folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Devlet Yurtları Ve Diğer Yurtlar Hakkında

Devlet Yurtları Ve Diğer Yurtlar Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Bu yüksek ücretli yurtlar fiyat olarak ne kadar yüksek :) yurt başvurusunda 3'ümü 1'imi işaretliyeyim? Özel yurtla arasında ne kadar fark vardır?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Özel yurda verdiğin bir aylık para Yurtkurda 6 aylık paraya denk düşer. Özel yurtlarda yemekler yurda ait olduğu için, yurtkurdaki yemek fişi parasını bu hesaba dahil edersek, 3 aylık giderin olur.

Özel yurt = 3 - Yurtkur = 1

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onuralp
    onuralp's avatar
    Erkek

Herkeze selam beyler en son taksim buluşmasından sonra siteye uğrayamamıştım =)

neyse şuan evde kalıyorum bazı sebeblerden yurda geçmek istedim. istanbul beyazıt kampüsteyim. daha önce özl yurtta kaldım fetoş çıktı tövbeliyim (:  devlet yurdu istiyorum özellikle ortamı sağlam bir yer ben atatürk ü düşündüm biraz araştırdıktan sonra orası için pis diyorlar bilmiyorum kaln arkadaşlar varsa yorumlarına ihtiyacım var. birde avcılar var orası içinde güzel deniliyor fakat uzak biraz. O yolu çekiceğime değer mi ? Kız erkek karışık biraz eğlenceli bir yer olsun ;)

imzama resim koyabilseydim iyiydi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    devlet yurtlarında içeriye bilgisayar sokamazsın ama bazı okulların yurtlarında bilgisayar odası var.ve odalarda priz olmaz.özel yurtlar yurt yöneticilerinin bilecegi iş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

yurt çıkmamış banada  sokakta yatıcam gıbı :|

yedek 590 ıncı sıra :|

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onuralp
    onuralp's avatar
    Erkek
    590 çok birşey sayılmaz sıra gelir bence ;)

imzama resim koyabilseydim iyiydi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    ya burs kredi felan çıkmışmı nasıl öğrencez :S

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek

bana asıl listeden çıkmış yüksek ücretli. arkadaşlara sordum ne ayak bu yüksek ücretli diye 20 lira farkediyo dedilier. aylık 100 lira werecem heralde.

kocaeli yavuzselimde olan warsa haber etsin.

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

onuralp bunu yazdı:
    -----------------------------

Herkeze selam beyler en son taksim buluşmasından sonra siteye uğrayamamıştım =)

neyse şuan evde kalıyorum bazı sebeblerden yurda geçmek istedim. istanbul beyazıt kampüsteyim. daha önce özl yurtta kaldım fetoş çıktı tövbeliyim (:  devlet yurdu istiyorum özellikle ortamı sağlam bir yer ben atatürk ü düşündüm biraz araştırdıktan sonra orası için pis diyorlar bilmiyorum kaln arkadaşlar varsa yorumlarına ihtiyacım var. birde avcılar var orası içinde güzel deniliyor fakat uzak biraz. O yolu çekiceğime değer mi ? Kız erkek karışık biraz eğlenceli bir yer olsun ;)

-----------------------------

Avcılar'ı önerecektim aslında, biraz uzak fakat Cevizlibağ - Avcılar arası metrobüsle çok kısa bir zaman alıyor. Avcılar'da bir çok arkadaşım kaliıyor, hepside memnun. Kontejanlar dolmadan kayıt yaptırman lazım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    beyler peki kredi sonuçları ne zamana açıklanır ve o parayı nasıl alacaz :| hangi banka vs vs

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 6297 Toplam Mesaj: 40