D.Günü Hediyesi
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat yönetim sistemi nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir sistemi üzerine kurulmuştur,
nushumuz http://www.tahribat.com/rulelist.asp adresinde
tekdirimiz yukarda,
tekrar edilmez inşallah :)
-----------------------------biz yapsak :D ban yediydik:D
-
daha geçen gün gördüm ankara kızılay metrosunun altında istediğin resmi cam içine küçük baloncuklarla koyuyolar çok güzel görünüo gerçekten.
anahtarlık kare dikdörtgen her çeşiti var fiyatları 30-50 arasıydı.
-
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat yönetim sistemi nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir sistemi üzerine kurulmuştur,
nushumuz http://www.tahribat.com/rulelist.asp adresinde
tekdirimiz yukarda,
tekrar edilmez inşallah :)
-----------------------------biz yapsak :D ban yediydik:D
-----------------------------ilk seferde kimse banlanmadı :)
-
özel bardaklar var civadan yapılıyor galiba. dış görünüşü siyah üzerine resim ve yazı yazdırabiliyorsun, bastırabiliyorsun, dış dörünüşü siyah dediğime bakma içine sıcak su koyunca bardak beyazlaşıyor ve resim yazı herneyse ortaya çıkıyor bana alınmıştı ben çok sevmiştim. eminim erkek arkadaşında sevinecektir.
-
blacksun bunu yazdı:
-----------------------------özel bardaklar var civadan yapılıyor galiba. dış görünüşü siyah üzerine resim ve yazı yazdırabiliyorsun, bastırabiliyorsun, dış dörünüşü siyah dediğime bakma içine sıcak su koyunca bardak beyazlaşıyor ve resim yazı herneyse ortaya çıkıyor bana alınmıştı ben çok sevmiştim. eminim erkek arkadaşında sevinecektir.
arkadaşın dediği sihirli kupatish-o.com dan kendin t-shirt, swetshirt veya kapşonlu tasarlayabilirsin kendi seçtiğin resmide basıolar yada değişik şeyler var gir bak ben aldım satıştada sorun yok fiyatta makul :D
-
bvlgari marka saat al :)
bak şimdi erkek arkadaşın nelerden hoşlanır dememişsin.
Misal buradaki adamlara ram takviyesi yapsan en kral hediyedir.
İhtiyaç üzerinede bir şey olabilir. İllede manevi değer taşıması önemli değil.
Git şu kadarcık bişey al desem uymaz bize. EErkekliğin jargonuna aykırı.
kupa alsan örnek veriyorum benim gibi çay tiryakisi ise ince belliden vazgeçmez.
Çay sıcak içilir zira kupada şunda bunda soğuyor meret.
Birlikte çektirdiğiniz fotoğrafların albümünü yapabilirsin.
Yada git acılı adana söyle diyecem siz erkeklerde amma öküzsünüz dersin hır çıkar en iyisi demeyim.
Valla hoşlaştığı şeyleri temel alarak hediye almalısın bana kalırsa.
Ha ben hediye alırmıyım hatuna.
Almam.
O al falan der yok derim hediyeylemi oluyor, hediyeylemi yürüyor
ha tadı tuzumu öyle.
Ben işlevsel şeyler tercih ederim şahsen.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------bvlgari marka saat al :)
bak şimdi erkek arkadaşın nelerden hoşlanır dememişsin.
Misal buradaki adamlara ram takviyesi yapsan en kral hediyedir.
-----------------------------sen benden once yasıyacaksın valla arkadsın tahrıbatcı ıse bılgı. 3-5 kusrusluk parca al omru bıllah sırtında tasın... Ben geneldı kızlar ısın kolayına kacar dırek tsort goynek kazak alır hıc ugrasmaz dıye bılırdım hayret... aslında aklımda guzel bır hedıye var ama geyık yapıyorum yada dalga gecıyorum sanarsınız dıye tırsıyorum...
-
şu dijital çerçeveler çok güzel bence .bana alınsa sevinirdim yani :) 200 ytl den başlıo sanırsam :S
-
skandal bunu yazdı:
-----------------------------Evvvvettt arkadaşlar. Üretken beyinleri görelim :)...
yakında erkek arkadaşımın doğum günü var. Düşünüyorum düşünüyorum da erkeklere hediye almak oldukça zormuş.. böyle ilginç olsun, şaşırtıcı, müzip :), kalıcı, enteresan vs... daha sayayım mı . neyse siz erkek arkadaşlara sorayım. normal bir hediye istemiyorum. eğerki sıradışı düşünceleriniz varsa ve bana bu konuda yardım ederseniz çok çok bahtiyar olacağım. hadi bakalım fikirlerini bekliyorum. :)... şimdiden teşekkürler.
yoo erkeklere hediye almak hiçte zor değildir...klasikleşmemiş ucuz birşey veya pahalı herhangi birşey gayet iyi bir hediye olabilir ... -
mutlaka maddi değeri olan bişey olmasımı lazım ?
bence karakalem en iyisi
sen emek vermiş olursun, hoşuna gider bence
hemde ucuza gelir:P