Dik Durmak
-
Şunu söyliyeyim sırt kaslarını çalıştaracak hareketler yap öyle yapmak için yapma ama emek ver
Barfix ve dik durma egzersizleri yap sen bile şaşırırsın tik hâline getiriceksinde pc başında dik dormak zor iş allah kolaylık versin
-
Ters mekik + korse ile düzelir hocam.
Bendede var 1-2 haftaya tekrardan spora başlamayı düşünüyorum bol bol ters mekik çekeceğim.
Ha kamburluğumda düz mekik çekmeminde etkisi olduğunu öğrendim..
Düz mekik çekip karın kası yapınca vücut yükünü güçlü olan tarafa yüklemeye çalışıyor yani karına.
Ters mekiği abartırsanda bu defa tam tersi oluyor arkaya eğik yürümeye başlıyorsun.
Dengeli bi şekilde mekik çekmeye başlarsan yakın zamanda düzelir.
-
ReeX bunu yazdı
Şunu söyliyeyim sırt kaslarını çalıştaracak hareketler yap öyle yapmak için yapma ama emek ver
Barfix ve dik durma egzersizleri yap sen bile şaşırırsın tik hâline getiriceksinde pc başında dik dormak zor iş allah kolaylık versin
eyvallah. zaten başımıza ne geldiyse pcden geldi
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Ters mekik + korse ile düzelir hocam.
Bendede var 1-2 haftaya tekrardan spora başlamayı düşünüyorum bol bol ters mekik çekeceğim.
Ha kamburluğumda düz mekik çekmeminde etkisi olduğunu öğrendim..
Düz mekik çekip karın kası yapınca vücut yükünü güçlü olan tarafa yüklemeye çalışıyor yani karına.
Ters mekiği abartırsanda bu defa tam tersi oluyor arkaya eğik yürümeye başlıyorsun.
Dengeli bi şekilde mekik çekmeye başlarsan yakın zamanda düzelir.
ters mekiği denicem hocam. şu korse işide kafama yattı hadi hayırlısı.
MiaD06 tarafından 18/Oca/13 21:36 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKeworks bunu yazdı

En yakın eczaneye gidip Dik Durma korsesi alacaksın.. interntte 10 tl eczanelerde 20-30 tl arası. 1 ayda düzelirsin
geç kalmadan al bi korse....Ben bu yüzden amelyat oldum 9 yıl önce bel kemiğimin yani omurlarımın arasında platin var...
-
ricin bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı

En yakın eczaneye gidip Dik Durma korsesi alacaksın.. interntte 10 tl eczanelerde 20-30 tl arası. 1 ayda düzelirsin
geç kalmadan al bi korse....Ben bu yüzden amelyat oldum 9 yıl önce bel kemiğimin yani omurlarımın arasında platin var...
kamburluktan dolayımı hocam??
-
MiaD06 bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı

hocam bundan kesin sonuç alabilirmiyim. kesinliği varsa yarın gider alırım hemen.
kesin iş görür hocam. ben kullandım 1 ayda düzeltti. ama ilk zamanlar rahatsız eder biraz seni çünki karnının etrafından sıkıca sarman gerekiyor. her sabah tak akşama kadar dursun çıkar ve uyu. ama uyurken dikkat et dik durarak uyu mümkünse sırt üstü yat
-
DrKeworks bunu yazdıMiaD06 bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı

hocam bundan kesin sonuç alabilirmiyim. kesinliği varsa yarın gider alırım hemen.
kesin iş görür hocam. ben kullandım 1 ayda düzeltti. ama ilk zamanlar rahatsız eder biraz seni çünki karnının etrafından sıkıca sarman gerekiyor. her sabah tak akşama kadar dursun çıkar ve uyu. ama uyurken dikkat et dik durarak uyu mümkünse sırt üstü yat
tamam hocam saolasın. kesinlikle denicem
-
O verdiğin linkteki hareketleri yaparken aynanın karşısında kendine bakarak yap.
Çünkü dik durmaya özen göstermelisin o hareketleri yaparken bile :)
Bende de 3 yıl öncesine kadar kamburluk vardı. Spora başladığımdan beri şuan sıkıntı yaşamıyorum.
Ama ters ve düz mekiğin etkisi çok.
-
MiaD06 bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıMiaD06 bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı

tamam hocam saolasın. kesinlikle denicem
rica. ama kullandıktan 1 ay sonra sonuçları bizimle paylaşırsan seviniriz