folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Derin Konularda Yeni Moderatorumuz Maniaccoderi Takdim Ederim

Derin Konularda Yeni Moderatorumuz Maniaccoderi Takdim Ederim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ben istem disi agliyorum bazende aglamiyorum ama boyl bir urperi titreme tuylerim diken diken oluyor ve nebileyim bisey hissediyorum bazende acayip ama cok net sesler duya biliyorum bir ara kesildi ama geri basladi anlamadim

ama sunu bilinki Allahtan baskasindan korkmuyorum birkeresinde odamda ayak seslerigibi sesler duydum yada bana oyle hissetirdiler hatta gozlerimi actigimda ustumden karagibi bisey uctu gitti sanki cok cabuk oldu elime 2 tane bicagi aldim yastik altinda tutarim hep genelde ciktim yataktan bagirdim ciklan karsima diye

coder abicim onlari bicaklamak yada oldurmek mumkunmudur yada nasil basimizdan savariz biktimya kucukken bile balkondan sesler geliyordu yatarken sanki biri kola tenekesine vururgibi yada sokaktan kalkiyorum bakiyorum biseyyok geri yatiyorum ses yine geliyor tangur tungurr babami cagirdim korkup babam iceri giriyor ses kesiliyor gidiyor basliyor bende amannn deyip uyumustum :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ilgilendiğin için çok saol maniaccoder.
    heel bu saatte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiacCoder
    ManiacCoder's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Sabbotaj hizmet için burdayız saat fark etmez... ;-)

http://www.simakayne.com Türkiye"nin en geniş kapsamlı gizem portalı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    makaleni okudum merak ettim gercekten onlarla iltibat kurdunmu konustunmu hepsini okumadim yatacagim ama guzel seyler var

ve neden yuzlerce binlerce karisik ses duydugumu anladim onlar koloni seklinde yasiyor yazmisinya sanirim nedeni bu :d

birde kotu yada iyi cini nasil ayirt edecegizki

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiacCoder
    ManiacCoder's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    @ be_cool:

cinler ile uzun yıllardır süren irtibatım var. Makaleleri detaylı olarak oku derim. bunun dışında iyi cinle kötü cini nasıl anlayacağını makalelerde yazdım. ;-)

http://www.simakayne.com Türkiye"nin en geniş kapsamlı gizem portalı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    be_cool değerlendir abi. kurtulamıyorsan korkundan korkunu hayatın bir parçası yap ve yaşa onla. o senle..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    kode abicim sen iyi alismisin walaha bende dost olsammi ola bilirmmiki makalelerinide yarin soz okucagim

yasiyorum yasamasinada bazende adam tirsiyorya paranoyak yapiyor ama alistim artik tedavi gorecegim okudum medyumlar yapiyormsu cinci hocalarda olurmuki belki daha ucuza patlar :d

tek iyiyanivar harbidende bazi seyleri onceden seziyorum gelecegi gormek degilde birinin gelecegini yada birini bana karsi bisey yaptigini icem hop diye doguyor

ama o ses olayi varya manyaqti ilk basta binlerce secemedigim anlamadigim ses beynimin icinde ve icinden biri oleceksinn diyor sen tirsmazmisin :d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    öleceksin olayı bana gelmedi de kuzenime çok oluyodu bu.. sen ölücen annen ölecek filan.. gitti kendini antidepresanlara bağladı ve ilaçla ayakta duruyor. sakın öyle bişey yapma.. öleceksin diyorsa da zaten ölücen be_cool neden tırsıosun. madem bunlar verilmiş keyfine bak ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    yanlıs anlasılmasın ama; kur"an da cinlerle insanların farklı boyutlarda yaşadıgı ve Allah istemedigi surece(Hz.suleymanın emrine verilen cin ordusu) birbirlerine gorunmelerinin imkansız oldugu yazmazmı? kur"an dan dogru kaynak varmıdır?

not:maniac h.g kolay gelsin

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    Bir keresinde (99 yılında) 15 günlüğüne altınoluğa gitmiştik. o tatil boyunca günde -atmıyorum- 40 kez dejavu oluyordum. Her anı yaşamış gibi oluyordum nerdeyse korkunçtu. Arkadaşlarım ilk başta inanmamıştı, ben daha sonra olacakları -bir kaç saniye- önceden söyleyince medyum demeye başlamışlardı.
    Daha sonra eve döndükten iki gün sonra, gece 2de uyandım, rüya görmüştüm ve rüyada bizim evin tavanı çarşaf gibi sallanıyordu. O gün hava çok sıcaktı tualete gittim, yüzümü yıkadım tekrar yattım. ve 3:02 de uyandırıldım. O gün 17 ağustos 1999 du...

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
Toplam Hit: 12727 Toplam Mesaj: 91