Devlet Yurtları Ve Diğer Yurtlar Hakkında
-
Peki özel yurtlar ile devlet yurtları arasındaki fark ne? En azından Antalya için ;)
-
yaw yurtkur yurtlarında hırsızlık çok oluyomuş doğru mu :S
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
Peki özel yurtlar ile devlet yurtları arasındaki fark ne? En azından Antalya için ;)
-----------------------------Ödediğin miktar ve yaşam standartı.
Yaşam standartından kastım, özel yurtlarda odalar 2 veya 3 kişilik, ödediğin miktara göre değişiyor. Her odada televizyon var. Yemek saatleri daha düzenli.
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------Hırsızlık her yerde var, bunun için yurtkur ya da özel yurt olmasına gerek yok. Yurtkurda hırsızlık yapan bir adam, ertesi sene özel yurttada kalabilir. Yurt değil, insanlarla alakalı bir durum.
-
ben yurtta sadece hafta sonları kalıyordum..yemekleri soguk geliyordu guzel değildi yemek yedikten sonra butun oda mide yanmaları yaşıyordu :| tuvaleti banyosu biraz temiz gibiydi ama arkadasın anlattıgı bir olay sonrası bir daha o duşlara adımımı atmadım :|..
olayıda anlatayım biizm elemanın sınıf arkadası lise yurdunda kalıyormus bir gece baya şiddetli ağrıları tutmus neresinden oldugnu hatırlkayamayagım doktor a gitmişler doktor nerde kalıyorsun demiş..cocuk yurtta cvabını verince enfeksiyon kapmıssın demiş işte yurt tuvaletlerinden banyolarına girerken dikkatli ol demiş..o gunden sonra yurtta tuvalet banyo ya girmemiştim hatta tuvaletimi çarısya kadar tutuyordum çarsıda 50 ykr verip misler gibi yapıyordum gerci oranında ne kadar temiz oldugu tartısılır ama :)..
yurt ortamına gelince insandan insana değişiyor bir muhabbet acılıyor gece 3 4 u bulabiliyor muhb..organizasyon hep oluyor ne biliyim piknik halısaha gibi gibi bun yonden zevkli diyebilrm..
-
swool hacım verdıgın bılgıler ıcın sagol vallaha kafamdakı bı cok soru ısaretını gıderdım sayende :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------kroo bunu yazdı:
-----------------------------Hırsızlık her yerde var, bunun için yurtkur ya da özel yurt olmasına gerek yok. Yurtkurda hırsızlık yapan bir adam, ertesi sene özel yurttada kalabilir. Yurt değil, insanlarla alakalı bir durum.
-----------------------------hoca o zaman laptop götürsek napacaz korumak için :S
-
Dolabına koyabilirsin, herkesin kendisine ait özel bir dolabı var ve oldukça genişler, eşyaların ve laptopun çok rahat bir şekilde sığar. Dolabınızı kilitlemeniz için yanınızda asma kilit bulundurmanız gerekiyor.
-
swool bu kadar bilgiyi veriyosunda ,merak ettim gittinmi sen acaba ?
gerçekten bu kadar rahat mı yav ?
-
Evet gittim. Bilgi sahibi olmadığım bir konu hakkında birşey yazmam.
Bahsettiğin rahatlığı kendin yaratırsın. Eğer kompleksli biriysen yurtta sıkıntı yaşayabilirsin.
Evde ki rahatlığı bulman mümkün değil tabi. Fakat ayrı bir ev tutup 2-3 arkadaş kalsanız bile yurttaki düzeni sağlayamassınız.