Dexter 10. Sezon - Dexter: Resurrection
-
Antikky bunu yazdı
Yonetmen farki cidden hissediliyor.
Ama bunca boktan dizi arasinda oldukca iyi geldi.Gayet iyi olmuş hocam bu sezon yau, kamera saçmalığına değinmişler, modern teknolojiyi sokmuşlar. Uberi, online rapor satın alması falan. New blood çok daha kötüydü bana kalırsa. Sıkılmadan izletti bu sezonu.
-
Hey gidi Barney Stinson. :(
-
Bu Batista ne kadar çakalmış yahu.
-
4. Bölümde gayet iyiydi. Bozmadan devam ederler umarım. Şu amk salağı harrison'u görmesek daha iyi olacak
-
Ben Harrison'dan ziyade sürekli Stayin' Alive dinleyen kendini çok zeki sanan dedektife gıcık oldum. Amk karısı.
-
4.bölüme özen gösterilmiş. Hikaye akışlını bozmamak için bölümü kesmemişler. Bölümün süresi diğer bölümlerden 15 dakika uzun. Çok iyi bölümdü.
---spoiler---
Bölümün sonundaki polis omuza dokunan departmanına girmesini engelleyen Dexter halisünasyon olabilir. Onu hala öldü olarak biliyor.
Aslında Harrison Dexter'ın kendi kafasında Dexter'ın yansımasını görmesi olayları ilginç hale getirebilir. Bir süre sonra yaşayan babasıyla karşılaşınca ikileme düşecek böyle bir senaryo olursa.
---spoiler---
-
---spoiler---
cok cok iyi bolumdu, tum sezonlar arasindaki kesinlikle ilk 5 te.
cast konusunda ozellikle lannister( game of thrones ) ,j ane ( braking bad ) ve barney ( how i met your mother) secmisler, cunki dizi'yi z kusagi degilde y ve x kusagi takip ediyor onlarin en iyi bildigi 3 isim secilmis.
adim gibi eminim gorenlerin hepsi got oldular.
bilerek social media takip etmiyorum ki kim gelecek bile gormemek adina.
cok iyiydi.
-
Dexter'ı daha önce izlemeyenler için izleme sırasını vereyim.
1-Dexter (2007-2013) 8 sezon.
2-Dexter:New Blood (2020) 1 sezon yayımlandı ve final yaptı
3-Dexter :Original Sin (2024 Henüz 1 sezon yayımlandı ama devam ediyor bir sonraki sezon için).
4-Dexter: Resurrection (2025). -
---spoiler---
5. bölümde kol saatini senaryoya güzel bağladılar. Ben Harrison'un saati üstünde yakalatmasını bekliyordum. Ancak saat pahalı bir saat. Üstelik saatin arkasında sahibinin ismi yazıyor. Saati tamire verdiği dükkan üstünden ihale Harrison'a geri dönebilir.
---spoiler---
-
Dizi 2. sezonu bırakın taa 3. sezona kadar çekim onayı almış.
https://www.soapcentral.com/shows/dexter-resurrection-allegedly-already-greenlit-two-seasons