Dexter 10. Sezon - Dexter: Resurrection
-
tabi ki ilk seri kadar tatlı değil dizi ama yine de beklediğimden iyi gidiyor. 2020'deki tek sezonluk saçmalık hiç olmamış gibi davranıyorum.
bi Miami Metro Police Departmant havası gelmiyo ama yine de mevcut kusurlarıyla çektikleri kadar izlerim :) -
Nasil yapmislar bilmiyorum ama Newyork cekimlerinin hepsi gercek mekanlar,
6. bolumdeki o kitapci sahnesinin cekildigi yer soho'da gorunce baya sasirdim.
newyorkta dexter icin baya rekalm calismasi da yapilmisti, gercekten orada mi cekildi yoksa platomu bilmiyorum ama sehir icin cekimler cok iyi.
Antikky tarafından 09/Ağu/25 04:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Saçma sapalak ilerliyor eski kaliteden eser yok,
-
mkyb bunu yazdı
---spoiler---
5. bölümde kol saatini senaryoya güzel bağladılar. Ben Harrison'un saati üstünde yakalatmasını bekliyordum. Ancak saat pahalı bir saat. Üstelik saatin arkasında sahibinin ismi yazıyor. Saati tamire verdiği dükkan üstünden ihale Harrison'a geri dönebilir.
---spoiler---
---spoiler---
Saat işi salakça.
Adamın saatinin Harrison'da olduğunu saatçi biliyor.
Otel müdürü biliyor.
Dexter'a vermek yerine , gidip bu adam bana saatini vermişti. Tamirden aldım ne yapacağımı bilemedim size getirdim diye polise verse sıyrılırdı işin içinden.
Tabi bunu senaryo hatası olarak görmüyorum. İnsani salaklıklarımız. Son bölümde ev sahibi ağrı kesici isteyince git banyodan al demesi gibi salakça... İnsanlık biraz böyle bişey.
---spoiler--- -
Güzel bir teorisi var adamın. Dexter'ın ev sahibi eski seri katil diyor.
-
---spoiler---
7. Bölüm efsaneydi. Her bölümde çitayı yükseltiyorlar. İkiz katile önce kanka gibi yaklaşıp birden adamın yüzüne "kardeşini ben öldürdüm" diyerek tahrik edip sonradan mağdur moduna yatması çok zekiceydi. Batista bokunu çıkardı. Dexter sonda arabasına alıp üstü kapalı olarak "bana ve oğluma bulaşma senin belanı sikerim" dedi. Normal Dexter olsa alttan alırdı, şakaya vururdu. O artık bir seri katilden öte bir baba. Çocuğunu korumak için her şeyi yapar, her şeyi göze alır. Karakterin gelişmesini iyi gösteren bir bölüm oldu.
Batista araba Airpods'unu bıraktı fakat iPhonelar uyarı veriyor. Eğer takip edilen bir cihaz sizinle belli bir süre olursa iPhone bildirim atıp "hacı bu cihaz senin konumunu görüyor haberin olsun" diyor. Muhtemelen Dexter'da bu uyarı sayesinde uyanacak.
---spoiler---
-
korkarabatak bunu yazdı
@Kentaki 10. Sezonu eklese de bizde izlesek.
yazdınız da eklemedik mi hocam :))
Kentaki tarafından 17/Ağu/25 04:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Kentaki bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
@Kentaki 10. Sezonu eklese de bizde izlesek.
yazdınız da eklemedik mi hocam :))
Hocam ben hep dexter new blood ' a ikinci sezon eklenecek diye bekleyip kontrol etmisim sürekli.
Yazacaktım sana,
Meger 10. Sezonu dexter resurrection olarak zaten hep ekliymis senin serverda günahını almışım :D
Son bölümü de ateşlersin bi ara.
-

-
Liman Koyu Kasabı etiketi Batista'nın üstüne kalacak gibi gözüküyor. İyice kendini deli gibi bir şey yaptı bu bölüm. Kedi heykelinden bence bir şey çıkacak. Sürekli zoomlayıp duruyorlar.