Dindar Kürtler - Ayrımcı Kürtler
-
arkadaşın demek istediğini anladım ama yanlış anlatmış.. dtplilerin çok büyük bir kısmı komunizm'i savunmakta, pkk'da komunizm'i bizzat eksenine yerleştirmiş durumda.. komunizm'i de biliyonuz din falan yok bu ideolojide.. ayrıca şu an dtp'nin başındakilerin hiçbiri islamiyet'e de inanmıyor.. geçenlerde bi gazetede çıkmıştı hepsi kendi ağzıyla resmen islamiyet'e inanmadıklarını söylemişlerdi..
-
Konuyu Açan Arkadaş Yanlış DÜşünüyor Ha Şu Bi Gerçek Zaten İslamiyeti Yaşam Tarzı Olarak Belirlemiş İnsanlar Teröre Megil Vermez Ama Sadece Gerçek Müslümanlar. Şimdi Arkadaşın Sorusuna Kendimden Örnek Vereyim Ben Bir Kürdüm (Aslımın Türk Oldugunu Bilsemde ) Camiye bi Cumadan Cumaya Denk Gelirse Giderim Yani Çok İyi Bir Müslüman Degilim Ama Ben Vatanımı Seviyorum İstiklal Marşı Okunurken Tüylerim diken Diken Oluyor Ve Atatürkün Resmine Her Baktıgımda İçim Geçiyor ..
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
Konuyu Açan Arkadaş Yanlış DÜşünüyor Ha Şu Bi Gerçek Zaten İslamiyeti Yaşam Tarzı Olarak Belirlemiş İnsanlar Teröre Megil Vermez Ama Sadece Gerçek Müslümanlar. Şimdi Arkadaşın Sorusuna Kendimden Örnek Vereyim Ben Bir Kürdüm (Aslımın Türk Oldugunu Bilsemde ) Camiye bi Cumadan Cumaya Denk Gelirse Giderim Yani Çok İyi Bir Müslüman Degilim Ama Ben Vatanımı Seviyorum İstiklal Marşı Okunurken Tüylerim diken Diken Oluyor Ve Atatürkün Resmine Her Baktıgımda İçim Geçiyor ..
-----------------------------aslının Türk olduğunu bildiğindendir belkide:) ve sonuçta inanıyorsunda
-
Herkezin dini, siyasi görüşü, ırkı farklı olabilir, fakat bu değişik grupların hepsinden tahribat.com da bulunduğunu ve onlara karşı hakaret içerecek yazı yazmamaya dikkat ediniz...
Aksi taktirde, ceza alınması kacınılmaz olacaktur, uyarmadı demeyin...
-
dinimiz bir zaten de ayıranlar utansın.
neyse esas siyeceğim ben kimseyle birlik olmak için inanmadığım halde nurcu olamam mesela. o kadar kolay değil bu iş. Kaldı ki olsam bile burda bitmiyor o kadar yüzeysel değil ki olay.
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------ne dinle ne de bilgiyle alakalı bişey ...
babası gemi mühendisi olup oğlu elektrik mühendisliği okuyan kürdistan wardır diyen 46 kromozomlu bir canlıyla aynı sınıfı paylaşmıştım lisede ...
gerisine sen karar wer ...
-----------------------------ben 1 değil onlarla yaşadım ve gördüğüm şuydu Dindar olanlar ayrımcı değildi ailelerinide tanırdım. hele daha nerde görsem aileleri ve kendileriyle selamlaşırım çünkü hangi partiye oy verdiklerinden tut hepsini biliyorum. Türkiye ve Kürdistanla ilgili görüşlerini biliyorum. 2- 3 saat o konuda konuştuğumuz oldu ama yok. Ama gel gelelim ki ayrımcılık yapan o.ç. larına hiçbirinin müslüman olduğuna bile inanmıyorum. sözde müslümanlar ama. gerçi zaten devlete isyan etmek her ne olursa olsun İslamiyet'te yasak.
-----------------------------Hocam bu konuda haklı olduğuna inanıyorum;çünkü bölücülük yapan Kürtler Marksist Leninist bir politikayı savunuyor.Bu politika da ateizm temellidir.