Dexter 10. Sezon - Dexter: Resurrection
-
Yarın ilk bölüm yayınlanıyor. Oğluyla olan, kuzeydeki soğuk kasabada geçen sezon çok malca ve mantık hatası doluydu ama Dexter reyizi severiz, sayarız çünkü dizisi fena sarıyor. İzlerken hep şimdi ne olacak moduna sokuyor izleyiciyi. Baymıyor yani.
-
Benim gibi bekleyen varmış.
Yalnız Dexter ölmüştü yani bize gösterilmeye çalışan oydu. Şimdi ise yeni sezon çıkarıyoruz "yok yok o aslında ölmedi" diye inandırmaya çalışırken eski Dexter tadı alamayabiliriz.
Ben yan karakterlerinde dizide çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Bir anda yeni bölümde şu gözükse ya :D Giriş cümlesi bile hazır. Madem Dexter ölmedi James de ölmesin.
-
İlk iki bölüm dizibox'a düşmüş.
-
kazuo bunu yazdı
-
mkyb bunu yazdıkazuo bunu yazdı
O derece mi? Benim beklentimin altında kalmıştı bir önceki sezon. Ama gençliğini anlatan dizi ile baya kredisini yükseltmişlerdi gene.
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdımkyb bunu yazdıkazuo bunu yazdı
O derece mi? Benim beklentimin altında kalmıştı bir önceki sezon. Ama gençliğini anlatan dizi ile baya kredisini yükseltmişlerdi gene.
Katılıyorum. Gençliğini anlatan dizi çok güzel akıyor. Fakat bu evladını anlatan dizi pek bir tırt olmuş.
end tarafından 11/Tem/25 19:06 tarihinde düzenlenmiştir -
end bunu yazdı
Katılıyorum. Gençliğini anlatan dizi çok güzel akıyor. Fakat bu evladını anlatan dizi pek bir tırt olmuş.
Evladını falan çekemem abi, izlersem Dex için izlerim :D Alt yapısı da yok zaten herifin, bizim dex nerde bu herif nerde.
-
bunu baştan başlayıp mı izlemek gerekiyor ? yoksa 10. sezondan başlanır mı
-
rapidhacker550 bunu yazdı
bunu baştan başlayıp mı izlemek gerekiyor ? yoksa 10. sezondan başlanır mı
En bastan başla hocam 6. sezondan sonra biraz bozmaya basliyor ama izlenir yine de.
-
Uzun uzun yazacaktım ama mobilden yazmak zor oluyor diye PC'ye sakladım şimdi yazayım.
--spoiler--
-New Blood faciasından sonra ilk 2 bölüm su gibi aktı. Normalde çoğu diziyi 1,5 x hızda izlerim yoksa bayıyor. Ama bunu normal izledim.
-Çemçük ağızlık ergen gerisi oğlunu bu sezon az göstermişler. İnşallah ileriki bölümlerde birisi gebertirde temizlik olur.
-Dexter'ın kabusunda eski oyuncuları görmek güzel sürpriz ve nostalji oldu. :D
-Dexter'ın nezaretteyken Logan isimli polisi öldürdüğü biliniyor. Ancak Logan ateş etti diye bu cinayet nefsi müdafaa olarak kabul ediliyor. İyide Dexter adamın boğazını sıkınca poliste kendini korumak için silahını ateşledi ? Kaldı ki orası nezaret lan hiç mi kamera yok ?
-Uber yapan korsan taksicileri öldüren seri katil ise yüzünü kızılötesi ışıklarla kameralardan gizleyecek kadar zeki ama iş yerinin logosunun olduğu çantayla ortalıkta gezinecek kadarda mal.
-
mkyb bunu yazdı
Uzun uzun yazacaktım ama mobilden yazmak zor oluyor diye PC'ye sakladım şimdi yazayım.
--spoiler--
-New Blood faciasından sonra ilk 2 bölüm su gibi aktı. Normalde çoğu diziyi 1,5 x hızda izlerim yoksa bayıyor. Ama bunu normal izledim.
-Çemçük ağızlık ergen gerisi oğlunu bu sezon az göstermişler. İnşallah ileriki bölümlerde birisi gebertirde temizlik olur.
-Dexter'ın kabusunda eski oyuncuları görmek güzel sürpriz ve nostalji oldu. :D
-Dexter'ın nezaretteyken Logan isimli polisi öldürdüğü biliniyor. Ancak Logan ateş etti diye bu cinayet nefsi müdafaa olarak kabul ediliyor. İyide Dexter adamın boğazını sıkınca poliste kendini korumak için silahını ateşledi ? Kaldı ki orası nezaret lan hiç mi kamera yok ?
-Uber yapan korsan taksicileri öldüren seri katil ise yüzünü kızılötesi ışıklarla kameralardan gizleyecek kadar zeki ama iş yerinin logosunun olduğu çantayla ortalıkta gezinecek kadarda mal.
--spoiler--
ikinci bolumu henuz izlemedim ama izlemekten vazgecmek uzereyim. Bu amina kodugumun otelinde kamera yok mu odaya kim girdi cikti gosteren? 2. Bolumde makul bi aciklama yoksa birakacagim baslamadan.
Ayrica dexter'in gencligini anlatan dizi gayet guzel olmustu, bunu niye ittirdiler bize? ordan devam etseydik.