folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder D.Günü Hediyesi

D.Günü Hediyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    şahsen yapma derım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    skandal bunu yazdı:
    -----------------------------
    BiGGest bunu yazdı:

bi cok secenek var :)

1 - Bunu kim nasıl yapıo bilmesemde şey yap eööe.. ikinizin resimini yada sadece senin resmini bi kupa nın üzerine baskı yaptır sonra askere götürsün ve çay kahve vb. içtiğinde hep sen aklına gel :)

2 - Bi sanatcıyla anlaş :) ikinizin adına beste yapsın ve cıkarıcagı kasette bunu üstüne basa basa söylesn :P

3 - Annesini bul :( sonra işte annesinden onun bebeklik elbisesini al ..yıka kurut bişeler yap sonra ona ver ... bak bu cok duygusal :P

4 - Sende onunla birlikte askere git :)

5 - Hediye fln alma..senin varlıgın stn onun icin hediye :)

evet şu 3. şık hoşuma gitti. bağaı değişik bir hediye olur. çok sağol. şimdi annesini bulmam lazım :D

ööle saçmalık mı olur la? bebeklik elbisesini napsın ki? küçük gelir. :P

anayı bacıyı karıştırmayın, anayı bacıyı karıştırma! => http://www.youtube.com/watch?v=vw8kMsS7gbU

http://www.youtube.com/watch?v=Qhl-_knU73E 

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skandal
    skandal's avatar
    Dişi
    baron_27 bunu yazdı:

reneg hocam site admini olarak senden bu (skandal) üyenin en çok kimin profiline, konularına baktığını çıkararak sevgilisinin nickini bulmanızı, buraya yazmanızı ve akabinde sevgilisini banlamanızı talep ediyorum :D

hiç göremesin bu konuyu :D

Baron ne alıp veremediğin var bakayım senin bizimle :).. sevenin halinden sevenler anlar :) aşkım için herşeyi yaparım:)).. kıskananlar çatlasın. ayrıca biri banlanacaksa onu değil beni banlayın :((

Kısa bir öyküdür hayat; uğruna upuzun acılar çektiğimiz. Kısa bir türküdür; birkez daha söylemek için delirdiğimiz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek

Bence doğum gününde ona güzel bir akşam yemeği hazırla,hediye olarak kupa üzerine kendi resmini bastırıp verebilirsin,ikinizin kara kalem çalışması güzel olabilir,sevdiği karakterleri,rengi içeren bir t-shirt olabilir.

Hediyesini verirken,ona 'Seni seviyorum,iyi ki doğmuşsun' deyip sarılrsın(Benim için en güzel hediye bu:)))

Kolay gelsin:))

-_-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bundan al:

Ve ya:

Bunları alamıyacaksan, glock al rahip cinayetinde kullanılmıştı. Çok popüler; ayrıca x-r cihazlarınada takılmıyormuş:

Benim kız arkadaşım bana bunnardan bi tane alsa ona aşık olurdum her halde :P

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hayvan'sın :)

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

madem tbt uyesı...bence reneyle cuzi bı fıyatta anlas ona bı @tahribat.com maili al...değişik olur :D...

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

kız arkadaşım bana pasta aldı sonra çin çubukları çıkardı birlikte yemeye çalıştık güzeldi bence :)

http://yigitdemirag.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    abartmayalaım sımdı yazılanların sonuclarına bakarak bır tahrıbat uyesıne sırasıyla su hedıyeler oh oluyormus... 1.sırada bılgısayar parcası (kı senınkı askere gıdecegı ıcın 2 yıl sonrakı dopgumgunune) 2. sı sık bır kol saatı (sık olması yeterelı maddıyatı onemlı degıl). 3. su hos bır parfum 4. su goynek kazak falan fılan. gerıye kalanlaarı sen sırala
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trance
    Trance's avatar
    Erkek

valla şimdi aklıma geldi sigara kullanıyorsa Zippo alabilirsin şöle şık bişey =)

Doğru bilgi yoktur..
Toplam Hit: 9363 Toplam Mesaj: 57