Derdim Belli Oldu, Gözün Aydın Doktor!
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
Vay aq ben sana adapazarına gel diorum sen hastaneye yatıcam diosun :) Gel abi gel ilacın bende :D
-----------------------------Ulan sanki avuçlarıma kına yakılıp çalgılı çengili gidiyorum koduğumun hastanesine!!!
-
HannibALgan bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Vay aq ben sana adapazarına gel diorum sen hastaneye yatıcam diosun :) Gel abi gel ilacın bende :D
-----------------------------Ulan sanki avuçlarıma kına yakılıp çalgılı çengili gidiyorum koduğumun hastanesine!!!
Olsun lan gitme siktir et seni şikayet edenleride indir nası olsa cezai ehliyet yok Sik aq :) -
Abi geçmiş olsun.Eğer manisaya yatıcaksan ki yatmanı tavsiye ederim.(yanlış anlaşılma olmasın en azından biraz kafanı dinlersin abi insanlardan uzaklaştıkça dertlerim azalır) eğer yarıcaksan seni görmek isterim abi muhabbetini dinlemek isterim.
-
HannibALgan bunu yazdı:
@dead_march: Ne demek istediğini anlamadım :S Adın soyadın psikolojini mi bozuyor?
@mont-blanc: Yok lan kızacak durumda filan değilim ve şu son cümlen aslında herşeyi özetliyor gibi. Mahvolmak gibisi yok ama ben mahvolduğumu düşünmüyorum. Aksine mahvedeceğimi bildiğimden dişlerimi gıcırdatıyorum. Beni tanıyanlar bilir ki bu fırtına öncesi bulutların sevişmeleri sırasında çıkan iniltilere benzer ;)
@fisek: Eyvallah bebeeem :P ama arkamda durmayın lan, fena yaparım ((:
@korkarabatak: Sorunun cevabı sorunun içinde var. İzmir haritasına bak ve İzmir il sınırları içerisinde Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi isimli bir hastane keşfedersen haber ver ;)
-----------------------------:P tamam abi kusura bakma bi manevrayla yanına geldim :D yeterki sen iyi ol
-
Hoca yazilarini takip ediyorum sana bu teşhisi koyan doktor a senin bi kaç alinti yazinin çıktısını ver. Emin ol senin yerine gider kendisi yatar :D