folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Derin Konularda Yeni Moderatorumuz Maniaccoderi Takdim Ederim

Derin Konularda Yeni Moderatorumuz Maniaccoderi Takdim Ederim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    abi şimdi benim bi sorum olacak...
    şimdi bundan 2 yıl önce fln işte bigün uyuyorm rüyamda japonca bişeyler duydum japonca olduna eminim sonra bi yüz şuan yüzü hatıralmıyorum işte 'gel' gibi bişey dedi bunun da türkçe söyledi tabi işte...bu nedir ya bi msj flnmıdır yoqsa ben çok kafaya taktım öylesine bi rüya mıdır?

bide şöyle bi sorum olacak kötü cinler cin alemini ele geçirse fln sonra bize saldırıya geçseler böyle bişeyin olması mümkün müdür?

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dewil_JaCKaL
    dewil_JaCKaL's avatar
    Erkek
    benimde bu konularla ilgili aklımda çok sorular var..bana en çok olan şey o an yaşamış olduğum bi olayı rüyamda gördüğümde o kadar emin oluyorumki..hata çoğu zaman yanımdakiler samimi olduğum kişilerse bakın şimdi şu olcak diyorum.oluyo bende nasıl olduğu biilmiyorum..ama ayda bir kesin oluyor.en son bugün yine oldu.şirketteki arkdaşla galericiler sitesine gittik..orda bi köşeyi dönerken arkadaşım tlf nunu eline aldı..şirketi aradı.tam o esnada hatırladım olayı..ve dedimki bak ben bunu rüyamda görmüştüm.şimdi köşeden üzerinde buzdolapları olan kamyonet çıkacak dedim.bi kaç sn sonra çıktı..birbirimize bakakaldık ve sustuk...bedir bu olaylar bi bilgisi olan varmı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deniz
    deniz's avatar
    Erkek
    nakamura2 ;
    bana düşmez cvp vermek ama [hocamız varken :) ]
    dayanamıdım valla nakamura....

saçmalama olum ne saldırısı felan kim anlatıor bölee şeeleri.niee saldırsınlar alla alla....bide rüya ' da japonları görmüşsün hoja c** lerlen ne alakası var yafff nasıl yorumluonuz hemen habercimi felan diee...yok hojaa zaten haberci olsa 2 yıl önce olmuş :) haber verseler verirlerdi şimidiye...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    kıçı açıkta yatmamak lazım

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Bende iki gün üst üste gördüğüm rüyalardan bahsetmek istiyorum.
    İlk gün şöyle oldu.
    ben herzamanki gibi 3-4 kadar tv seyredip sonra yatıyorum. Normalde yer yatağında yatarım. Ama bu sefer koltukta uyumak istedim ve yastıkla pikeyi alıp koltukta uyumaya başladım. Rüya görmeye başladım. Bizim apartmanın en altındayım. Işığı açmaya çalıştım fakat yanmadı. bende merdivenden çıkmaya başladım. Arada bir rüyalarımı kontrol edebildiğim için rüyamdaa merdivenden uçarak çıkmak istedim daha hızlı olsun diye sonra birden yattığım divanda buldum kendimi ve yavaş yavaş havaya yükselmeye başladım. Çok hafiflediğimi hissettim ve acayip bir korku saldı. Çünkü git gide tavana doğru yaklaşıyordum. Çok korktuğum için uyanmak istedim ve yavaş yavaş alçalıp divana kondum. Divana konar konmaz kendime geldim ve gözlerim zaten açıkmış gibiydi. Kendime geldikten sonra acayip bir şekilde ağırlaştığımı hissettim. Her tarafım ağırlaşmıştı ve divana yapışmıştım. Baya bi korktum hatta çığlık atmak istedim ama sonra vazgeçtim.
    2. gün
    Bu sefer bi gün önceki korkumdan dolayı, bi bahane bularak ablamla odaları değiştim. Onun yatağında yatmaya başladım. Gene rüyamda yatakta kendimi yatarken gördüm bu sefer sırtüstü yatıyordum. Biraz görüntü bulanıktı. Vucüdümun sanki yükselmeye çalışıyordu ve titreme gibi birşey oluyordu. O anda bir ses bana "kaç kaç kaç.." deyip duruyordu. Sonra uyandım.

Bunlar geçen hafta başıma geldi. Bu olaylardan sonra iyiki de arkadaşın anneleri tatile gitti. Arkadaşta 4 gün falan kaldım. 2. günden sonra bi daha böyle birşey olmadı. Fakat her yattığımda tedirgin oluyorum. Daha önceden astral seyahete merak salmıştım orda da bunun gibi deneyimler oluyordu acaba o olabilr mi maniaccoder?

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ultrAsker demişki; kıçı açıkta yatmamak lazım
    -------------------------------------------------------------
    Kesinlikle katılıyorum herkes gördüğü rüyaları anlatırsa Hoca'nın işi zor valla Rüya işte hertürlü şeyi görebilirsinizi niye ciddiye alıosunuz bu kadar : )

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiacCoder
    ManiacCoder's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Arkadaşlar rüya analizi yapmak çok zor bur iş, tüm faktörleri göz önünde tutmak lazım ancak şunu söylemek lazım, uykuda beden dinlenme halinde olduğu için beyin yüksek frekansları yakalayabilecek hassasiyete ulaşıyor, bunun bize rüya olarak yansıdığını iddia eden araştırmacılar var ama kesin bir sonuç yok, psikolojik etkilenim çok kuvvetli bir faktördür rüyada. Bu konuda Freud'un Rüya Yorumu adlı eseri ve Carl Gustav Jung'ın makaleleri okunmalı öncelikle.

Cinler bize saldırıya geçebilir mi? Aslında evet, teorik olarak mümkün! Çok kuvvetli bir boyut kapısı açarlarsa buraya toplu halde doluşabilirler. Fakat bunu açmaları söz konusu değil rahat olun...

Cinlerle nasıl iletişim kuracağınıza dair http://www.simakayne.com/index.asp?blm=cinler&islem=yazilar&yazi=117 adresinde detaylı bir makale var...

http://www.simakayne.com Türkiye"nin en geniş kapsamlı gizem portalı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    ultrAsker ; kıçı açıkta yatmamak lazım :D kesınlıkle doruu
    ya ruya konusunda doğrulugu tartısılamayacak kadar buyuk alimlerin cok geniş kapsamlı kitapları-(ruya taswiri denio heralde)- war ben ruya konusunda onlara bakmanızı oneriorum

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    doguhan ; devrim kelimesini hic sevmem dip not olsun

-----------------------------------------------------------------

tabi dogucum sen iste ya hemen deiştirelim, allahım yarabbim ya:)
Toplam Hit: 13674 Toplam Mesaj: 91