folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Derdim Belli Oldu, Gözün Aydın Doktor!

Derdim Belli Oldu, Gözün Aydın Doktor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam.. umarım kötü şeyler olmaz.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YaRaMaZ bunu yazdı:
    -----------------------------

Sen bilirsin hocam dost aci söyler ..

Hemen bozulma lan maksat John Benjamin Toschak ;)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

babuş eğerki gitme gibi bir hata yaparsan manisa ruh a pm den bana ulaş tel numaramı verem :D seni orda alıkoyarlarsa bi şekilde bana ulaş seni ordan kaçıralım :D 15 dk ya çıkartırız bizim ekiple 4 kişi operasyon düzenledikmi tamamdır çıktığımızda da güvenli ewde 10-15 gün geçirirsin sonra istediğin gibi takıl :D

işin şakasıda yok be hafız heç gitme oralara delilerle deli olma aq (okul müdürün) bırak o adam gitsin orayada görsün birisininkini tersten :D ama bak operasyon konusunda 1 telefon uzağındayız :D :D tbt den arkilerde destek sağlar eminim :D

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

---ALPER--- bunu yazdı:

babuş eğerki gitme gibi bir hata yaparsan manisa ruh a pm den bana ulaş tel numaramı verem :D seni orda alıkoyarlarsa bi şekilde bana ulaş seni ordan kaçıralım :D 15 dk ya çıkartırız bizim ekiple 4 kişi operasyon düzenledikmi tamamdır çıktığımızda da güvenli ewde 10-15 gün geçirirsin sonra istediğin gibi takıl :D

işin şakasıda yok be hafız heç gitme oralara delilerle deli olma aq (okul müdürün) bırak o adam gitsin orayada görsün birisininkini tersten :D ama bak operasyon konusunda 1 telefon uzağındayız :D :D tbt den arkilerde destek sağlar eminim :D

003,5 TBT (((:

Kan, idrar ve saç örneği aldılar herhangi birşey kullanıp kullanmadığımı anlamak için, birşey çıkacağını sanmam. Perşembe günü sınavlarım var, izin alıp okula dönücem sonrası malum hikaye :D Operasyonik bir durum yok şimdilik

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

---ALPER--- bunu yazdı:

003,5 TBT (((:

Kan, idrar ve saç örneği aldılar herhangi birşey kullanıp kullanmadığımı anlamak için, birşey çıkacağını sanmam. Perşembe günü sınavlarım var, izin alıp okula dönücem sonrası malum hikaye :D Operasyonik bir durum yok şimdilik

ee hadi hayırlısı diyelim aga o halde bişe olcağını sanmam be yaw en fazla ilaç dayarlar 

öle yerlere sakat insanları alıyolar senin bişeyin yok gibin bişe burdan bakınca...

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Şu adresleri bizede şutla hocam.Bizde bişeyler gönderelim

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

---ALPER--- bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

---ALPER--- bunu yazdı:

----------------------------

ee hadi hayırlısı diyelim aga o halde bişe olcağını sanmam be yaw en fazla ilaç dayarlar 

öle yerlere sakat insanları alıyolar senin bişeyin yok gibin bişe burdan bakınca...

bi operasyon olcaksa bende bi pm kadar uzağınızdayım haberiniz olsun :)

geçmiş olsun hocam ama bencede yatma orlara hiç...

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

Şu adresleri bizede şutla hocam.Bizde bişeyler gönderelim

Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Meslek Yüksek Okulu Hayme Ana Kampüsü (Kampüs yazdığına bakmayın a.q benim lise burdan büyüktü)

Domaniç İlçe Hastahanesi

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi AMATEM Yerleşkesi Psikiyatri Poliklinikleri (1-19)

İsim ve açık adreslerini burdan vermiyeyim sakat olur :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

gecmiş olsun müdür aklından şüpe duyanlara sende onların akıllarından şüpe duy bunları yazıp derdini söleyebilen insana neden teşhis korlar tekrar gecmiş olsun

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

gecmiş olsun müdür aklından şüpe duyanlara sende onların akıllarından şüpe duy bunları yazıp derdini söleyebilen insana neden teşhis korlar tekrar gecmiş olsun

Neden teşhis koyarlar bilemiyorum ama hastaneye yattığımda memlekette ki tek akıllının ben olmadığımı farkettim :D

Toplam Hit: 8230 Toplam Mesaj: 56