Devlet Yurtları Ve Diğer Yurtlar Hakkında
-
Foxxly tam benim soracaam soruyu sormuşun.
Kredi ve burs başvuru sonuçlarımız ne zaman açıklanıyo. Ya da açıklandı mı?
-
onuralp bunu yazdı:
-----------------------------
590 çok birşey sayılmaz sıra gelir bence ;)
-----------------------------:|
-
devlet yurtları için yorumum şu: Craddle Of Filth... bahsi geçen nick sahibi arkadaş alınmaz umarm:D
-
la kredi burs ne zaman açıklanıyo bilen yokmu ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
la kredi burs ne zaman açıklanıyo bilen yokmu ?
-----------------------------bursları bılmıom ama krediler sanırım ocakta acıklanıor ole hemen deıl :S
-
peki biz ortalama aylık ne kadar burs alabiliriz 250-350 ?
nereler burs veriyor nerelere başvurabiliriz valla cahillik tam :D
-
iki sene devlet yurdunda kaldım.engin tecrübelerimi paylaşayım :)
- bizim odalar 8 kişilikti ve küçüktü,ayrıca odada priz yoktu bu sene çıktım yurttan priz takmışlar benim gitmemi beklediler heralde :) ama biz o sorunu lambadan elektrik çekerek halletmiştik ,bi kaç kere idareye yakalandık ama bişey olmadı
-yemek kuponu veriyolar ayda bir.kahvaltı ve akşam yemeği için.akşam yemekleri berbattı
-odalarda sigara içmek yasaktı ama biz fosur fosur içiyoduk.her gün idareyle papaz oluyoduk.adamlar yalvarıyodu artık odada içmeyin diye.
-uyku düzenim alt üst oldu yurtta kalırken.gecenin bi yarısı ışık açılıyo falan insanı sinir eden şeyler bunlar.mesela sen yatıyosun diğerleri uyumuyo konuşuyo vs.
-batak,pişti bilimum kağıt oyunları oynamak yasak,idare görünce topluyodu kağıtları.onlar topladıkça biz yenisini alıyoduk.cattle falanda yasaktı idare görünce el koyuyodu.insanın çay kahve zevkini zehir ediyolardı.
-Allah var bizim yurt temizdi.her gün temizlikçiler odaya girer temizlerdi ama sabahın köründe geliyolardı ve çıkardıkları ses yüzünden uyanıyoduk.temizlikçilerede çok küfür ettim zamanında
-son sene parmak izi die saçma sapan bi sistem getirdiler.önceden izin almadan dışarıya çıkıyoduk kimse anlamıyodu sistem geldikten sonra yurda gelmeyince sistemde görünüyodu gelmediğimiz.sonra soruşturma falan açılıyodu.3-4 kere ifade verdim o yüzden ama bişey olmadı.
tüm bunlara katlanabilirim diyosan git.ben 2 yıl dayanabildim seni bilmiyorum :)
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------peki biz ortalama aylık ne kadar burs alabiliriz 250-350 ?
nereler burs veriyor nerelere başvurabiliriz valla cahillik tam :D
-----------------------------naptın hoca 250-350 :D,izmire gidicem bende 2 arkadaşız evmi yurtmu tereddütteyiz ev sordum merkez 600-800 dediler,ama biraz uzakta 250-450 arası dediler mekanıda bilmiyorum bucada kampüs bilgisi olan varmı ?
-
bucada bizim bi dünya arki var orda evler ucuz diyorlar.hatta bu sene biyomedikal io e bi arkadasım daha bucaya yerleşti.....bornova pahalıdır...