Devlet Yurtları Ve Diğer Yurtlar Hakkında
-
Bu yüksek ücretli yurtlar fiyat olarak ne kadar yüksek :) yurt başvurusunda 3'ümü 1'imi işaretliyeyim? Özel yurtla arasında ne kadar fark vardır?
-
Özel yurda verdiğin bir aylık para Yurtkurda 6 aylık paraya denk düşer. Özel yurtlarda yemekler yurda ait olduğu için, yurtkurdaki yemek fişi parasını bu hesaba dahil edersek, 3 aylık giderin olur.
Özel yurt = 3 - Yurtkur = 1
-
Herkeze selam beyler en son taksim buluşmasından sonra siteye uğrayamamıştım =)
neyse şuan evde kalıyorum bazı sebeblerden yurda geçmek istedim. istanbul beyazıt kampüsteyim. daha önce özl yurtta kaldım fetoş çıktı tövbeliyim (: devlet yurdu istiyorum özellikle ortamı sağlam bir yer ben atatürk ü düşündüm biraz araştırdıktan sonra orası için pis diyorlar bilmiyorum kaln arkadaşlar varsa yorumlarına ihtiyacım var. birde avcılar var orası içinde güzel deniliyor fakat uzak biraz. O yolu çekiceğime değer mi ? Kız erkek karışık biraz eğlenceli bir yer olsun ;)
-
devlet yurtlarında içeriye bilgisayar sokamazsın ama bazı okulların yurtlarında bilgisayar odası var.ve odalarda priz olmaz.özel yurtlar yurt yöneticilerinin bilecegi iş.
-
yurt çıkmamış banada sokakta yatıcam gıbı :|
yedek 590 ıncı sıra :|
-
590 çok birşey sayılmaz sıra gelir bence ;)
-
ya burs kredi felan çıkmışmı nasıl öğrencez :S
-
bana asıl listeden çıkmış yüksek ücretli. arkadaşlara sordum ne ayak bu yüksek ücretli diye 20 lira farkediyo dedilier. aylık 100 lira werecem heralde.
kocaeli yavuzselimde olan warsa haber etsin.
-
onuralp bunu yazdı:
-----------------------------Herkeze selam beyler en son taksim buluşmasından sonra siteye uğrayamamıştım =)
neyse şuan evde kalıyorum bazı sebeblerden yurda geçmek istedim. istanbul beyazıt kampüsteyim. daha önce özl yurtta kaldım fetoş çıktı tövbeliyim (: devlet yurdu istiyorum özellikle ortamı sağlam bir yer ben atatürk ü düşündüm biraz araştırdıktan sonra orası için pis diyorlar bilmiyorum kaln arkadaşlar varsa yorumlarına ihtiyacım var. birde avcılar var orası içinde güzel deniliyor fakat uzak biraz. O yolu çekiceğime değer mi ? Kız erkek karışık biraz eğlenceli bir yer olsun ;)
----------------------------- -
beyler peki kredi sonuçları ne zamana açıklanır ve o parayı nasıl alacaz :| hangi banka vs vs