Deniz Feneri Kolpa Mı Çıktı?
-
arkadaşım yazılan yazıların tamamı bir iddadır adam kime güvenicez diye yazmış senin güven sizliğin kendine arakadaşım neden çünkü olana olaylar tamamen bir idda ve olayların gerçek olup olmadığı tam olrak ispatlanmamış ve sen anın da güvensizlik hissine kapılmışsın sorun bu bence adaş ...
adamların programları zamanın da seyrettim ben yani orada 12 yaşında bi çocuğa soruyolar hayatta encok istediğin şey ne diye oda "altı ışıklı spor ayakkabı " falan dedi insan duygulanıyo yani bizim senin benim hayatta en çok istediğimiz şey ne ....çocuk sadece spor ayak kabı istiyo ve onu gerçekleştiriylar ben onların bunu yapacağına inanamıyorum....
-
fakir edebiyatı yapıp ; "son yol karatopraktır" gibilerinden acıtasyon yapan, oy toplayan sonrada 5 yıldızlı otellerde iftar partileri veren kişiler bu ülkenin başında iken, böyle bir olayın olmasıda son derece normal
-
dinci bunlar dinci saldırın anasını satim !!!
-
filistinde teror örgütüne para gidiyormuş bunuda biliyor muydunuz???
ibsoft bunlar dinci değil dinci hiç birşeye karışmayan din üzerinden sömürü yapmayanlardır.Bunlar din üzerinden sömürü yapanlar.Ha pkk ha filistin tek fark bizim ülkemizle alakalı değil.Abd vs.. nasıl pkkya yardım ediyorsa; kanal7 yani deniz feneri öyle filistin teror örgütüne yardım etmiş..
Bravo helal gitti sizin kurban paraları teroristlere...
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------
excalabür kardeş İHH YA haksız yere laf atma olur mu ?
-----------------------------Excalabür ne aq ya :D He ne dicaktım İHH da yakındır patlaması :) 5-6 ay sonra.. bak bu linki sakla :P
sonra demedi demeyin aqkm :D Görcaksınız o da öle çıkıcaK :) DeviR Duygu sömürüsü ile malı götürme devri :) Ayrıca teröristlere yardım dewri (: amk milletde saf gibi yardım ediolar :) Yazık yazık çok yazık...
-
Kızılay, Deniz Feneri, Kimse Yok mu? İHH gibi büyük derneklere yardımlarda bulunabilirsiniz. Bu dernekler zaten çok sıkı bi şekilde denetleniyor. Yardım toplayan derneklere bile b.k atmak sadece ülkemize özgü...!
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------filistinde teror örgütüne para gidiyormuş bunuda biliyor muydunuz???
ibsoft bunlar dinci değil dinci hiç birşeye karışmayan din üzerinden sömürü yapmayanlardır.Bunlar din üzerinden sömürü yapanlar.Ha pkk ha filistin tek fark bizim ülkemizle alakalı değil.Abd vs.. nasıl pkkya yardım ediyorsa; kanal7 yani deniz feneri öyle filistin teror örgütüne yardım etmiş..
Bravo helal gitti sizin kurban paraları teroristlere...
-----------------------------filistinde terör örgütüne gidiyomuş para yav arkadaşım sen nerden biliyon a.q. ya ajanmısın devletin derin yerlerinde tanıdıklarınmı var biz bilmiyoduk, haberin doğruluk payını ,pekiştirmek için kaynak vermişsin teşekkür ededim bizde inandık ve bildik...
Kızılay, Deniz Feneri, Kimse Yok mu? İHH gibi büyük derneklere yardımlarda bulunabilirsiniz. Bu dernekler zaten çok sıkı bi şekilde denetleniyor. Yardım toplayan derneklere bile b.k atmak sadece ülkemize özgü...!
kızılayıda gördük adam sandalyeyi oturduğu makamı bırakmamak için emekli olmuyodu zamanında sen gelde ona inan .....
aga bu tür muhabbetler bizim eksiğimizdir işte haberin kaynak ve doğruluk payını bilmeden sen gel burada tartışma yap olucak işmi ya hemen galyana ve dolduruşa geliyoz hemen saldırıya geçiyoz ...
-
Deniz Feneri ve Deniz Feneri E.V. birbirinden farklı kuruluşlarsa, Deniz Feneri bu kadar para toplanmasına ve böylesine geniş faaliyete rağmen Deniz Feneri E.V. ye nasıl göz yumdu, üstelik Deniz Feneri E.V. den Deniz Fenerine bağışlar da gitmiş kimdir bu insanlar diye hiç mi bir sual gelmedi akıllarına.
Deniz Feneri eğer gerçekten masumsa bütün banka hesaplarını, para girdi çıktılarını gösteren bütün mali nitelikli belgelerini açıklar dijital ortamda yayınlar ve hepimiz bu adamlar namusluymuş deriz.
Yok biz çok büyük bir derneğiz hem bütün yardımlar da tutulmuyor herşeyi kontrol edemeyiz gibi sudan bahaneler uydururlarsa onlara inanmaz yardımlarını da baltalarız, kanal7 güvenmiyorum yanlı taraflı yayın yapıyor, ama Deniz Feneri ayrı bir organizasyon havası vermeyi başarmıştı zaman zaman ben bile kötü bütçeme rağmen yardımlarda bulunmuştum, böyle bir pislik yapmışlarsa Allah belalarını versin.
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------ganimet bunu yazdı:
-----------------------------
excalabür kardeş İHH YA haksız yere laf atma olur mu ?
-----------------------------Excalabür ne aq ya :D He ne dicaktım İHH da yakındır patlaması :) 5-6 ay sonra.. bak bu linki sakla :P
sonra demedi demeyin aqkm :D Görcaksınız o da öle çıkıcaK :) DeviR Duygu sömürüsü ile malı götürme devri :) Ayrıca teröristlere yardım dewri (: amk milletde saf gibi yardım ediolar :) Yazık yazık çok yazık...
-----------------------------Excalibur001 tamam 6 ay sonra burda olursam görüşürüz olmassa maille görüşürüz(sen yaşın yanında kuruyuda yakma derdinde)
-
Hayır kesinlikle!
Deniz feneri gerçekten davasında haklı arkadşlar. Ben biliyorum. Çeçenistandaki nice müslümanlara yardımda bulundurlar. Gerçekten bu grup savaşında haklı. Sadece Gavur almanlar çekemedikleri için böyle bir kara aldılar.
Ben zaten diyorum eskiden beri bu almanlara güven olmaz diye. Lan öyle bi olacak ki var ya gün gelecek türkiye ab nin ekonomisiyle yarışa girecek siz görün...