D.Günü Hediyesi
-
şahsen yapma derım...
-
skandal bunu yazdı:
-----------------------------
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------bi cok secenek var :)
1 - Bunu kim nasıl yapıo bilmesemde şey yap eööe.. ikinizin resimini yada sadece senin resmini bi kupa nın üzerine baskı yaptır sonra askere götürsün ve çay kahve vb. içtiğinde hep sen aklına gel :)
2 - Bi sanatcıyla anlaş :) ikinizin adına beste yapsın ve cıkarıcagı kasette bunu üstüne basa basa söylesn :P
3 - Annesini bul :( sonra işte annesinden onun bebeklik elbisesini al ..yıka kurut bişeler yap sonra ona ver ... bak bu cok duygusal :P
4 - Sende onunla birlikte askere git :)
5 - Hediye fln alma..senin varlıgın stn onun icin hediye :)
evet şu 3. şık hoşuma gitti. bağaı değişik bir hediye olur. çok sağol. şimdi annesini bulmam lazım :D
-----------------------------ööle saçmalık mı olur la? bebeklik elbisesini napsın ki? küçük gelir. :P
anayı bacıyı karıştırmayın, anayı bacıyı karıştırma! => http://www.youtube.com/watch?v=vw8kMsS7gbU
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------reneg hocam site admini olarak senden bu (skandal) üyenin en çok kimin profiline, konularına baktığını çıkararak sevgilisinin nickini bulmanızı, buraya yazmanızı ve akabinde sevgilisini banlamanızı talep ediyorum :D
hiç göremesin bu konuyu :D
Baron ne alıp veremediğin var bakayım senin bizimle :).. sevenin halinden sevenler anlar :) aşkım için herşeyi yaparım:)).. kıskananlar çatlasın. ayrıca biri banlanacaksa onu değil beni banlayın :(( -
Bence doğum gününde ona güzel bir akşam yemeği hazırla,hediye olarak kupa üzerine kendi resmini bastırıp verebilirsin,ikinizin kara kalem çalışması güzel olabilir,sevdiği karakterleri,rengi içeren bir t-shirt olabilir.
Hediyesini verirken,ona 'Seni seviyorum,iyi ki doğmuşsun' deyip sarılrsın(Benim için en güzel hediye bu:)))
Kolay gelsin:))
-
Bundan al:
Ve ya:
Bunları alamıyacaksan, glock al rahip cinayetinde kullanılmıştı. Çok popüler; ayrıca x-r cihazlarınada takılmıyormuş:
Benim kız arkadaşım bana bunnardan bi tane alsa ona aşık olurdum her halde :P
-
Hayvan'sın :)
-
madem tbt uyesı...bence reneyle cuzi bı fıyatta anlas ona bı @tahribat.com maili al...değişik olur :D...
-
kız arkadaşım bana pasta aldı sonra çin çubukları çıkardı birlikte yemeye çalıştık güzeldi bence :)
-
abartmayalaım sımdı yazılanların sonuclarına bakarak bır tahrıbat uyesıne sırasıyla su hedıyeler oh oluyormus... 1.sırada bılgısayar parcası (kı senınkı askere gıdecegı ıcın 2 yıl sonrakı dopgumgunune) 2. sı sık bır kol saatı (sık olması yeterelı maddıyatı onemlı degıl). 3. su hos bır parfum 4. su goynek kazak falan fılan. gerıye kalanlaarı sen sırala
-
valla şimdi aklıma geldi sigara kullanıyorsa Zippo alabilirsin şöle şık bişey =)