Dersten Atmak ?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
ögretmenden bahsediyorsun yarı annemiz yarı babamız sayılan insanlardan biraz uslubsuz konuşcam affet ama senin ögretmenin seni egitememiş ki bu şekilde konuşuyorsun.
-----------------------------Öğretmen benim ne yarı annem ne yarı babamdır. Tanıdığım tüm öğretmenler sadece maaş hesaplayan ( geçim sıkıntısı falan değil hepsinde 10.000+ ytl araba vardı ) kendisini hiç geliştirmeyen tiplerdi. müfredatı ezberle ölene kadar anlat. klasik devlet memuru şelki vardı alayında. yat aşa sal taşa hesabı. benim dersime giren tüm öğretmenlerinde topunun amk. az çektirmediler bana hele biri varki daha bebekken tokatlamıştı, şimdi görsem iti yaşı 70 de olsa ecdadını s*kerim. zaten bi yakınımın yada benim çocuğumu falan döven bi öğretmen olursa büyük ihtimal ceza evi anısı yazarım burda.
-
öğretmen kaç yıllık bir öğretmen? tıfılsa biraz o öğretmenin neler çekçeğini düşünsene. otoriteyi sağlaması lazım. tamam dersten atması çok hoş bişey değil ama ben şimdi ilkokullarda derse giriyorum öğretmenlik mesleğinden nefret etmeye başlıyorum yavaş yavaş. rehber öğretmenin yerinde olsam ben dayanamazdım zannediyorum. eskidendi o öğretmenlerin canavarlığı. sınıfta neler yapıyolar bir görsen anlarsınki artık öğrenciler canavar. sadece kendi gözlemime göre değil tüm stajer arkadaşlar ve öğretmenler de aynı şeyi söylüyor. hem illaki ben bu öğretmene bişey yapçam diyosan gidersin ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayet dilekçesi verirsin. daha yenilerde bir çocuğa verdiği ceza yüzünden kekeme olmasına yol açan bir öğretmen meslekten uzaklaştırıldı. dediğin gibi olmaz bu işler. dağda değilsin. (aslında nerde olduğunu bilmiyorum)
-
Bizim hocalarda biri konuştumu dersi salladımı tebeşir veya kalem fırlatır bende arada bir mağdur olmuşumdur önümdeki kabahatli eğilince onun gibi birşey olmuştur babalara gelmiştir anlayacağın durduk yere :|
-
Analiz dersinin uygulamasına bi araştırma görevlisi giriyor. Kendimi yırtıyorum dersten atması için yine atmıyo kadın xD Kardeşin nasıl başarmış tebrik etmek isterim kendisini.
-
bizde çok oluyo bu.dersten atabilir ama yok yazamaz...öğretmen kendide söyledi.yok yazarsa öğretmende savunma isteniyor
-
bizde atılan yok yazılıyo
-
Bende dersten atmayı anlıyorumda bu yok yazma olayı gerçekten saçma sonuçta çocuk okulda saatinde gelmiş ve sen yok yazarak çocuğun okuldan uzaklaşmasını sağlıyosun mesela bizde atılıyo ve yok yazılıyo kız sonra diyoki ben gidiyorum okuldan diyo çıkıyo gidiyo yani öğretmenlerde bazen işin bokunu çıkarıyo.Böyle yok yazarak çocuğun size karşı öfkesi tamamen başka bi boyut alıyo mesela ben saat sabahın hem 7 sinde gelicem hemde yok yazıcak ben o işin peşini bırakmam çünkü ben sabahın köründe gelmişim hemde yok yazılıyorum.Öğretmenlerede para konusunda bazılarına acıyodum fakat olay hiçte öyle değilmiş liseye gelince anladım.Maşallah bir otoparkımız var içerde A4 ler Santa Fe ler Q7 ler var hemde bu daha lise zaten görseniz sizde inanamazsınız.Gerçekten bazı hocalar dışında çoğu parayla oynuyor.Ama hiçbir öğrenciyi hoca zevk için dersten atmaz bunuda söylim şöyle olmuş olabilir kardeşinin oturduğu yerdeki piçler şamata geçiyodur oda yapmadığı halde arada kaynamıştır.Hemen gidipte hoca sen nasıl yok yazarsın deme.Ayrıca sen onun ağzını burnunu kırsan poliste senin azını burnunu kırar bunuda düşün.Kimse kimseyi öyle dövmekmiş fena yaparmış kimse öyle birşey yapamaz.Hemde hoca o çocuğun notlarınla öyle bir oynarki aklın almaz.Kendi dersini geçtim diğer hocalara durum böyle böyle der.Kardeşini sınıfta bırakmak için elinden geleni yaparlar söylim.
-
dersden atmasada disiplin misiplin werse dahamı iyi? ben hep demişimdir hocalar beni dövsede disipline vermese.. ama ünide anladıgım kadarıyla kardeşin.. orda disiplin vb.. uygulamalar yoksa dalın dövün.. ama hoca okuldan attırabilirse yazıkdır kardeşinin geleceğine dokunmayın hocaya bi yemek ısmarlayın..
-
Hocam git müdürle konuş, böyle ters konuşma, hocanın başına bir şey gelir üstüne kalır. Olmadı gider tehdit edersin...
-
şimdi olayı açıkca anlatayım hoca sınav kağıtlarına bakmaları için defterleri kitapları kaldırın demiş herkes kaldırmış sonra kağıtları almış hadi çıkarın demiş ve benim kardeşim biraz ağır haraket eder ve biraz geç çıkarttığı için niye hala çıkarmadın demiş çık sınıftan demiş seni istemiyom dersimde yok yazcam diye bağrınmış ve 2.si yanında oturan arkadaşıda daha çıkartmamış defterini kitabını onu atmamış sırf kardeşimi atmış habire hoca oğrencilere deve kuşu salak diyip senin beyninden sorununmu var diyip rencide ediyomuş ne yapsak şikayette bulunayımmı ilçe millieğitim müdürliğüne tüm sınıfda kardeşime şahitmiş