folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Derin Konularda Yeni Moderatorumuz Maniaccoderi Takdim Ederim

Derin Konularda Yeni Moderatorumuz Maniaccoderi Takdim Ederim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    www.simakayne.com"dan bi ifade:

Büyünün varlığı Kur'an tarafından da açıkça bildirilmiş ve hem yapan hem de yaptıranlar lanetlenmiştir.

www.simakayne.com dan bi bolum başlık makale vs

Büyü Nasıl Yapılır?

http://www.simakayne.com/index.asp?blm=buyuler&islem=yazilar&yazi=121

ya diosun ki buyu yaptırmak yapmak buyuk gunah lanetlenirsiniz
    ama buyu nasıl yapılır die makale yazmısın ayrıntılı olarak wermemıssinde yiende insanların kafasını karıstırabilr bnce

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    ah ulan ah:(((((
    ben fireball atmak istiyorum...
    acaba...acaba sofbenin parcalarını sokup deynege oturtsam...
    efet efet tmmdır...
    tarikat büyücülerine de yapar veririz artık laf diyeni cizerler:)

Maniaccoder Frp alemlerinden aşina oldugumuz büyülerden hicbirinin mümkünatı yokmu?
    Birde bu büyüleri yapmak icin illa eşyalara mı başvurmak gerekir?
    zihin gücüyle yapılamazmı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiacCoder
    ManiacCoder's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    @ladybey002:

O makalede şu şekilde büyü yapın diye insanlara bir şey öğretmiyoruz, büyünün nasıl yapıldığının arka planını insanlar öğrensin diye yazdık ve o makaleyi okuyup büyü yapman zaten söz konusu olamaz...

http://www.simakayne.com Türkiye"nin en geniş kapsamlı gizem portalı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    holü topic açmış buzul pardon dana kesicem :D

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TEINER
    TEINER's avatar
    Erkek
    büyü diye birşey var mı yaw uzaktan yakından alakam olmadıgı için soruyom gerçekten büyü varmı

Zayıflar,kazanmak için bizleri kendi gücümüzden utadırmaya mahkumdurlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PARLIAMENT
    PARLIAMENT's avatar
    Dişi
    Birincisi sahtekar değilim ve son 7 yılımı parapsikoloji ve metafizik üzerine bilimsel araştırmalar yaparak geçirdim.
    Bu konuda bir arpa boyu bile yol alabilmiş değiliz ama en azından iyi niyetle insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

(Metafizik üzerine bilimsel araştırmalar yapamazsınız,birincisi bilim bunu kabul etmez. Kaldı ki bilimsel araştırma tekniklerinde
    somut kanıtların elde edilmesi ve çeşitli kuramların gerçekleştirilmesi gerekmektedir,yani bilim kısacası ruh ile uğraşmaz.
    Daha ayrıca,bilimsel araştırma aşamaları dediğimiz hiç bir evre,sizin tekniklerinizle ile ölçülemez. Aklı başında olan biraz araştırma
    yapan herkes bu yöntemleri biliyordur.
    Kullandığınız ibareler ve mantık yanlıştır.)

Poizitif bilime bu kadar inancı olan biri olduğunuza göre bilimin temel ölçütünün mantıksal çıkarım olduğunun farkında olmanız gerekir. Mantıksal çıkarımla bedeni olmayan bir canlı olan cinlerin insan yada hayvan dışkısı ile beslendiğini iddia etmek,
    ya da cinler ile insanların birbirini gebe bırakabileceğini öne sürmek BÜYÜK CESARETtir.

(İddia etmek saçma bir teoriden öte değildir,söylediklerim ve söyleceklerim kesinlikle ruhi konular olduğu için,hadis kitaplarında
    geçmektedirler. Bunu arama motoru örneklerinde bulabilirsiniz.)

İlgilendiğimiz konu o kadar kazıktır ki, öncelikle temel fizik bilgisi,
    ardından kuantum fiziği ve determinist ilkeler konusunda derin bilgi ve beceri sahibi olmanız gerekir.
    Ardından elektromanyetik alan kuramları, enerjinin transferi ve daha bunun gibi bir çok konuda teorik
    bilgiye ihtiyacınız var. Bunları kavradıktan sonra psikoloji, abnormal psikolojik fenomenler ve
    psikopatolojik durumların tedavisi konusunda bilgi sahibi olmalısınız.
    Bunlar yeterli mi?! Hayır, temel insan anatomisi ve psikiyatri konusunda da bilginiz olması gerekir.

(Bizim fikir ayrılığına düştüğümüz nokta,yazdığınız bilimsel ve simya alanları değil her insan oğlunun mantıken genel-geçer
    olarak duyduğu,gördüğü,okuduğu şeylerdir. İnsanların mantığından yola çıkarak size sesleniyorum. Yani eğer bahsettiğiniz konularda
    bilgimi soruyorsanız,ben halkım ve siz bilimadamısınız,ama ben cahil bir halk değilim,sizin yandaşlarınızın çizdiği çizginin
    hangi tarafında olduğunuzu söylüyorum size. Hakikat şudur ki,bizde ki büyü,sihir benzeri konular batı toplumlarında astroloji,
    simya ve benzeri dallarla ete kemiğe bürünmüştür. Ayrıca belirtmek gerekirse,sizin yazdıklarınızda sizin ölçünüzde cevap verdim,
    eğer yapmakta olduğunuz önerme türü farklı bir alanda olsaydı,ya buna göre bilgimi dile getirip sizi olumlu/olumsuz eleştirecektim
    yahut susacaktım,bunları bilmenizi temenni ediyordum.)

Ve ne yazık ki bunlar daha başlangıç için gereken temel gerekliliklerdir.
    Bu vasıflara sahipseniz tezlerimizi pozitivist anlamda çürütün,
    saygı duyalım, vasıflara sahip değilseniz, sadece kulaktan dolma bilgilerinize
    güvenerek burda insanlara yardımcı olmaya çalışan bir insana sahtekar deme
    hakkınız kesinlikle yoktur. Nitekim, burada bulunuş amacım sadece yardımcı olmaktır
    ve bir sahtekarın langadanak gelip, Şeyh Holy One"ın takdimi ile burda moderator olması falan komik bir düşüncedir.

(Ortada bir tez göremedim ben,kendinize gerçekten güveniyorsanız yansız bir ortamda görüş birliğine ya da ayrılığına açın o zaman.
    Her insan bir sıfatı hak eder,kesinlikle söyleyeceklerimi geri alacağımı söylemiyorum. Böyle bir şey mümkün değildir karakterimde.
    Buna karar vermişsem eğer,sizi harcamak,çamur atmak değil,tamamen yazdıklarınızdan yola çıkarak yapmışımdır.
    Bir insanın bir insanı göreve ataması çeşitli sebeplerden dolayı gerçekleşmektedir,bu demek değildir ki sizin tüm ruhi konularda
    uzman olduğunuzdur.. Ayrıca şahıs ve isimleri araya sokup konuyu bilimsel tartışma ortamından başka yerlere çekmek,taşımak
    somut olarak insan onuruna yakışmayacak bir davranıştır.)

Makalelerimi okumadığın, şöyle bir bakıp geçtiğin çok açık şekilde belli oluyor.
    Sitede duran makalelerin Kur"an"a aykırı hiç bir yeri bulunmadığı gibi, doğrudan kur"an referansına
    sahip bir bakış açısıyla yazılmış nadide makalelerdir.

Bilimsel mazisi olmadığını öne sürdüğünüz insan
    Rhine Institute of Parapsyschology"nin kayıtlı üyesidir.
    Rhine hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar www.rhine.org adresini ziyaret edebilirler.

(Burada ki yorumlarınıza ve bilgi düzeyinize göre sizinle ikili tartışmaya geçtik,tartışma denemez daha doğrusu ama gerçek anlamı
    ile sadece doğru ya da yanlışlığı netleştirme denilebilinir. Ayrıca buradaki yazdığınız yorumlardan yola çıkarak tüm makalelerinizi
    okumama gerek yok,ortada görünen şeye ihtiyaç vardır sadece. Örnek vermek gerekirse,kötü bir insanın geçmiş hayatında ki
    yaptığı iyilikler bizi kararamızdan olumlu düşünmeye itemez. Hak ve hakikaten neyse odur.
    Şu an ki zaman diliminde,şu an yaptıklarınız,yazdıklarınız sayesinde
    sizinle muhattap oluyoruz. Kast ettiğiniz makaleler bu forumdakiler ise,makale denilemez,makalenin soru-cevap şekli yoktur.
    Eğer hala makaleden sayıyor iseniz,Güzin Abla 'nın sayısızca makalesinin olduğunu varsaymamız gerekecektir.

Ayrıca demişsiniz ki: ...bilimsel mazisi olmadığını öne sürdüğünüz insan...
    Kesinlikle böyle bir ithamda bulunmadım,bulunmam için sizi tanımam ya da gerçek anlam da bilimsel çalışmalarınız var olup
    olmadığına şahit olmam gerekiyordu. Böyle bir şey demedim,kesinlikle yanlış anlamışsınız. Sadece demem o ki: Bilimsel mazisi olan
    bir insanın bu tarz şeyler yapması saçma demiştim.
    Sevgilerle..)

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    bende bir tek deli ben zannederdim millet manyamis:)

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    deniz bak o yazdığın şeyde tek doğrun sana düşmiyceğiydi bak o konuda haklısın sana düşmez!ya bilmediğim bişeyde soru soruyorum saçmalamayın fln gibisinden hava yapıo yaw:@
    moderatörümüz cinler hakkında bilgili değil sadece ben başımdan geçen olayınn ne olduğunu merak ettim ondan sordum zaten cin midir fln mıdır diye sormadım....lady olm kıçmıç olayına girmeyelim şurda msn"e gel:D
    maniaccoder saol valla ne biliym ben öyle bi senaryo şettim acaba saldırılar mı diye içim rahatladı:D
    son bi sorum daha olucaktı böyle cin deyince fln gerçekten cinler bize musallat olurlar mı yoksa hurafe mi bunlar???(3 harfli fln derler ya...)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    deniz sanirim stresten oluyor bilmiyorum ama artik fazla olmuyor

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    hoşgeldin paşam

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 12721 Toplam Mesaj: 91