folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder D.Günü Hediyesi

D.Günü Hediyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

skandal bunu yazdı:
    -----------------------------
    baron_27 bunu yazdı:
    buraya açtığın konunun url sini ver. bu konuyu görsün eminim dünyanın en mutlu adamı olacak :D
     şiiişşşttt zaten buraya üye. ama benim üye olduğumu bilmiyor :))) aman duymasın :)) ne yalan söyleyeyim (itiraf ediyorum) bende onu takip etmek için ondan habersiz üye oldum buraya. ama burası çok hoşuma gitti. şimdi çıkamıyorum :)

muhahahhahah :D seninki de burda sana akıl vermiştir belki, şunu al bunu al diye :D seni uyanık senii, konu açma bahanesine çocuğun nelerden hoşlandığını indiragandi yapacan demi :D

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skandal
    skandal's avatar
    Dişi
    baron_27 bunu yazdı:

skandal bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:
    buraya açtığın konunun url sini ver. bu konuyu görsün eminim dünyanın en mutlu adamı olacak :D
     şiiişşşttt zaten buraya üye. ama benim üye olduğumu bilmiyor :))) aman duymasın :)) ne yalan söyleyeyim (itiraf ediyorum) bende onu takip etmek için ondan habersiz üye oldum buraya. ama burası çok hoşuma gitti. şimdi çıkamıyorum :)

muhahahhahah :D seninki de burda sana akıl vermiştir belki, şunu al bunu al diye :D seni uyanık senii, konu açma bahanesine çocuğun nelerden hoşlandığını indiragandi yapacan demi :D

:D şişşttt sessiz olun çaktırmayın. :). bekliyorum birşey yazarmı diye ama cıxx yazmadı :)))..

Kısa bir öyküdür hayat; uğruna upuzun acılar çektiğimiz. Kısa bir türküdür; birkez daha söylemek için delirdiğimiz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

daha cevap yazmadığına göre o kişi ben değilim :D acaba kim kim nicki ne:D ama bu konuyu göster hediyeye gerenk yok :D

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skandal
    skandal's avatar
    Dişi
    baron_27 bunu yazdı:

daha cevap yazmadığına göre o kişi ben değilim :D acaba kim kim nicki ne:D ama bu konuyu göster hediyeye gerenk yok :D

Gizli kalmam lazım yoksa onu nasıl takip edeceğim değilmi :D bu şekilde bayağı açıklarını yakaladım bu arada :)))... şimdi işte yazamaz zaten. ama her akşam benimle konuşmadan önce ilk tahribata giriyor. kıskanmıyor değilim :)))

Kısa bir öyküdür hayat; uğruna upuzun acılar çektiğimiz. Kısa bir türküdür; birkez daha söylemek için delirdiğimiz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hımmmmm sewgilin burda yani :)

Seni takibe alıp cocuğu uyarmali :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

bi cok secenek var :)

1 - Bunu kim nasıl yapıo bilmesemde şey yap eööe.. ikinizin resimini yada sadece senin resmini bi kupa nın üzerine baskı yaptır sonra askere götürsün ve çay kahve vb. içtiğinde hep sen aklına gel :)

2 - Bi sanatcıyla anlaş :) ikinizin adına beste yapsın ve cıkarıcagı kasette bunu üstüne basa basa söylesn :P

3 - Annesini bul :( sonra işte annesinden onun bebeklik elbisesini al ..yıka kurut bişeler yap sonra ona ver ... bak bu cok duygusal :P

4 - Sende onunla birlikte askere git :)

5 - Hediye fln alma..senin varlıgın stn onun icin hediye :)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skandal
    skandal's avatar
    Dişi
    renegadealien bunu yazdı:

Hımmmmm sewgilin burda yani :)

Seni takibe alıp cocuğu uyarmali :)

ama olmuyor yaaa. siz benden yanamısınız ondan yanamı :D yada şimdilik bişey demeyin olurmu :)))... bu gidişle anlayacak zaten. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skandal
    skandal's avatar
    Dişi
    BiGGest bunu yazdı:

bi cok secenek var :)

1 - Bunu kim nasıl yapıo bilmesemde şey yap eööe.. ikinizin resimini yada sadece senin resmini bi kupa nın üzerine baskı yaptır sonra askere götürsün ve çay kahve vb. içtiğinde hep sen aklına gel :)

2 - Bi sanatcıyla anlaş :) ikinizin adına beste yapsın ve cıkarıcagı kasette bunu üstüne basa basa söylesn :P

3 - Annesini bul :( sonra işte annesinden onun bebeklik elbisesini al ..yıka kurut bişeler yap sonra ona ver ... bak bu cok duygusal :P

4 - Sende onunla birlikte askere git :)

5 - Hediye fln alma..senin varlıgın stn onun icin hediye :)

evet şu 3. şık hoşuma gitti. bağaı değişik bir hediye olur. çok sağol. şimdi annesini bulmam lazım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

skandal bunu yazdı:

evet şu 3. şık hoşuma gitti. bağaı değişik bir hediye olur. çok sağol. şimdi annesini bulmam lazım :D

ne demek efendm görevimiz :) 

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

reneg hocam site admini olarak senden bu (skandal) üyenin en çok kimin profiline, konularına baktığını çıkararak sevgilisinin nickini bulmanızı, buraya yazmanızı ve akabinde sevgilisini banlamanızı talep ediyorum :D

hiç göremesin bu konuyu :D

///______________
Toplam Hit: 10011 Toplam Mesaj: 57