Derdim Belli Oldu, Gözün Aydın Doktor!
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Nikoteen bunu yazdı:
Ben anlamadım şimdi ya sen teşhisini mi beğenmedinde doktora "da" kızıyorsun ?
-----------------------------Yok lan bana hep ''Lütfen bana anlat sorunun neyle, kime karşı'' diye kafa züküyordu, o açıdan ;)
-----------------------------Taş kınası al o zaman..dğer kına 3 ayda çıkıyosa bu kına 1 sende çıkmaz :D
-
seni kim, kime şikayet etmiş?
-
bu arada
reziduel sizofreni:
insanin kisiler arasi iliskilerden ve gerceklerden uzaklasarak, kendine ozgu bir ice kapanim dunyasinda yasadigi; dusunce, duygu ve davranislarda onemli bozukluklarla giden bir psikozdur.
-
nolanded bunu yazdı:
seni kim, kime şikayet etmiş?
-----------------------------Okuldan bir grup öğrenci beni okul yönetimine şikayet etmiş, arada doktora gidiyordum zaten. Okul müdürü baya sıkıştırdı tekrar hastaneye gitmem için, gittim onlarda direkt sevk yazdı a.q
-
o doktorun anasını avradını eşşekler kovalasın. ne işin var aslanım senin oralarda
-
hah bi delimiz eksikti oda tamam ..::P hojam buraya fazla girme biraz git sociaal ol .. o avatarinida gotur sahibine ver
onumuzdeki cumayada git hicbiseyin kalmaz:)
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
hah bi delimiz eksikti oda tamam ..::P hojam buraya fazla girme biraz git sociaal ol .. o avatarinida gotur sahibine ver
onumuzdeki cumayada git hicbiseyin kalmaz:)
-----------------------------Avatarım TBT'nin malı ve alınan avatar geri verilmez, camiye en son 8 yaşında gittim oda çok sıkışmıştım kenefine işedim çıktım. Delilik işine gelince;
Söylesene küçükken seni hiç öpmüşmüydüm (((:
-
Sen bilirsin hocam dost aci söyler ..
-
avatarı sana rezerve edelim hocam :)
-
renegadealien bunu yazdı:
avatarı sana rezerve edelim hocam :)
-----------------------------Fark yapmaz ama güzelde olur hani :D