folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deniz Feneri Kolpa Mı Çıktı?

Deniz Feneri Kolpa Mı Çıktı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

arkadaşım yazılan yazıların tamamı bir iddadır adam kime güvenicez  diye yazmış senin güven sizliğin kendine  arakadaşım neden çünkü olana olaylar tamamen bir  idda  ve  olayların gerçek olup olmadığı tam olrak ispatlanmamış ve sen anın da  güvensizlik hissine kapılmışsın sorun bu bence  adaş ...

adamların programları zamanın da seyrettim ben  yani orada 12  yaşında bi  çocuğa  soruyolar hayatta  encok istediğin şey ne  diye oda  "altı ışıklı spor ayakkabı " falan dedi  insan duygulanıyo yani  bizim senin benim  hayatta en çok istediğimiz  şey ne ....çocuk sadece  spor ayak kabı istiyo ve  onu gerçekleştiriylar ben  onların bunu yapacağına inanamıyorum....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    fakir edebiyatı yapıp ; "son yol karatopraktır" gibilerinden acıtasyon yapan, oy toplayan sonrada 5 yıldızlı otellerde iftar partileri veren kişiler bu ülkenin başında iken, böyle bir olayın olmasıda son derece normal

bassinyourface
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dinci bunlar dinci saldırın anasını satim !!!

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

filistinde teror örgütüne para gidiyormuş bunuda biliyor muydunuz???

ibsoft bunlar dinci değil dinci hiç birşeye karışmayan din üzerinden sömürü yapmayanlardır.Bunlar din üzerinden sömürü yapanlar.Ha pkk ha filistin tek fark bizim ülkemizle alakalı değil.Abd vs.. nasıl pkkya yardım ediyorsa; kanal7 yani deniz feneri öyle filistin teror örgütüne yardım etmiş..

Bravo helal gitti sizin kurban paraları teroristlere...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------
    excalabür kardeş İHH YA haksız yere laf atma olur mu ?

Excalabür ne aq ya :D  He ne dicaktım İHH da yakındır patlaması :) 5-6 ay sonra.. bak bu linki sakla :P

sonra demedi demeyin aqkm :D Görcaksınız o da öle çıkıcaK :) DeviR Duygu sömürüsü ile malı götürme devri :) Ayrıca teröristlere yardım dewri (: amk milletde saf gibi yardım ediolar :) Yazık yazık çok yazık...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Kızılay, Deniz Feneri, Kimse Yok mu? İHH gibi büyük derneklere yardımlarda bulunabilirsiniz. Bu dernekler zaten çok sıkı bi şekilde denetleniyor. Yardım toplayan derneklere bile b.k atmak sadece ülkemize özgü...!

http://www.kizilay.org.tr/

http://www.denizfeneri.org.tr

http://www.kimseyokmu.org.tr/

http://www.ihh.org.tr/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

filistinde teror örgütüne para gidiyormuş bunuda biliyor muydunuz???

ibsoft bunlar dinci değil dinci hiç birşeye karışmayan din üzerinden sömürü yapmayanlardır.Bunlar din üzerinden sömürü yapanlar.Ha pkk ha filistin tek fark bizim ülkemizle alakalı değil.Abd vs.. nasıl pkkya yardım ediyorsa; kanal7 yani deniz feneri öyle filistin teror örgütüne yardım etmiş..

Bravo helal gitti sizin kurban paraları teroristlere...

filistinde terör örgütüne  gidiyomuş para yav arkadaşım sen nerden biliyon a.q. ya  ajanmısın devletin derin yerlerinde tanıdıklarınmı var biz  bilmiyoduk,  haberin doğruluk  payını ,pekiştirmek için kaynak vermişsin teşekkür ededim bizde  inandık ve bildik...

Kızılay, Deniz Feneri, Kimse Yok mu? İHH gibi büyük derneklere yardımlarda bulunabilirsiniz. Bu dernekler zaten çok sıkı bi şekilde denetleniyor. Yardım toplayan derneklere bile b.k atmak sadece ülkemize özgü...!

kızılayıda gördük adam sandalyeyi oturduğu makamı bırakmamak için emekli olmuyodu zamanında sen gelde ona inan .....

aga bu tür muhabbetler  bizim eksiğimizdir  işte haberin kaynak ve doğruluk payını bilmeden  sen gel burada tartışma  yap olucak işmi ya hemen galyana ve  dolduruşa geliyoz hemen saldırıya geçiyoz ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

Deniz Feneri ve Deniz Feneri E.V. birbirinden farklı kuruluşlarsa, Deniz Feneri bu kadar para toplanmasına ve böylesine geniş faaliyete rağmen Deniz Feneri E.V. ye nasıl göz yumdu, üstelik Deniz Feneri E.V. den Deniz Fenerine bağışlar da gitmiş kimdir bu insanlar diye hiç mi bir sual gelmedi akıllarına.

Deniz Feneri eğer gerçekten masumsa bütün banka hesaplarını, para girdi çıktılarını gösteren bütün mali nitelikli belgelerini açıklar dijital ortamda yayınlar ve hepimiz bu adamlar namusluymuş deriz.

Yok biz çok büyük bir derneğiz hem bütün yardımlar da tutulmuyor herşeyi kontrol edemeyiz gibi sudan bahaneler uydururlarsa onlara inanmaz yardımlarını da baltalarız, kanal7 güvenmiyorum yanlı taraflı yayın yapıyor, ama Deniz Feneri ayrı bir organizasyon havası vermeyi başarmıştı zaman zaman ben bile kötü bütçeme rağmen yardımlarda bulunmuştum, böyle bir pislik yapmışlarsa Allah belalarını versin.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Excalibur001 bunu yazdı:

ganimet bunu yazdı:
    excalabür kardeş İHH YA haksız yere laf atma olur mu ?

Excalabür ne aq ya :D He ne dicaktım İHH da yakındır patlaması :) 5-6 ay sonra.. bak bu linki sakla :P

sonra demedi demeyin aqkm :D Görcaksınız o da öle çıkıcaK :) DeviR Duygu sömürüsü ile malı götürme devri :) Ayrıca teröristlere yardım dewri (: amk milletde saf gibi yardım ediolar :) Yazık yazık çok yazık...

Excalibur001 tamam 6 ay sonra burda olursam görüşürüz olmassa maille görüşürüz(sen yaşın yanında kuruyuda yakma derdinde)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Hayır kesinlikle!

Deniz feneri gerçekten davasında haklı arkadşlar. Ben biliyorum. Çeçenistandaki nice müslümanlara yardımda bulundurlar. Gerçekten bu grup savaşında haklı. Sadece Gavur almanlar çekemedikleri için böyle bir kara aldılar.

Ben zaten diyorum eskiden beri bu almanlara güven olmaz diye. Lan öyle bi olacak ki var ya gün gelecek türkiye ab nin ekonomisiyle yarışa girecek siz görün... 

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
Toplam Hit: 7290 Toplam Mesaj: 51