Devlet Üniversiteleri Paralı Olsun
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Sen kmsin de böyle bi genelleme yapıon, sen nasıl onun bunun anasına kufredersin?? Ben de seviyene inip
sen ve senn zihniyetindeki picler desem ne olacak??? Ayrıca nerde ne konusulacagını sana mı sorcaz karanlıgın savunucusu!!! sie aq sie
----------------------------levrek 1..
+ ne zamandan beridir meslek liselilerin önlerini kesenler aydınlığı savunan biz karanlıkçı olduk lan, işinemi gelmedi o soylu ve asil grubunuza çomak mı kaçtı...
+
Sen önce şu allta açtığın konuda A.B.B.B hakaretini gidipte delikanlı gibi yaptı Kızılayda sonra gel bana caka sat pp..?'!!!....21. yuzyılda (sozde) laik,demokratik bir ulkenin baskentinin belediye baskanı. gercekten on tane or.spu biraraya gelse senin gibi bi daha uretilemess.
-----------------------------Adı ustunde meslek lisesi ama neyse sizin kafanız bunu da basmıo, kendimi kasmayacam. Sen kendi kucuk ortaçagında yaşa
ikincisi bi önceki mesajda yazdıgım gibi, ne yapıp yapmayacagımı sana mı soracam, sen kimsin???
Son olarak yazdıgım son mesaj seni baya urkutmus tırsıtmıs galiba ellerin falan titremis saçmalamıssın "pp""falan ayrıca yazacak bisiler bulmak icin tee
ilk actıgım konulara kadar gitmissin. Kusra bakma ne olursa olsun bi insan evladını böyle ezmek istemezdim :DDDDDDDDD
-
2-3 ay sonra erdoğan teziç bir melekti deriz artık :)
-
Orospu cocugu, bu ulkede 15 milyon vatan evladının aclık sınırının altında yasadıgını bilerek, bu ulkede okumaya calısan insanların kılı kırk yararak bulup bulusturup harc parasını odemeye calıstıgını bilerek nasıl boyle bir soz soylersin. şerefsizin rahime dusurdugu kalles tohum, sen hayatında hic zorluk cekmemissin tabi yokluk nedir aclık nedir bilmezsin. bu insanlar icinde bulundugu durumdan kurtulmanın tek yolunun okumak oldugunu biliyor ve azmedip okumaya calısıyor. okul yolunuda kapat insanlara, aclıga mahkum et insanları. mahkum etki senin verecegin 5 kilo nohuta muhtac olsunda sana oy versin dimi vatan hainleri. Biz butun memleket okusunda istihkam saglanamasa bile cehalet onlensin diye debelenirken bu piçin cocugu insanlar okumasın diyor. Allah inşallah 7 sulalene yokluk cektirirde o sozunun bu insanlara nasıl bir zulum oldugunu anlarsın. okula verecek parası olsa bu insanların gider devlet okullarının verdigi imkanların 50 katını veren ozel okullarda okur. insanlar okumak istiyor sınavla okutuyorsun sınav paralı, kazanıyor okuma hakkı elde ediyor okul paralı. egitim sektoru ticaret sektoru degildir. okumak isteyen her insanı sınavsız ve parasız olarak okutmak zorundasın. yerin yoksa okul yapıcaksın senin işin bu. insanlar okusunda işsiz kalsın onun bir onemi yok. cehaletin olmadıgı bir memlekette işsizlikte ortadan kalkar merak etmesinler. bak rusya nufusunun %99 luk bolumu okumus. dunya sıralamasında bu oranın %100 oldugu birkac kucuk ulkeden sonra geliyor koskoca rusya. işsizlik yokmu? var, ama cehalet yok.
-
DkN bunu yazdı:
Orospu cocugu, bu ulkede 15 milyon vatan evladının aclık sınırının altında yasadıgını bilerek, bu ulkede okumaya calısan insanların kılı kırk yararak bulup bulusturup harc parasını odemeye calıstıgını bilerek nasıl boyle bir soz soylersin. şerefsizin rahime dusurdugu kalles tohum, sen hayatında hic zorluk cekmemissin tabi yokluk nedir aclık nedir bilmezsin. bu insanlar icinde bulundugu durumdan kurtulmanın tek yolunun okumak oldugunu biliyor ve azmedip okumaya calısıyor. okul yolunuda kapat insanlara, aclıga mahkum et insanları. mahkum etki senin verecegin 5 kilo nohuta muhtac olsunda sana oy versin dimi vatan hainleri. Biz butun memleket okusunda istihkam saglanamasa bile cehalet onlensin diye debelenirken bu piçin cocugu insanlar okumasın diyor. Allah inşallah 7 sulalene yokluk cektirirde o sozunun bu insanlara nasıl bir zulum oldugunu anlarsın. okula verecek parası olsa bu insanların gider devlet okullarının verdigi imkanların 50 katını veren ozel okullarda okur. insanlar okumak istiyor sınavla okutuyorsun sınav paralı, kazanıyor okuma hakkı elde ediyor okul paralı. egitim sektoru ticaret sektoru degildir. okumak isteyen her insanı sınavsız ve parasız olarak okutmak zorundasın. yerin yoksa okul yapıcaksın senin işin bu. insanlar okusunda işsiz kalsın onun bir onemi yok. cehaletin olmadıgı bir memlekette işsizlikte ortadan kalkar merak etmesinler. bak rusya nufusunun %99 luk bolumu okumus. dunya sıralamasında bu oranın %100 oldugu birkac kucuk ulkeden sonra geliyor koskoca rusya. işsizlik yokmu? var, ama cehalet yok.
-----------------------------Bravo hocam, süper bi özet olmuş..
-
gkhn759 bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Sen kmsin de böyle bi genelleme yapıon, sen nasıl onun bunun anasına kufredersin?? Ben de seviyene inip
sen ve senn zihniyetindeki picler desem ne olacak??? Ayrıca nerde ne konusulacagını sana mı sorcaz karanlıgın savunucusu!!! sie aq sie
+ ne zamandan beridir meslek liselilerin önlerini kesenler aydınlığı savunan biz karanlıkçı olduk lan, işinemi gelmedi o soylu ve asil grubunuza çomak mı kaçtı...
+
Sen önce şu allta açtığın konuda A.B.B.B hakaretini gidipte delikanlı gibi yaptı Kızılayda sonra gel bana caka sat pp..?'!!!....21. yuzyılda (sozde) laik,demokratik bir ulkenin baskentinin belediye baskanı. gercekten on tane or.spu biraraya gelse senin gibi bi daha uretilemess.
-----------------------------Adı ustunde meslek lisesi ama neyse sizin kafanız bunu da basmıo, kendimi kasmayacam. Sen kendi kucuk ortaçagında yaşa
ikincisi bi önceki mesajda yazdıgım gibi, ne yapıp yapmayacagımı sana mı soracam, sen kimsin???
Son olarak yazdıgım son mesaj seni baya urkutmus tırsıtmıs galiba ellerin falan titremis saçmalamıssın "pp""falan ayrıca yazacak bisiler bulmak icin tee
ilk actıgım konulara kadar gitmissin. Kusra bakma ne olursa olsun bi insan evladını böyle ezmek istemezdim :DDDDDDDDD
-----------------------------Genelle yapıyosun diosun, arkasından sende genelleme yapıp kelime oyunu yapıyosun olm kafanıza sokun şunu birilerinin arkasına saklanıpta çağdaşlık goy goyculuğu yaptığınız devirler o el üstünde tuttuğunuz ecevit-yılmaz ve bahçeli üç maymunundan oluşan devirde kaldı sen neyden bahsediyosun.
Siz mitinglerde böğürmeye devam edin, lafa gelince bol keseden atması kolay, askeriyeden laf açılınca artislik yapmasıda kolay, gidin yapın bakalım bizim gibi 15 ay üstüne bide dilekçe verin hadi.? engel olan ne sana
he meslek lisesimi. sen ve senin gibiler 2 sene dershaneye gider bi mühendislik kaznıp bitirir. piyasaya girince görür hanyayı konyayı ama o meslek liseli diye garipsediğin insanlar o mühendislerden kat ve kat bilgili.
-
gkhn759 bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
+
-----------------------------ne dediğini sanıosun sen ???!!!! bende anadolu meslek lisesi okuyorum ve şu anki eğitim sistemleri hiçte küçümsencek gibi deil. haftada 3 gün bilgisayar dersimiz var. birilerinin ebesinin şei kadar para bayılıp almaya calıstıgı dersleri görüorz. en azından yapcaım işi görüorm. ya onu da geçtim, arkadaşın dediği gibi 2 yıl dersaneye gidip zar zor bi düz liseye veya anadolu lisesine yerleşip bi sik olamayanlar var. iş okuduğn okulun türüne bakmıo hoca. insanda kafa varsa,zeka varsa,azim varsa,heves ve istek varsa durduramazsın a.k meslek okuması bi sikim değiştirmez. insan mal,gerizekalı,beyinsiz olsun arkası sağlam olsun anadolu fen liselerinde okusun bi sikim olamasın değil mi ? daha ii değil mi ??!! way a.k
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------hocam senin yazılarına resmen bitiyorum. süper bi özet olmuş. reput,oy,değerlendirme bişe sistemi eklein gizemli ile su adama oy felan verelim a.k ya :D:D
-
kapitalist düşüncelerini eğitimle harmanlamaya çalışan bir orospu çocugu...
-
DkN bunu yazdı:
Üniversite nedir ?Önce bu sorunun cevabını verelim.Üniversite bilim yuvasıdır.Bilgi üretir,öğretir.Fikir üretir.
Bu adamda fikir üretmiş.Öneri sunmuş.Hanginiz bi öneri sundu.Hanginiz dediki şöyle yapalım ?Bu eğitim sistemine söven dün sizdiniz,bizdik.Neden şimdi sadece bir öneri için bu küfürler anlamadım.Aklınız yokmu?
Adam cevap verir gibi cevap veremeyecek kadar cahilsiniz!Herşeyi kötüye çekiyorsunuz.O adam değil ! O günahkar ! nağraları atıp kendinizi avutmaktan ve etrafınızdaki sizin güdümünüzdeki zombileri kudurtmaktan başka yapabildiğiniz tek birşey gösterin!
Madem bu düzen böyle gitmez.Madem eğitime açız! Neden halen yasakçı kafayla kelime sarfeder durursun be adam ?Hiçmi demezsin kendi kendine " ulan çelişiyormuyum acaba ? Acaba adamlığın gereklerini yerine getirebiliyormuyum ?" . Demezsiniz. İşinize gelmez!
Türbanlılar da okusun dediğimiz zaman " Vay efendim şeriat ". Neymiş " Türbanlılar yobaz.Dinci ve gerici.Örümcek beyinli at gözlüklü. Dini siyasete alet ediyorlar bla bla bla " . Egitim ögretim yokki be adam! Ne bilsin cahil türbanlı. Bir söze kanmıyormu ?
Sizin korkunuz başka arkadaş başka! Kapalı dininde imanında kız okuyunca sizin gibilerin sözlerine kanmayacak. Kendinden ve dininden ödün vermeyecek. O sizi tedirgin eden. Bir milleti yok etmek istiyorsak eğitilmesini ve ögrenmesini engelleyeceğiz ki yok olabileler. Bu hesaptakilerin güdümünde olduğunuzun farkında değilsiniz galiba!
Bir gün elinizi vicdanınıza koyun.Objektif bakın da bi görün.
Gün gelecek ki geldiğinde inşallah bunları tekrar okuma şansınız olur.Bakacaksınız ve o zaman dahada olgunlaşmış olursunuz inşallah. Göreceksiniz her hatanızı ve pişmanlık duygusu sizleri saracak... -
Fikret ibişsoft un gazına gelip sanırım sen de tam okumadın, yazımda meslek liselerini kucumsemeyi bulamazsın sadece meslek lisesi
meslek amaclıdır diyorum vede fevkalade gereklidir. İbişcim goy goycu senn ...dır. Bnm dsp anap mhp koalisyonunu savundugumu nerde gordun??? Gotten element uydurmayla olmaz bu is
Komur makarna dagıtıp, yeşil kartları iptal ederiz tehdidiyle alınan oylaraysa hic actırma agzımı. Sizin gibi iboşlar pardon liboşlar yuzunden ulkede neyse simdili bu
kadar.