Derin Konularda Yeni Moderatorumuz Maniaccoderi Takdim Ederim
-
Üstad gördüğüm bütün rüyalar kabus ve hep gece... Ben neden rüyamda gündüzü görmiyorum???
-
abicim farkindayim sana tum samimiyetimle yazacagim suan yazar ken agliyorum ama istem disi sana yemin ederimki aglamami durduramiyorum bir titreme hissediyorum nezaman onlardan bahsetsem yada onlari hiisetsem boyle oluyor bu anlattigim olayda cok sefer oldu bazen odamdan ayak sesleri bile duydum yada ben oyle duydum hissettim
senin burda olman cok iyi oldu bunlari paylasacak birini ariyordum bende
bazen icimde baska birinin oldugunu hissediyorum aynaya bakarken filan bilemiyorum nasil desem bazen kafam birden aniden biryone donuyor genellikle tuvalette ayakta iserken kafam birden kendiliginden yukari saga yada sol tarafa dogru donuyor nedenini bilmiyorum
birde su oluyo buaralar cok acayip bir his gelisti bende mesala birseyi bazen onceden hissede biliyorum ornegi isyerinde sigara icmek yasakken biz iciyorduk patrondan gizli ben birden bisey hissettim arkadalara dedimk iste patron gelecek sondurun filan 3 4 dakika sonra patron geldi gercektende birkeresinde isten kaytariyorduk sef gelecek dedim fazla surmedi geldim icime doguyor istem disi anlamadim anlatacak coksey varki neyse artik sonra anlatirim yardimin ve bilgilerin icin tesekkur ederim -
dakka bir gol bir gelir gelmez icraata baslamissin maniaccoder,hayırlı olsun hosgeldin.abisi bu lycrayi kucukken 3 amca insaata almis ve bıyıklı olan....
-
gerçekten ciddi soruyorum;
cinler neye benzer?
bişeye bennzer mi?
mavibere özel mesajına bak yav :S
-
@karambita:
Kabuslara sebep olabilecek bir çok faktör vardır bunların bir kısmı doğaüstü iken bir çoğu psikolojik kökenlidir. Hep gece görmen bana obsesyonu çağrıştırıyor. Takıntı yapmış olabilirsin... Biraz daha ayrıntılı yazarsan daha rahat yardımcı olabilirim -
@ Sabbotaj:
cinler neye benzer? cinlerin bizler gibi bedensel bir yapıları bulunmamaktadır ve fakat insanlara istedikleri şekilde gözükebilecek beceriye sahiptirler. Bunu beynimize çeşitli sinyaller göndererek gerçekleştirirler.
Diğer yandan cinler ve insanlar her açıdan birbirine o kadar benzemektedir ki Kur'an her iki türe birden gönderilmiş, cinler de insanların sorumlu tutulduğu her şeyden sorumlu tutulmuştur.
Cinler yaşamlarını sürdürmek için biz insanlar gibi besine ihtiyaç duymazlar. Var olabilmek için ihtiyaç duydukları enerjiyi Güneş'ten yayılan radyasyon ve kozmik ışınım sayesinde elde ederler.
Cinlerin hastalanması, yaralanması vb. insana özgü sanılan birçok özelliği de söz konusudur. Enerjetik bedenlerinde oluşan bir dengesizlik hastalanmalarına, yine aynı enerjini bloke olması ise yaralanmalarına neden olur. Kendilerine ait tıp bilimleri, hekimleri ve tedavi yöntemleri vardır.
Cinler enerji dalgası oldukları için bizim boyutumuza geldiklerinde ya aşırı bir yoğunlaşma gerçekleştirmeleri ya da insanlar ile telepatik bağ kurmaları gerekir. Yoğunlaşma seçeneğinde cin ete kemiğe bürünmüş gibi gözükebilir ancak bu işlem cinler için çok zordur ve yoğunlaşmayı en fazla bir - iki dakika sürdürebilirler. Bir dakikalık yoğunlaşma işlemi bile bünyelerinde tarifsiz yorgunluğa ve hatta enerjetik bedenlerinde hasarlara neden olur. Bu olumsuz koşullar nedeni ile cinlerle kurulan irtibatın çok büyük bir bölümü telepatik formattadır. -
Üstadım ergenliği ve duyusal takıntılı dönemleri yaş ıtıbariyle geçeli epey oldu. Günlük sıkıntıların dışında ciddi bir takıntım yok. Ama dediğim gibi rüyalarımda ortam hep gece ve tahmin edebileceğin gibi bunlar genellikle kabus şeklinde ama iyi olanlarında da gece bu çok uzun yıllardır bu şekilde.
-
cin çarptı deyimi doğrumudur?
mesela cinler bizi rahatsız edio dielim.
napmmaız lazım? -
abicim farkindayim sana tum samimiyetimle yazacagim suan yazar ken agliyorum ama istem disi sana yemin ederimki aglamami durduramiyorum bir titreme hissediyorum nezaman onlardan bahsetsem yada onlari hiisetsem boyle oluyor bu anlattigim olayda cok sefer oldu bazen odamdan ayak sesleri bile duydum yada ben oyle duydum hissettim
senin burda olman cok iyi oldu bunlari paylasacak birini ariyordum bende
bazen icimde baska birinin oldugunu hissediyorum aynaya bakarken filan bilemiyorum nasil desem bazen kafam birden aniden biryone donuyor genellikle tuvalette ayakta iserken kafam birden kendiliginden yukari saga yada sol tarafa dogru donuyor nedenini bilmiyorum
birde su oluyo buaralar cok acayip bir his gelisti bende mesala birseyi bazen onceden hissede biliyorum ornegi isyerinde sigara icmek yasakken biz iciyorduk patrondan gizli ben birden bisey hissettim arkadalara dedimk iste patron gelecek sondurun filan 3 4 dakika sonra patron geldi gercektende birkeresinde isten kaytariyorduk sef gelecek dedim fazla surmedi geldim icime doguyor istem disi anlamadim anlatacak coksey varki neyse artik sonra anlatirim yardimin ve bilgilerin icin tesekkur ederim
--------------------
ozelden yazdim ama be-cool'un anlattiklarinin hepsi var bende. titreme ve o ruzgar.. once titrerim sonra ruzgar eser. ama ben alistim aglamiyorum. -
@ Sabbotaj :
Çin çarpması meselesi tamamen YALANdır.
Bu konuda yazmış olduğum makaleyi http://www.simakayne.com/index.asp?blm=cinler&islem=yazilar&yazi=118 adresinden okuyabilirsin... Pasteleyip burda forumda yer işgal etmeyelim...
Toplam Hit: 13668 Toplam Mesaj: 91