Deniz Feneri Kolpa Mı Çıktı?
-
ulen ne biçim adamsınız, haberin kaynağını, doğruluğunu sormuyor, merak etmiyor. hemen küfürü basıynuz. hele doğruluğunu öğrenin ondan sonra koyulacaksa ben de koyuym. a.g.
-
Bende kaynak soracağım ama FireX in daha hiç yalan yazdığını görmedim. Bu yüzden güveniyorum. Ama bu yapılanlar ayıp yani... Deniz feneri de fıs çıktı ha.. Vay bee.. Kime güvenipte hayır yapar bu millet şimdi!! Ehuhu..
-
Haberin kaynağı medyafaresi ve turkiyepost isimli siteler aylardır bu sitelerden haberleri takip etmekteyim ve tek bir yalan haberleri çıkmadı.Birçok kaynaktan araştırıpta buraya yazarım.
Denizfenerinden açıklamayıda buraya yazayım''bağımız yok''Deniz feneri derneğinden açıklama
Almanyada yaşanan tutuklama olaylarıyla ilgili açıklama yapan Deniz Feneri derneği merkezi yaptığı açıklamada olayın gerçek yüzünü açıkladı.
Deniz Feneri Derneği Genel Merkezi, Almanya'da Kanal 7 INT'e yönelik baskında derneklerinin de adının geçtiği belirtilerek, "Almanya'da kurulu bulunan 'Deniz Feneri E.V' isimli kuruluşla derneğimizin organik bir bağı olmadığı gibi Almanya'da temsilcilik ya da şubemiz de bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.
Deniz Feneri Derneği Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, kimi medya organlarında derneğin adının ve logosunun da kullanıldığı türlü haberler üzerine kimi hususların kamuoyuyla paylaşılması ihtiyacı duyulduğu bildirildi.
Almanya'da kurulu bulunan "Deniz Feneri E.V" isimli dernek hakkında basında yer alan haberlerde, Deniz Feneri Derneği'nin logosunun kullanıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"(Deniz Feneri E.V), çeşitli zamanlarda derneğimize ayni ve nakdi bağışlar yapmış, bu bağışlar, İçişleri Bakanlığı'nın izniyle kayıtlarımıza geçirilerek, derneğimize başvurmuş ihtiyaçlı ailelere ulaştırılmıştır.
Almanya'da kurulu bulunan 'Deniz Feneri E.V' isimli kuruluşla derneğimizin organik bir bağı olmadığı gibi Almanya'da temsilcilik ya da şubemiz de bulunmamaktadır.
Bilgi eksikliğinden kaynaklandığını gördüğümüz yanlış haberler nedeniyle bağışçı, gönüllülerimiz ile yüzbinlere varan yardım alan ailelerimizin incitilmemesi hususunu değerli basın yayın organlarımızın dikkatine sunarız."
Buda kanal7nin açıklaması
Kanal 7 INT'in Frankfurt'taki binasına ve aynı binada faaliyet gösteren Avrupa Deniz Feneri e.V merkezine Alman polisi tarafından bugün bir baskın düzenlenmiştir.Bu baskında bürolarda bulunan bazı evraklara el konulmuş, Kanal 7 Avrupa Temsilcisi ve iki yönetici gözaltına alınmıştır.
Edinilen ilk bilgide; mali açıdan soruşturma yürütüldüğü öğrenilmiş, ancak soruşturmanın mahiyeti hakkında başka hiç bir açıklama yapılmamıştır.
Şu ana kadar basında olayla ilgili yer alan, yukarıda belirttiğimiz hususların dışındaki bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.
Konu kurumumuz avukatları tarafından yakinen takip edilmektedir.
Yapılacak araştırma sonucu elimize geçen gerçek bilgileri kamuoyuyla paylaşacağımızı saygıyla duyururuz.
KANAL 7 YÖNETİMİ ADINA
Şule KARTALKurumsal İletişim Müdürü
-
ben inanmıyorum..
-
eed öleymiş ya ben de şimdi tv de gördüm.
-
zumsuz kardeş bişi dicem yanlıs anlama tayyip fethullah gülen kanal 7 vs böle şöle demişsin.. ya anlamıyorum bu forumda hiç onların sempatizanı biri çıkamazmı onlar bir başkasının değerleri hakkında yanlıs söz söylese bu böyle devam etse forum karısır tartısma kavga vs seyler ortaya cıkar bence bişiler sölenceği zaman isim kullanmayalım şahsen fethullah güleni seven bi adamım nurcu değilim ama fethullah hoca cemaatindende değilim sadece destekliyorum ( kimse çıkıp sen öle adamı böle adamı sunu yapan adamı nasıl desteklersin demesin kimseyi ilgilendirmez..! ) saygı sevgi çerçevesi olursa güzel olur..
-
KArdeş burda Adam Deniz Baykala O.ç. anan bilmem ne dio,biri yok başkanına keşke geberseydi dio,biri gidio bilmem ne dio küfür ediyor ve bizde Yöneticelere havale edioruz o küfürleri kullananlarda forumlarda cirit atmaya küfür etmeye devam ediyorlar bunada saygı duyuyoruz..
Zumsuk ne küfür etmiş ne sövmüş saygısızlık ne etmiş onu anlamadım ben.. Benim bildiğim Saygı farklı sanırım.
Onun kendi düşüncesi saygı duyup duymamak senin elinde ama onun yaptığı saygısızlık deil fikir beyaan etme.. Neyse konu farklı boyutlara taşınmasın sonra burasıda kitlenmek zorunda kalır..
Sen zumsuğun avukatmısın diceksin eminim Hayır sadece fikir beyan ettim saygı duymalısın bunada.. ;)
-
excalabür kardeş İHH YA haksız yere laf atma olur mu ?
-
persian hacı benim " Ne diyim kanal7 deniz feneri, radyo 7, fetullah gülen, tayyip vs.. gibi bir çok insan/kurum var.Er yada geç haklarında bir çok şey su üstüne çıkacaktır. " bu cümleden anlayacağım mana bu adamlar yamuk adamlar ne oldukları yakında gözükür demek bende bunu anladım bu cümle mananın kibarı illa küfür diyince argo kelimemi olması lazım bence hep bu tür şeyler yüzünden kavga ediyoruz.. hala şu şunun ajanı bu türbanlı şu laik şu hristiyan bu ermeni diye tartısıyoruz birlikte dirlik var bir olalım güzel olalım sevgi saygı olsun bence bu site siyaset siteside değil eğer öyle olsaydı herkes açsın bi topik siyasi görüşünü belirtsin ama kimse cıkıp cvp yazmasın ben sana katılmıyom veya katılıyom diye işte olmuyor kardeş çözemediğimiz nokta düğümlerden biri bu tartısmayı bilmiyoruz konusmayı beceremiyoruz bence..
-
"Ne diyim kanal7 deniz feneri, radyo 7, fetullah gülen, tayyip vs.. gibi bir çok insan/kurum var.Er yada geç haklarında bir çok şey su üstüne çıkacaktır.Ancak kime güvenicez kime ?Gerçekten çok garip bir durumdayız."
Evet nedir bu?Bir çok gerçek su yüzüne çıkacaktır millet yalan haber diyor bu insanlar yada başkaları hakkında herşey doğrusuyla öğrenilecektir.Bunda sen bir yamuk arıyorsan sorun sende gibime gelir.
Ayrıca habere kolpa diyenler kanald yi izleseydiniz fazlasınıda bulabilirdiniz.