folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deniz Feneri Kolpa Mı Çıktı?

Deniz Feneri Kolpa Mı Çıktı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    roccocan bunu yazdı:
    -----------------------------
    zumsuk bunu yazdı:

filistinde teror örgütüne para gidiyormuş bunuda biliyor muydunuz???

ibsoft bunlar dinci değil dinci hiç birşeye karışmayan din üzerinden sömürü yapmayanlardır.Bunlar din üzerinden sömürü yapanlar.Ha pkk ha filistin tek fark bizim ülkemizle alakalı değil.Abd vs.. nasıl pkkya yardım ediyorsa; kanal7 yani deniz feneri öyle filistin teror örgütüne yardım etmiş..

Bravo helal gitti sizin kurban paraları teroristlere...

filistinde terör örgütüne  gidiyomuş para yav arkadaşım sen nerden biliyon a.q. ya  ajanmısın devletin derin yerlerinde tanıdıklarınmı var biz  bilmiyoduk,  haberin doğruluk  payını ,pekiştirmek için kaynak vermişsin teşekkür ededim bizde  inandık ve bildik...

hoam inanmak inanmamak sana kalmış.Ben almanların yanılcağını snamıyorum ocak ayından beri adamlar izliyormuş.Türk polisi falan bassa birşekilde kurtulurlar.Baştakilerden destek alırlar.Fakat alman polisi.Hele hele almanyada yargılanırlarsa işleride bitik.

Ya şunu söyle ateş molmayan yerden duman çıkar mı?Şu yanlışlar var olay burda değil almanyadaymış ve kazanç 14 milyonmuş.

http://www.ntv.com.tr/news/406415.asp
    Şu var madem adamlar suçsuz kanal7 (Türkiyedeki) neden şu açıklamayı yaptı

"Almanya’daki dernek bizim şubemiz değil

DENİZ Feneri Derneği’nin Genel Sekreteri İbrahim Altan, Almanya’da baskın yapılan Deniz Feneri Derneği’nin kendileriyle hiçbir resmi bağlantısının olmadığını belirterek, "Bizim Türkiye’deki üç şubemiz dışında dünyanın hiçbir yerinde başka şubemiz bulunmamaktadır. Baskının yapıldığı söylenen Almanya’daki Deniz Feneri e.w. tamamen bağımsız ve bizden ayrı bir kuruluştur. Zaman zaman bizim projelerimize verdikleri parasal destek dolayısıyla, bu derneğin varlığından haberdarız. Ancak Gana’da dahi Deniz Feneri adında bir dernek bulunmakta. Hatta onlar bile BM akreditasyonu olan bir dernek olmamız dolayısıyla adımıza değişik yerlerde rastladıklarından ellerindeki projeye ortak olmamız için teklifte bulundular" dedi. "

Ne olursa olsun izleyelim bakalım herşey ortaya çıkacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    doruysa çok vermişler be. 1-2 milyon euro deselerdi ok derdim ama cidden çok yani yarısı...

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    filistinde teror örgütümü var ? hamas ve el-fetih örgütleri var filistinli mucahidler bunlar.hadi avrupalıların israilin flan bu örgütleri teror örgütü olarak adlandırmasını görmesini anlarımda size noluyorda bunları öle görüyorsunuz ?

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

offff.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

İşte bu savcılık açıklamasında adı geçmemesine rağmen bazı Türk ve Alman medya kuruluşları, Kanal 7 Avrupa televizyonuna para aktarıldığı iftirasını ortaya atmıştır.

--------------------------------------------------------------------------------

$unlara bak akm  aynısını Kanalturk 'e sizde vakti zamanında yaptınız !? ne çabuk unuttunuz Kanal 7 ?

3 kaatçı bunnar akm yok bunlara ne reyting ne de para :P

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Excalibur001 Kanalturke aktarıldı filan demişsin o haberin yalan olduğu tescilleendi hem aktarılsa bile kurban paralarıyla,bağış paralarıyla aktarılmamıştır emin ol.

Nerden biliyorsunuz yardım ettiğini biliyormusunuz filan diyorsunuz ama  Hocanız FETHULLAH GÜLENİN AMERİKAN OKULLARINA YAPTIĞI BAĞIŞI UNUTMADIK BİZ 2MİLYAR DOLARRRRR.. TESCİLLENDİ......

Bu olayı ALMAN POLİSİ ORTAYA ÇIKARDI ama Akpnin elindeki Türk medyasıda yalanlıo ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ..DURUP DURURKEN O KADAR ŞEYE NİYE EL KOYSUNLAR,7KİŞİ GÖZ ALTINA ALINSIN.. İşinize öle geldiği için öle konuşuyorsunuz ben size örneklerinide vereyim...

Fenerbahçenin teşvik primi verdiğini eşek olan anlamıştır Gerek Oktay Derelioğlunun gerek futbolcuların konuşmalarını duyduktan sonra..Para verilen adamın Fenerle hiç bi bağı yokken Azizin peşinden gezdiğini toplantılara katıldığı filan o zamanda hatırlamışsınızdır Herneyse Sonuca geleyim Sonuç ne oldu FENER SUÇSUZ İLAN EDİLDİ AMA GERÇEK NEYDİİİ BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ..

BU OLAYDA AYNIDIR..İSTEDİĞİNİZ KADAR KONUŞUN....

SIF AMERİKAYA ÇALIŞAN BU ADAMLAR AMERİKANIN ADAMLARINADA NİYE ÇALIŞMASIN Kİ... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ateş olmadık yerden duman çıkmaz.Fethullah gibiler profesyonel çalışırlar.Paravan şirketlerle kurumlarla gtlerini sağlama alırlar.Bak ne diyor denizfeneri değil deniz feneri e.v

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Persian iyi oku akm :D yannı$ anlamıssın ben kanal7 yi falan tutmuorum amk :D nefret ediorum o kanaldan..

HaberTürk ün aleyhinde falanda diilim amk. Kanal7 ninn amk göttüllah gülenin amk...

sen bana :

"Excalibur001 Kanalturke aktarıldı filan demişsin o haberin yalan olduğu tescilleendi hem aktarılsa bile kurban paralarıyla,bağış paralarıyla aktarılmamıştır emin ol."

demissin ama benim yazımı düzgün okumamı$sın :D

Ben ne demi$im ? 

kanal7 : "İşte bu savcılık açıklamasında adı geçmemesine rağmen bazı Türk ve Alman medya kuruluşları, Kanal 7 Avrupa televizyonuna para aktarıldığı iftirasını ortaya atmıştır. " demiş bense

" Kanaltürk ü yalan yere karalayanlar şimdi kendileri aynı hale dü$ünce yaygarayı kopartmış"" dedim sen  yannı$ anlamı$sın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    excalibür kardeş lütfen kişilere hakaret ve küfür etmeyelim lütfen yakışmıyor

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

$unlara bak akm  aynısını Kanalturk 'e sizde vakti zamanında yaptınız !? (( ne çabuk unuttunuz Kanal 7 ? ))

Bu kısmı görmedim kardeş kusura bakma 3 4 gündür web sayfasıyla uğraşıyorum hiç uyumuyorum nerdeyse dünde uykuyla çebelleşirken görmemişim benim hatamm... Soryyy... :S:S

Kokainman.. Bi konunun altında bilerek mi yapıyorsun yazmıştın burayı kastetmişsin sanırım benim dikkatsizliğim o ama konuda ben haklıydım zaten gereğini yapmışsın.. Yinede bi hatamız olduysa affola..

Toplam Hit: 7289 Toplam Mesaj: 51