Dexter 10. Sezon - Dexter: Resurrection

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yarın ilk bölüm yayınlanıyor. Oğluyla olan, kuzeydeki soğuk kasabada geçen sezon çok malca ve mantık hatası doluydu ama Dexter reyizi severiz, sayarız çünkü dizisi fena sarıyor. İzlerken hep şimdi ne olacak moduna sokuyor izleyiciyi. Baymıyor yani.

https://www.youtube.com/watch?v=soFBqc1EFpw

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Benim gibi bekleyen varmış.

Yalnız Dexter ölmüştü yani bize gösterilmeye çalışan oydu. Şimdi ise yeni sezon çıkarıyoruz "yok yok o aslında ölmedi" diye inandırmaya çalışırken eski Dexter tadı alamayabiliriz.

Ben yan karakterlerinde dizide çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Bir anda yeni bölümde şu gözükse ya :D Giriş cümlesi bile hazır. Madem Dexter ölmedi James de ölmesin. 

https://www.youtube.com/watch?v=PMneBwpW9-g

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazuo
    kazuo's avatar
    Erkek

İlk iki bölüm dizibox'a düşmüş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kazuo bunu yazdı

https://www.youtube.com/watch?v=HtnwMel5h3o

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    kazuo bunu yazdı

O derece mi? Benim beklentimin altında kalmıştı bir önceki sezon. Ama gençliğini anlatan dizi ile baya kredisini yükseltmişlerdi gene.

Acı Çekene Saygı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    kazuo bunu yazdı

O derece mi? Benim beklentimin altında kalmıştı bir önceki sezon. Ama gençliğini anlatan dizi ile baya kredisini yükseltmişlerdi gene.

Katılıyorum. Gençliğini anlatan dizi çok güzel akıyor. Fakat bu evladını anlatan dizi pek bir tırt olmuş.

end tarafından 11/Tem/25 19:06 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı

Katılıyorum. Gençliğini anlatan dizi çok güzel akıyor. Fakat bu evladını anlatan dizi pek bir tırt olmuş.

Evladını falan çekemem abi, izlersem Dex için izlerim :D Alt yapısı da yok zaten herifin, bizim dex nerde bu herif nerde.

Acı Çekene Saygı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

bunu baştan başlayıp mı izlemek gerekiyor ? yoksa 10. sezondan başlanır mı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

bunu baştan başlayıp mı izlemek gerekiyor ? yoksa 10. sezondan başlanır mı

En bastan başla hocam 6. sezondan sonra biraz bozmaya basliyor ama izlenir yine de.

tabi lan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Uzun uzun yazacaktım ama mobilden yazmak zor oluyor diye PC'ye sakladım şimdi yazayım.

--spoiler--

-New Blood faciasından sonra ilk 2 bölüm su gibi aktı. Normalde çoğu diziyi 1,5 x hızda izlerim yoksa bayıyor. Ama bunu normal izledim.

-Çemçük ağızlık ergen gerisi oğlunu bu sezon az göstermişler. İnşallah ileriki bölümlerde birisi gebertirde temizlik olur. 

-Dexter'ın kabusunda eski oyuncuları görmek güzel sürpriz ve nostalji oldu. :D

-Dexter'ın nezaretteyken Logan isimli polisi öldürdüğü biliniyor. Ancak Logan ateş etti diye bu cinayet nefsi müdafaa olarak kabul ediliyor. İyide Dexter adamın boğazını sıkınca poliste kendini korumak için silahını ateşledi ? Kaldı ki orası nezaret lan hiç mi kamera yok ? 

-Uber yapan korsan taksicileri öldüren seri katil ise yüzünü kızılötesi ışıklarla kameralardan gizleyecek kadar zeki ama iş yerinin logosunun olduğu çantayla ortalıkta gezinecek kadarda mal. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Uzun uzun yazacaktım ama mobilden yazmak zor oluyor diye PC'ye sakladım şimdi yazayım.

--spoiler--

-New Blood faciasından sonra ilk 2 bölüm su gibi aktı. Normalde çoğu diziyi 1,5 x hızda izlerim yoksa bayıyor. Ama bunu normal izledim.

-Çemçük ağızlık ergen gerisi oğlunu bu sezon az göstermişler. İnşallah ileriki bölümlerde birisi gebertirde temizlik olur. 

-Dexter'ın kabusunda eski oyuncuları görmek güzel sürpriz ve nostalji oldu. :D

-Dexter'ın nezaretteyken Logan isimli polisi öldürdüğü biliniyor. Ancak Logan ateş etti diye bu cinayet nefsi müdafaa olarak kabul ediliyor. İyide Dexter adamın boğazını sıkınca poliste kendini korumak için silahını ateşledi ? Kaldı ki orası nezaret lan hiç mi kamera yok ? 

-Uber yapan korsan taksicileri öldüren seri katil ise yüzünü kızılötesi ışıklarla kameralardan gizleyecek kadar zeki ama iş yerinin logosunun olduğu çantayla ortalıkta gezinecek kadarda mal. 

--spoiler--

ikinci bolumu henuz izlemedim ama izlemekten vazgecmek uzereyim. Bu amina kodugumun otelinde kamera yok mu odaya kim girdi cikti gosteren? 2. Bolumde makul bi aciklama yoksa birakacagim baslamadan.

Ayrica dexter'in gencligini anlatan dizi gayet guzel olmustu, bunu niye ittirdiler bize? ordan devam etseydik.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 6975 Toplam Mesaj: 88
dexter ailenizin seri katili