Dinozorlar Anında Yok Olmuş
-
:))
İnsanların neden maynuman benzediklerini hiç düşündünüz mü? Benzemiyorlar ama en yakın maynuma benziyorlar.Bizim maymunlar ile dna daki benzerlik oranı %99.9 diye söyleniyordu,zaten böyle birşey olsa maymunlarda insan olur :) Japonyada 2004 yılındaki bir araştırmaya göre bu oran %99,4 veya %99,5 dir. Ama onlar şunu halka açıklamıyor.Bir solucanla protein benzerliğimiz %70 dir. Bu dna daki sayı sıra çeşit için verilen orandır.Benzerliği.Tabii bu onlarla aynı tür olduğumuz anlamına gelmez. Solucanları mutasyona uğratsınlar sıkıyorsa &70,00000000001 e çıkarsınlar bu benzerliği:D
Maymunlar ve fareler insanın genetik yapısına benzer.Şimdi o iki türün olmadığını düşünürsek şuan ilaç olmayacaktı.Bunlar protein benzerliği bakımından insanlara benzediği için kobay olarak kullanıyorlar.Demek ki o hayvanlar insanlara yardımcı olsun diye yaratılmıştır.Diğer hayvanlar ise veya başka şeyler.Allah herşeyi insan için yarattığını buyuruyor. Aklına ne geliyorsa herşey insan içi yaratılmıştır
Bakın okuduğum bir olay.
Olay sanırım meksikada gerçelleşiyor.Bir sirkte.Eğitmeni aslana sirkte gösteri yaptırıyor.Eğitmeni arkasını döndükten sonra aslan adama saldırıyor ve ağır bir şekilde yaralıyor.Hiçbir aslan bir insana arkadansaldırmaz.Sonra o aslanı kafesine götüyor.Aslan çok sinirli.Aslanı sakinleştirmek için dişi bir aslan koyuyorlar,onla kavga ediyor,günlerce yemek yemiyor.Bir gün aslan bu acıya dayanamıyıp insana geçirdiği sol pençesini diğer pençeyle vura vura parçalıyor....
-
agzi olan konusuyor a q ben de g*tumden birsey uydurur atarim ortaya aslinda dinozarlar yeryuzu sekilleri degismeye baslamasiyla ve bu sireda bircok yanardagin patlamasi sonucu yanarak ve cikan gazlardan zegirlenmesi sonucu oldu herkez bisey der a q
-
be_cool doğrudur dinozorlar anında yok olmuş:
dinozorlar yeryüzünde Zonguldak ın oluşundan sonra 2.Çağda meydana gelmiş yaratıklardır.Bildiğime Göre dünyaya çarpan göktaşı,çarptığı yerdeki hayatı tamamen mahvetmiştir. Dinozorlar o göktaşını Çarptığı yerde yaşıyorlardı.Buda onların sonunu getirdi oradan kopan parçada Ay'ı oluşturdu. Şimdi Arasan Ayda bile dinozor kalıntısı bulursun:P (bu benim bildiklerim yanlış olabilir):D -
Bilgilerinizin bilimle ilgili olması gerekir.G*tünden uydurmak ile bu işler olmaz.Binlerce bilim adamı bunu araştırıyor.Yanlış veya doğru araştırma yapıyorlar.Onların araştırma yapmasıda şarttır.Yoksa bu dünya hala ilkel komünal toplumda ki gibi olurdu
-
ooo ertan yazdım bunu bi yere :D
-
ohoo herkes bişey soyler kardeşim. evrim teorisi teoridir. Darwin bile bugun gelse çıkan saçmalıkları okusa görse siktirin lan der adama. Kraldan çok kralcı olmak değilmi bugunku durum..
-
TugrulBaba haklısında Darwin i şuan döt etmişlerdi o ayrı mesele :D
-
puhahahaha dınazorun oldugunu nerden bılıyosunuz kı gordunuzmu
-
hp32 aslinda oyle olmamisti ama bosverr olmus gitmisler iste :d
-
beyler bence bu teori biraz saçma hani diyor ya buyuk bir patlama oldu dunya buyuk bir fırına dondu
eee fırına döndü ne yanı fırın ken denizleri mağaralara etkileyemdimi o kdar buyuk bir patlama bence patlama yalan (yalan derken yalan demişler demiyorum ) hadi gaz açığa çıktı olabilir ona bir şey demiyorum ama (bu arada dunyanın fırın oldugunu dusunun böyle buyuk bir patlamayı düşünmüyorum ki en büyük fırın güneş onunda iç ısısı 15 milyon kelv1n ee dunyada bir okadar buyuk dunyadada petrol dogal gaz bilmem cart curt var buyuk bir patlamada bunlarında yanması gerek eee o zmn denizde dağda magarada sıgınakta bir sikim kalmaması lazım (kimse atlamasın gunes petrolle filan yanmıyor diye çok iyi biliyorum neden oldugunu o patlamaların:))
Toplam Hit: 8278 Toplam Mesaj: 47