Devre Mülk Satın Aldim.
-
Hocam iade isi icin ihtar cekip sonra tuketici mahkemesine gidiliyo. Oyle davamiz oldu kazandik. Ama sureleri kacirmamak gerekiyo tam bakmak lazim.
-
alicem bunu yazdı
Hocam iade isi icin ihtar cekip sonra tuketici mahkemesine gidiliyo. Oyle davamiz oldu kazandik. Ama sureleri kacirmamak gerekiyo tam bakmak lazim.
Arayıp konuşmak fayda sağlar mi?
-
8-9 Sene once bende Yalova Armutlu Ihlas Holding den almistim Devremulk. Halen de sahibiyim. Alicaksan ordan almani tavsiye ederim. Fiyatlari belki bu buldugun yalanci sirkete gore hafif daha pahali olabilir ama degecegini dusunuyorum. Yaklasik 4 senedir hakkimi kullanmiyorum, giris tarihimin baslangicindan max 1 hafta sonra devremulkun kira parasini hemen hesabima atiyorlar. Zira talep cok, benim giris tarihim Agustos da Adamlar beni Mayis da ariyor bu sene kiraya vermeyi dusunurmusunuz diye.
Guzel yanlari tam aile yeri, club,disko,meyhana vs yok o yuzden colugunla cocugunla gidip rahat rahat takilabilirsin. Ustelik Istanbul yenikapidan tam tatil koyune gunde 2-3 sefer vapurda kalkiyor.
Kotu yani, yukarda saydiklarim olmadigi icin farkli turde eglenmek isteyen insanlar icin uygun yer degil :)
-
karaderili mi :D bizim arkadaş bunlara GAVRUKderili diyor
lan bu adamlar bi arkadaşıma anket doldurdu, iki gün sonra aradılar tatil kazandınız diye
olum dedim bu devirde kimse zikmicegi eşşege ot vermez bi çapan oglu vardır dedim
yok kanka dedi bizi tekneye çarıyolar yemek içki vs vericeklermiş ailecek davet ediyolar detayları orada vericeklermiş dediler :D :D :D
vehasıl kelam tekneye gitti bizim arkadaş tekneyle haliç tarafından açılıyo bunlar denizin ortasındasın bi yere kaçamıyosun resmen beyin yıkamaya çalışmışlar tekneden de istedikleri zaman kaçıp ayrılamamışlar
sanırım kendi adamları orada çaktırmadan biz ikna olduk ailemize 2 devre 3 devre tatil alıyoruz diye furya yapmışlar gerisi gelmiş millette galeyana geliponlarda almışlar
arkasından günler süren taciz telefonlar hala bitip tükenmek bilmedi bizzat ben şahidim :)))
çok iyi bi detay daha veriyim teknenin adı ''MASAL'' :)
-
Hocam bende o firma değil ama başka firma ile görüşmelere gittim.(satış personeli olarak) bana pek sıcak mantıklı gelmedi.Sana bahsettilermi bilmem ama yıllık ödemelerin var.Aİdat diyelim buna.Ödediğin rakamdan farklı.Sistem olarak güzel ama malesef diğer arkadşların dediği gibi inşaatlar bitmiyor.Ben şimdi emlak danışmanlığı yapıyorum inşaat bitme eyvallah güzel ama bitmiyor.Bitsede sorunlar bitmiyor.Eğer inşaatı biten bir yer varsa firmada sağlamsa düşünülebilir...
-
Kardeş sabah sabah bi siteye gireyim dedim yazdığını gördüm dayanamadım şuanda tek göz açık cevap yazıyorum. Vazgec kardeşim vazgeç kurtar kendini 2 sene bu işte çalışmış biri olarak söylüyorum vazgeç kurtar kendini. Türkiyede devremülk sömürüdür. Rcı dünyada cok gozde bizde saçmalıktır rci kendi otel puanın üzernden senin tatile yollar senin otelden daha yüksek puanlı yere gidemezsin türkiyenin puanları en diptedir. Hiçbiyere gidemezsin. Hukuk o bu hak getire git ödeme yapmaya geldim de sözleşmeyi al eline yırt kalk git bukadar. Kimse senden para mara alamaz. Benden tek gözle bu kadar. Umarım vazgeçersin. Saygılar.
-
gvn666 bunu yazdı
Kardeş sabah sabah bi siteye gireyim dedim yazdığını gördüm dayanamadım şuanda tek göz açık cevap yazıyorum. Vazgec kardeşim vazgeç kurtar kendini 2 sene bu işte çalışmış biri olarak söylüyorum vazgeç kurtar kendini. Türkiyede devremülk sömürüdür. Rcı dünyada cok gozde bizde saçmalıktır rci kendi otel puanın üzernden senin tatile yollar senin otelden daha yüksek puanlı yere gidemezsin türkiyenin puanları en diptedir. Hiçbiyere gidemezsin. Hukuk o bu hak getire git ödeme yapmaya geldim de sözleşmeyi al eline yırt kalk git bukadar. Kimse senden para mara alamaz. Benden tek gözle bu kadar. Umarım vazgeçersin. Saygılar.
Hocam
Adamları aradım diyelim ve adamlar biz vazgeçmiyoruz dediler. Bu durumda nasıl bu işin içinden çıkabilirim? Nasıl sözleşmeyi iptal ederim. Sözleşmeyi dün imzaladım.
-
sürekli kiraya versen, kaç yıl sonra kar etmeye başlayacaksın?
-
Nautilus bunu yazdı
sürekli kiraya versen, kaç yıl sonra kar etmeye başlayacaksın?
Ödemeler 15.11.2020 tarihinde bitiyor. Gün içinde 11 gibi arayıp sözleşmeye iptal edeceğimi bildireceğim.
-
Tr usülu Dolandirici havasi aldim