenicez kime ?Gerçekten çok garip bir durumdayız.
(askeriye ye laf atacaklar yada diğer partiler diğerleri ne bok yiyiyor onlarda yapıyor gibi bir takım tartışmaya gidecek kişiler hiç zahmet etmesin anlatmak istediğim herşeyin suyu çıktı kime güveneceğiz...)
-
Yapmışlarsa boku yedilr:D
-
deniz fenerinde toplanana paranın bir kısmının kanal7ye gitmesi normal.
ama sadece! bir kısmının. sonuçta kanal 7 aracılığıyla yayın yapıyor..
-
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------deniz fenerinde toplanana paranın bir kısmının kanal7ye gitmesi normal.
ama sadece! bir kısmının. sonuçta kanal 7 aracılığıyla yayın yapıyor..
-----------------------------
herhangi birşeye söz yok ne bileyim onlara yayın yaptırtıyorsunuz gibi.Ancak fark ettiysen kanald yi izlediysen sadece kanal7 ye değil, bir çok kişiye veriliyor.Dedikleride amac dışında kullanım anladın mı?Yani başka para değil amaç dışında kullanım var. -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------deniz fenerinde toplanana paranın bir kısmının kanal7ye gitmesi normal.
ama sadece! bir kısmının. sonuçta kanal 7 aracılığıyla yayın yapıyor..
-----------------------------
herhangi birşeye söz yok ne bileyim onlara yayın yaptırtıyorsunuz gibi.Ancak fark ettiysen kanald yi izlediysen sadece kanal7 ye değil, bir çok kişiye veriliyor.Dedikleride amac dışında kullanım anladın mı?Yani başka para değil amaç dışında kullanım var.
-----------------------------ben seni anladım. sende beni anla dost.
sadece! bir kısmının...
sonuçata otelde kalıyorsan paranı ödeyeceksin ama otelciye tüm paranı vermen yersizdir.
ha hem otelci hem müşteri isen cebindeki paraları karşıtıracağın aşikar.
kısacası söylediklerimizin özünde aynı şeyler var.
kul hakkı bu. hiç bi şeye benzemez..
-
merak ediyorumda hangi otelci paranın yarısından fazlasını alır...... bunun haricinde 8 milyon euro öyle böyle bir para degil...
-
hocam anlıyorum seni verecekleri fazla miktar 2-3 milyon yürodur.Yani kaça denk gelir 5 tirilyona falan abicim sen 13 tirilyon veriyorsun.Mükemmel büyük miktarda para.
Bana kalırsa bugun samsun belediye başkanı+bu olay birileri tarafından hükemete bir mesajdır öyle abdullah gül falan geliyor.Bak diretirlerse abdullah gül için bak bakalım daha kaç belediye başkanı yolsuzluğu ispatlanıp tutuklanacak.
-
amk deniz fenerinin amk kanal7 nin .. yapmı$tır doğaldır bu beklenirdi zaten/bekliyordum..
Yakında İHH dan da böle bi patlak çıkıcak yakındır :) Hem nie elalemin herifine bağı$ yapayım ülkem dururken!?
Elin Lüßnanlısı ülkesini savunmasın, gelsin Türkiye 'nin Telekom unu bilmem kaç milyon dolara alsın bizde ona yardım edelim öylemi!?
Valla bağı$ yapıcaklara sölüorum ülkemizin savunmaya daha fazla para ayırması gerekiyor! Ben her zmn savunmaya bağı$larım bağı$lattırım gerek mehmetçik vakfı gerekse Tsk.
-
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------deniz fenerinde toplanana paranın bir kısmının kanal7ye gitmesi normal.
ama sadece! bir kısmının. sonuçta kanal 7 aracılığıyla yayın yapıyor..
-----------------------------bir kısmının :) 16 millyon euro'nun 8 milyonu buraya gidiyorsa bir kısmı olmuyor bence ! artı bu adamlar dinci geçiniyorlar ya yada ben öyle görüyorum burdan bakınca neden ulan Allah rızası için yapıyoruz denmiyor ?
-
yapmışlardır ben inanıyorum. o yardım ettıklerı ınsanlarıda kandırıp kendı tarafalrına cekmıstırler.
