folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Deniz Kuvvetleri Yavaş Yavaş Lağvediliyor



Deniz Kuvvetleri Yavaş Yavaş Lağvediliyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    Hey yavrum eskiden olsa düdüklemişlerdi ebemizi şimdi tahribattan öğreniyorum adamın istifa ettiğini, nerden nereye lan :)


    We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2008
    Erkek

    beyler bizim bugunlerimiz değil torunlarınızın yarınları satıldı siz hala vatan millet sakarya derdindesiniz herşeyimiz satıldı ilk önce devlet kurumları lav edildi polis lav edildi şimdide asker lav ediliyor 2007 2013 hedef 2023  akdenizde hakimetini kaybedersen ülkenide kaybedersin.

    kafasına göre adalet düzenliyorlar al dinle

    http://www.youtube.com/watch?v=og6sDFp-eZs

     

    EcHoLL tarafından 25/Oca/13 07:31 tarihinde düzenlenmiştir

    insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2009
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

    beyler bizim bugunlerimiz değil torunlarınızın yarınları satıldı siz hala vatan millet sakarya derdindesiniz herşeyimiz satıldı ilk önce devlet kurumları lav edildi polis lav edildi şimdide asker lav ediliyor 2007 2013 hedef 2023  akdenizde hakimetini kaybedersen ülkenide kaybedersin.

     

     

    Ustadim keske o itin resmini koymasaydin, yeminle oglen yemegi yiyordum midem bulandi.


    "Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

    güzel güzel demokratikleşmeye devam, harika oluyor çok güzel oluyor dümensiz gemi gibi olsun ordu, savaşta ölecek değil kaçacak komutanlar lazım bize.

    kaçmak mı bu :) 

     

    üniv bitince yurt dışına çıkıp sadece tatillerimi ülkemde geçirmek istiyorum.

    tatillerde bile gelmek istemem buraya :|


    |sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2011
    Erkek

    Korkuyorum ki  gelecek nesiller bizi korkak diye anıcak.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Kasım/2008
    Erkek

    ordudan birilerini içeri alıyorlar bazıları istifa falan ediyor kimsenin umrunda değil artık herkese çok normalmiş gibi geliyor bi şekilde bu bilinç aşılandı.diğer taraftan acaba deniz komutanlığıın üzerindeki bu baskı yıldırma boğazların amerikaya tamamen açılmaması için (montroya aykırı olarak) natoya karşı gelmeleri ve akdenizde daha etkin rol almak istemeleri olabilir mi?

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    Bu sitede siyaset ve güncel konular yasak değilmiydi yahu ?


    Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    http://www.habervaktim.com/haber/309084/sir-perdesi-aralaniyor.html

     

    Sır Perdesi Aralanıyor

    Deniz Kuvvetleri Komutanı olması beklenirken istifa eden Donanma Komutanı Nusret Güner'in "Askeri casusluk" iddianamesinde "mağdur" olarak yer aldığı ortaya çıktı
    Sır%20Perdesi%20Aralanıyor
    25 Ocak 2013 Cuma 07:54

    İstifanın kızının gizli kamerayla görüntülerinin yer aldığı iddianameyle aynı tarihe denk gelmesi dikkat çekti.

    İZMİR Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, kadınları kullanarak askeri belgeleele geçirdiği iddia edilen suç örgütüne yönelik hazırladığı ve İzmir 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamedeki mağdur listesinde sürpriz bir isim çıkAğustos ayında yapılacak Yüksek Askeri Şûra’da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na atanması beklenirken ani bir kararla istifa edip emekli olan Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner iddianamede 784., kızı 177. mağdur olarak yer aldı.

    ‘ODASINA KAMERA’
    Çetenin, amacına ulaşmak için hedef seçtikleri kişiler hakkında “gizli kamera’’ kayıtlarıyla bilgi topladığının belirtildiği iddianamede, örgütün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı kanadında kullandığı ileri sürülen 18 numaralı sanık Astsubay Sunay A.’dan elde edilen “Sunay’’ isimli dijital materyal içerisinde, Güner ve kızı hakkında bilgilerin yer alıyor. Belge dökümünde, “Nusret Paşa’nın kızı konusunda çok hassas olduğunu unutmayın” denilerek öncelikle kızının hedef alınıp odasına kamera yerleştirilerek görüntülendiği anlaşılıyor. Bu görüntülerle Güner’e şantaj yapılıp yapılmadığı ise bilinmiyor.

    RAPOR HAZIRLANMIŞ
    4 Nisan 2011 tarihinde rapor olarak hazırlanıp çeteye sunulduğu ileri sürülen ve örgüt mensubu şüpheli Sunay A.’dan elde edilen “Nusret Güner Hakkında.doc” isimli belgede, Güner’in birliklere yaptığı denetimlerin ayrıntıları, konuşmaları, dönemin Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile görüşmesi yer alıyor. Aynı belgede, Güner’in kızı konusunda çok hassas olduğu vurgulanarak, “A.’nın okuldaki erkek arkadaşları ile muhabbeti çok iyiymiş. Samimiyeti ilerlettiği bir çocuk var, bunlar kesin Nusret Paşa’yı kızdıracak pozlar verir. Ben nereye takılacaklarını bildiririm siz fotoğraflarsınız. Nusret Paşa’nın kızı konusunda çok hassas olduğunu unutmayın kızının çocukla el ele fotoğrafı bile onu delirtir” ifadeleri yer aldığı belirtildi.

    LOJMANA GİRDİ
    Ayrıca belgede “Mustafa K. astsubay Nusret Paşa’nın lojmanına girdiği anlardan birinde A.’nın odasına gönderdiğiniz kamerayı yerleştirmiş. ‘Çok iyi oldu’ diyor, dediğiniz süre kaldıktan sonra alacak” satırları yer alıyor. Bu belgedeki Hâkim Murat A. tarafından hazırlandığı ileri sürülen notta ise “Mustafa K., A. Güner’in odasına yerleştirdiği kamerayı almış. Kullanılabilecek iyi görüntüler var. Ekte gönderiyorum. Nusret Paşa, bir şeyden şüphelenirse, onu yemekle bırakmaz beni de yer” satırlarının yer aldığı da iddianamede belirtiliyor.

    İLGİNÇ ZAMANLAMA
    GÜNER önceki gün Genelkurmay Başkanı Özel’i ziyaret ederek istifasını sunmuştu. Tuğgeneral Hakan Taşkesen’in, “mağdur” olarak yer aldığı Askeri Casusluk iddianamesinin açıklanmasından bir gün sonra istifa etmesi dikkat çekti. Oramiral’in Balyoz Davası’nı kastederek, “Tutuklu askerlerle ilgili olarak elimizden hiçbir şey gelmiyor” diyerek istifa ettiği ileri sürülmüştü.

    ‘F-16 taktik belgeleri ABD’yle aramızı açar’
    İddianamede, davanın sanıklarından Tuğgeneral Hakan Taşkesen ile ilgili bölüm de yer alıyor. Örgüt üyesi kadın A.Ü.’nün, Taşkesen ile ilgili tuttuğu ileri sürülen notlarda, “General oldu. Genelde pehlivanın evini kullanıyoruz. F-16’ların teknik taktik ve prosedürleri adlı gizli bir pdf dosyasını gösterdi. Kimseye söylemememi ve bu çıkarsa Amerika ile aramızda kriz çıkarabilecek bir belge olduğunu söyledi” açıklamaları dikkat çekti.

    ‘Üs içinde gömülü örgüt mühimmatı var’
    İddianamede örgütün Balıkesir’de toprağa gömülü mühimmatının bulunduğu öne sürüldü. Suç örgütü lideri Bilgin Özkaynak’tan ele geçirilen Pandora dosyasında Ö.B. ile ilgili bölümde, “Gömülü mühimmatı R.T. istediğimiz zaman getirebileceğini ekstra mühimmat için denetlemelerin geçmesini beklediğini söyledi” ifadeleri bulunduğu ileri sürüldü. İddianamede, suç örgütünün bu dosyaları şifrelediği için henüz şifrelerin kırılarak ulaşılamadığı da vurgulandı.

    Subayların sperm örneklerini mi aldılar?
    İddianamede ayrıca S.K.’nın evinde yapılan aramada çantada üzerinde subayların ismi yazılı 10 adet kırmızı kapaklı boş tıbbi veri alma tüpleri ve 2 adet üzerlerinde VGR 100 yazılı cinsel gücü artırıcı hap ele geçirildiği iddia edildi.

     

    --------------------------------------------------------------

     

    Orduyu  ve diğer kurumları hedef alan şantaj ile askeri sırları çalan bi yapılanma  var.Askeri bilgileri çalıyor ve  yabancı dveletlere satıyor.

    Yukarıdaki haberde  de belirtilkdiği gibi bazı istifalar bu şantajlar sonucu da olabilir.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2009
    Erkek

    ''TÜRK ORDUSU'' M*ker Bayıltır...


    ;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2009
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

    ''TÜRK ORDUSU'' M*ker Bayıltır...

    Hocam galiba sen mars ta falan yasiyorsun.

    Turkiye'de ordumu kaldi? neredeyse butun komuta kademesi iceride.

    Savas durumunda kimin ne ile s2p bayiltacagini merak ettim. 15 aylik er bakkal mehmet emminin oglumu?


    "Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 11919 Toplam Mesaj: 123