folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Derdim Belli Oldu, Gözün Aydın Doktor!

Derdim Belli Oldu, Gözün Aydın Doktor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:
    -----------------------------

Vay aq ben sana adapazarına gel diorum sen hastaneye yatıcam diosun :) Gel abi gel ilacın bende :D

Ulan sanki avuçlarıma kına yakılıp çalgılı çengili gidiyorum koduğumun hastanesine!!!

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

Vay aq ben sana adapazarına gel diorum sen hastaneye yatıcam diosun :) Gel abi gel ilacın bende :D

Ulan sanki avuçlarıma kına yakılıp çalgılı çengili gidiyorum koduğumun hastanesine!!!

Olsun lan gitme siktir et seni şikayet edenleride indir nası olsa cezai ehliyet yok Sik aq :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

Abi geçmiş olsun.Eğer manisaya yatıcaksan ki yatmanı tavsiye ederim.(yanlış anlaşılma olmasın en azından biraz kafanı dinlersin abi insanlardan uzaklaştıkça dertlerim azalır) eğer yarıcaksan seni görmek isterim abi muhabbetini dinlemek isterim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

@dead_march: Ne demek istediğini anlamadım :S Adın soyadın psikolojini mi bozuyor?

@mont-blanc: Yok lan kızacak durumda filan değilim ve şu son cümlen aslında herşeyi özetliyor gibi. Mahvolmak gibisi yok ama ben mahvolduğumu düşünmüyorum. Aksine mahvedeceğimi bildiğimden dişlerimi gıcırdatıyorum. Beni tanıyanlar bilir ki bu fırtına öncesi bulutların sevişmeleri sırasında çıkan iniltilere benzer ;)

@fisek: Eyvallah bebeeem :P ama arkamda durmayın lan, fena yaparım ((: 

@korkarabatak: Sorunun cevabı sorunun içinde var. İzmir haritasına bak ve İzmir il sınırları içerisinde Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi isimli bir hastane keşfedersen haber ver ;)

:P   tamam abi kusura bakma bi manevrayla yanına geldim :D yeterki sen iyi ol

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Hoca yazilarini takip ediyorum sana bu teşhisi koyan doktor a senin bi kaç alinti yazinin çıktısını ver. Emin ol senin yerine gider kendisi yatar :D

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 8227 Toplam Mesaj: 56