folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Devlet Üniversiteleri Paralı Olsun

Devlet Üniversiteleri Paralı Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya bu insanlar bir kez olsun Cumhuriyet rejimine Atatürk e ve ilkelerine objektif yaklaşamayacak mı?
    Hani ? Nerede taraflı konuşmuş ? Bir cümle göstersene bana Atatürk ilke ve inkilaplarına ters düşen ?

Saçmalamayalım Allah aşkına.Bırakın bu ayak oyunlarını.

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

uleeeyn zihniyetine attırdımının yavsagi. Universitelerde okuyan arkadaslarin durumu ortada, genelleme yaparsan yuzde 60-70 i anca bu sartlarda okumayi sürdürebilecek durumda zaten, cogu millet baska illere gitmek zorunda kalıyor zaten tüm bunlar(kira,elektrik,su,ısınma,aidat,yol,kitap vs..) bedava mı oluyor a.k. Çoğu aile sırf çocukları okusun diye zor şartlarda gelirinin büyük kısmını aktarmak zorunda kalıyor. Ne oluyor da Tepecik Kerhanesi'nde peçete tutmak üzere ara elaman olarak yetiştirmek istediğim bilmem neyin başkanı olduğu söylenen bir şahıs böyle şeyler söylüyor. Acaba birileri(Maliyeci oldugu söylenen KEMAL ABi!) mi telkin ediyor bilemiyorum ki... Ah bir de açlık sınırı ile asgari ücret arasındaki ters orantıyı göz önüne alsalar (pardon bunu göz önüne alarak günde bir simitlik zam yaptılar) ve halkın yarısının bu şekilde yasadigini anlasalar. Ayrıca eğitime( yani dolaylı olarak üniversitelere ) kaynak ayırmak devletin görevidir, bunlara göre tam tersi... Neyse bu ve türevlerinin alayına kafam girsin, halka mal olsunlar ya...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    söyleyecek tek sözüm var : yediniz ülkeyi s*ktiniz milleti  dahamı yetmedi alayınıza kafam girsin

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    inSanDeiL bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:
    ya bu insanlar bir kez olsun Cumhuriyet rejimine Atatürk e ve ilkelerine objektif yaklaşamayacak mı?
    Hani ? Nerede taraflı konuşmuş ? Bir cümle göstersene bana Atatürk ilke ve inkilaplarına ters düşen ?

Yav cahılsın bellı etme. ataturk ılkelrını bılmıyorsun barı yorum yapma....

Edit: ataturk ılkelerını dersten gelınce anatmamı ıstersen haber ver yada zumsuk sana emınıkı benım yerıme anlatır.... yok ılla ben bulaım dersen "eşitlik" yada "eğitimde eşitlik" yaz karsına emınım bırseyler cıkar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    işte akp zihniyeti anasını siktiklerim en sonunda üniversite kalelerinide zaptediyolar...yazıklar olsun hala akp yi yücelten zihniyetlere tüüü topunuzun amına koyim...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

paralıdan kastettiği tam olarak nasıl birşey bilmiyorum ama

günümüz türkiyesinde her açık öğretimde 4 senelik ne idüğü belirsiz garip garip dallarda lisans bitiren ve barajı geçenin açık öğretimin sallabaş bölümlerine kaydolduğu zamanda, way efendim ben üniversite mezunuyum yok 2 üniversite bitirdim iş bulamıyorum cart curt diyebiliyosa bu adamında bunları demeye hakkı var a.q

Not: Her üniversite okuyan bilim adamı olmuyo a.q. İmam hatipler muhabbetine Meslek liselerini öldürdü o sizin yandaşlarınız olacak pijler. Şimdi sağa sola yok yök başkanı bunu demiş şunu demiş bok atın. Ve her muhabbetide siyasete getirmeyin.

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

paralıdan kastettiği tam olarak nasıl birşey bilmiyorum ama

günümüz türkiyesinde her açık öğretimde 4 senelik ne idüğü belirsiz garip garip dallarda lisans bitiren ve barajı geçenin açık öğretimin sallabaş bölümlerine kaydolduğu zamanda, way efendim ben üniversite mezunuyum yok 2 üniversite bitirdim iş bulamıyorum cart curt diyebiliyosa bu adamında bunları demeye hakkı var a.q

Not: Her üniversite okuyan bilim adamı olmuyo a.q. İmam hatipler muhabbetine Meslek liselerini öldürdü o sizin yandaşlarınız olacak pijler. Şimdi sağa sola yok yök başkanı bunu demiş şunu demiş bok atın. Ve her muhabbetide siyasete getirmeyin.

hoca notta kımlerden bahsettın? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    inSanDeiL bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:
    Hani ? Nerede taraflı konuşmuş ? Bir cümle göstersene bana Atatürk ilke ve inkilaplarına ters düşen ?

Yav cahılsın bellı etme. ataturk ılkelrını bılmıyorsun barı yorum yapma....

Edit: ataturk ılkelerını dersten gelınce anatmamı ıstersen haber ver yada zumsuk sana emınıkı benım yerıme anlatır.... yok ılla ben bulaım dersen "eşitlik" yada "eğitimde eşitlik" yaz karsına emınım bırseyler cıkar

Önemli olan ilkeleri yorumlayanın kim olduğu :) 

Geçen biri diyodu Kuran-ı Kerimi kendinize göre yorumlayıp inancı olmayan insanlarında İslamiyete olan sempatisini azaltıyonuz die

Aynı bu mesele. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Notta kımlerden bahsettıgını bıraz daha acık yazsan yanlıs anlasılma olmasa...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    Notta kımlerden bahsettıgını bıraz daha acık yazsan yanlıs anlasılma olmasa...
    Kat sayı eşitsizliğini kim savunanların alayını, bunu uygulayanlarında

Ayrıca daha kendi hayatını bile düzene sokmaktan aciz bikaç sümsüğün sağa sola hem dini hem siyası konularda atıfta bulunması.

Yeterlimi... 

Toplam Hit: 12167 Toplam Mesaj: 48