Derdim Belli Oldu, Gözün Aydın Doktor!
-
ahaha .) dostum senın yasın kaç ya bu bir
ikincisi şizofren dahi hastalıgıdır
fakat hiçbir şizofren bundan haz etmez içdünyaları çok sıkıntılıdır
allah kolaylık versin.
üçüncüsü ilk yazında amatem den bahsediodun ne kullanıodun -
atlatıcan abi hayırlısıyla bu günleri yavv gerisini boş ver esas kınaları göndericeğin insanlar utansın .... Arkadayız Fatih abi ... :)
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada
reziduel sizofreni:
insanin kisiler arasi iliskilerden ve gerceklerden uzaklasarak, kendine ozgu bir ice kapanim dunyasinda yasadigi; dusunce, duygu ve davranislarda onemli bozukluklarla giden bir psikozdur.
ben de mi sosyopatım anasını satayım ?bu arada hannibalgan bilmiyorum kızar mısın bana ama inan mahvolmak gibisi yok..
-
hocam konuna turp sıkmak gibi olmasının ama sen biraz tecrübelisin ben ad ve soyadımın piskolojimi bozduğuna dağir rapor almak istiyorum acaba tanıdığın yardımcı olabilecek doktor varmı
-
@dead_march: Ne demek istediğini anlamadım :S Adın soyadın psikolojini mi bozuyor?
@mont-blanc: Yok lan kızacak durumda filan değilim ve şu son cümlen aslında herşeyi özetliyor gibi. Mahvolmak gibisi yok ama ben mahvolduğumu düşünmüyorum. Aksine mahvedeceğimi bildiğimden dişlerimi gıcırdatıyorum. Beni tanıyanlar bilir ki bu fırtına öncesi bulutların sevişmeleri sırasında çıkan iniltilere benzer ;)
@fisek: Eyvallah bebeeem :P ama arkamda durmayın lan, fena yaparım ((:
@korkarabatak: Sorunun cevabı sorunun içinde var. İzmir haritasına bak ve İzmir il sınırları içerisinde Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi isimli bir hastane keşfedersen haber ver ;)
-
yani ruh ve sinir hastalıkları hastenesi olmadıgı içinmi amatemde tedavi gördüğünden bahsediosun
hocam hakkını ver o zaman ya senın güçlü kimyasallar uyusturucular kullanman lazım takılma dünya meselelerine. :D
doktorların canı cehenneme her insanı aynı kefeye koyarlar her insan bir kobaydır. garip garip bir ton antidepresan ilaçları yutacagına el altından temın et daha güzellerini hem tedavi görüyorum psikolojisinde olmassın her türlü hacı ya koy götüne rahvan gitsin hastanelerin
ben senın yerınde olsam çoktan keyfini çıkarmaya baslamıstım şizofrenin. bidahamı gelicez amk :D -
korkarabatak bunu yazdı:
yani ruh ve sinir hastalıkları hastenesi olmadıgı içinmi amatemde tedavi gördüğünden bahsediosun
hocam hakkını ver o zaman ya senın güçlü kimyasallar uyusturucular kullanman lazım takılma dünya meselelerine. :D
doktorların canı cehenneme her insanı aynı kefeye koyarlar her insan bir kobaydır. garip garip bir ton antidepresan ilaçları yutacagına el altından temın et daha güzellerini hem tedavi görüyorum psikolojisinde olmassın her türlü hacı ya koy götüne rahvan gitsin hastanelerin
ben senın yerınde olsam çoktan keyfini çıkarmaya baslamıstım şizofrenin. bidahamı gelicez amk :D
-----------------------------AMATEM'in hakkını veriyorum lan zaten ;) Kafam bi dünya dolaşıyorum. Sorun şu ki neyin kafasını yaşadığımı bilmiyorum.
-
Dostum sen kac yasindasin :)
umarim hastaneye yatmazsin :)
gecmis olsun..
-
biz seni biliyoruz kardesim sen rahat ol seni cekemeyenlerin komplosu bu ! yazarsin bir beste koyarsin alayinin gotune. sen git gerekeni yap don gel. yok olmadi gondermezlerse basar aliriz seni. o okuldaki pustlarinda taa amk.
-
Vay aq ben sana adapazarına gel diorum sen hastaneye yatıcam diosun :) Gel abi gel ilacın bende :D