Devlet Üniversiteleri Paralı Olsun
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu insanlar bir kez olsun Cumhuriyet rejimine Atatürk e ve ilkelerine objektif yaklaşamayacak mı?
Hani ? Nerede taraflı konuşmuş ? Bir cümle göstersene bana Atatürk ilke ve inkilaplarına ters düşen ?Saçmalamayalım Allah aşkına.Bırakın bu ayak oyunlarını.
-
uleeeyn zihniyetine attırdımının yavsagi. Universitelerde okuyan arkadaslarin durumu ortada, genelleme yaparsan yuzde 60-70 i anca bu sartlarda okumayi sürdürebilecek durumda zaten, cogu millet baska illere gitmek zorunda kalıyor zaten tüm bunlar(kira,elektrik,su,ısınma,aidat,yol,kitap vs..) bedava mı oluyor a.k. Çoğu aile sırf çocukları okusun diye zor şartlarda gelirinin büyük kısmını aktarmak zorunda kalıyor. Ne oluyor da Tepecik Kerhanesi'nde peçete tutmak üzere ara elaman olarak yetiştirmek istediğim bilmem neyin başkanı olduğu söylenen bir şahıs böyle şeyler söylüyor. Acaba birileri(Maliyeci oldugu söylenen KEMAL ABi!) mi telkin ediyor bilemiyorum ki... Ah bir de açlık sınırı ile asgari ücret arasındaki ters orantıyı göz önüne alsalar (pardon bunu göz önüne alarak günde bir simitlik zam yaptılar) ve halkın yarısının bu şekilde yasadigini anlasalar. Ayrıca eğitime( yani dolaylı olarak üniversitelere ) kaynak ayırmak devletin görevidir, bunlara göre tam tersi... Neyse bu ve türevlerinin alayına kafam girsin, halka mal olsunlar ya...
-
söyleyecek tek sözüm var : yediniz ülkeyi s*ktiniz milleti dahamı yetmedi alayınıza kafam girsin
-
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
ya bu insanlar bir kez olsun Cumhuriyet rejimine Atatürk e ve ilkelerine objektif yaklaşamayacak mı?
Hani ? Nerede taraflı konuşmuş ? Bir cümle göstersene bana Atatürk ilke ve inkilaplarına ters düşen ?Saçmalamayalım Allah aşkına.Bırakın bu ayak oyunlarını.
-----------------------------Yav cahılsın bellı etme. ataturk ılkelrını bılmıyorsun barı yorum yapma....
Edit: ataturk ılkelerını dersten gelınce anatmamı ıstersen haber ver yada zumsuk sana emınıkı benım yerıme anlatır.... yok ılla ben bulaım dersen "eşitlik" yada "eğitimde eşitlik" yaz karsına emınım bırseyler cıkar
-
işte akp zihniyeti anasını siktiklerim en sonunda üniversite kalelerinide zaptediyolar...yazıklar olsun hala akp yi yücelten zihniyetlere tüüü topunuzun amına koyim...
-
paralıdan kastettiği tam olarak nasıl birşey bilmiyorum ama
günümüz türkiyesinde her açık öğretimde 4 senelik ne idüğü belirsiz garip garip dallarda lisans bitiren ve barajı geçenin açık öğretimin sallabaş bölümlerine kaydolduğu zamanda, way efendim ben üniversite mezunuyum yok 2 üniversite bitirdim iş bulamıyorum cart curt diyebiliyosa bu adamında bunları demeye hakkı var a.q
Not: Her üniversite okuyan bilim adamı olmuyo a.q. İmam hatipler muhabbetine Meslek liselerini öldürdü o sizin yandaşlarınız olacak pijler. Şimdi sağa sola yok yök başkanı bunu demiş şunu demiş bok atın. Ve her muhabbetide siyasete getirmeyin.
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------paralıdan kastettiği tam olarak nasıl birşey bilmiyorum ama
günümüz türkiyesinde her açık öğretimde 4 senelik ne idüğü belirsiz garip garip dallarda lisans bitiren ve barajı geçenin açık öğretimin sallabaş bölümlerine kaydolduğu zamanda, way efendim ben üniversite mezunuyum yok 2 üniversite bitirdim iş bulamıyorum cart curt diyebiliyosa bu adamında bunları demeye hakkı var a.q
Not: Her üniversite okuyan bilim adamı olmuyo a.q. İmam hatipler muhabbetine Meslek liselerini öldürdü o sizin yandaşlarınız olacak pijler. Şimdi sağa sola yok yök başkanı bunu demiş şunu demiş bok atın. Ve her muhabbetide siyasete getirmeyin.
-----------------------------hoca notta kımlerden bahsettın?
-
cyrpt bunu yazdı:
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Yav cahılsın bellı etme. ataturk ılkelrını bılmıyorsun barı yorum yapma....
Edit: ataturk ılkelerını dersten gelınce anatmamı ıstersen haber ver yada zumsuk sana emınıkı benım yerıme anlatır.... yok ılla ben bulaım dersen "eşitlik" yada "eğitimde eşitlik" yaz karsına emınım bırseyler cıkar
-----------------------------Önemli olan ilkeleri yorumlayanın kim olduğu :)
Geçen biri diyodu Kuran-ı Kerimi kendinize göre yorumlayıp inancı olmayan insanlarında İslamiyete olan sempatisini azaltıyonuz die
Aynı bu mesele.
-
Notta kımlerden bahsettıgını bıraz daha acık yazsan yanlıs anlasılma olmasa...
-
cyrpt bunu yazdı:
Notta kımlerden bahsettıgını bıraz daha acık yazsan yanlıs anlasılma olmasa...
Kat sayı eşitsizliğini kim savunanların alayını, bunu uygulayanlarındaAyrıca daha kendi hayatını bile düzene sokmaktan aciz bikaç sümsüğün sağa sola hem dini hem siyası konularda atıfta bulunması.
Yeterlimi...