folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Dinozorlar Anında Yok Olmuş

Dinozorlar Anında Yok Olmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    heyt ulen :D:D
    kim nediyo bi zik anlamadım :E
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    zumsuk bugün coştun sorun güzel:
    Evrenin bir noktasında bir gaz bulutu yavaş yavaş kendi etrafında kümelenmeye başladı.Çekim gücü bu maddeyi bir noktada topladı.
    Bunun adı Nebula.
    yani dünya gaz sayesinde oluşmuştur sadece dünya da deil teorik olarak tüm gezegenler hala gaz olan bi mal gezegen var Satürn üstüne tanımam =}
    4.6 Milyar yıl öncede dünya ay gibiydi Magma şekillenmemişti bir tane göktaşı dünyayı vurdu sonuç Ay oluştu

65 Milyon yıl önce Bir asteroidin çarpması sonucu çok keşif bir toz tabakası oluştu ve güneş ışınlarının yeryüzüne ulaşmasını engelledi.Fotosentez yavaşladı ve bitki örtüsü ortadan kalktı.Orta Amerikada gerçekleştiği sanılan bu olay,o tarihte cvar olan canlıların %95 inin yok olduğu kesinleşti Dinozorlar da dahil.....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    YALAN sölüyolar o a.k amerikalıları ve meksikalıları o hayvanları belkide hızla gelişen teknoloji yok etti

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    byceza hocam sen benim yazdığım eski konuları neden açıyorsun anlam vermedim?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    ertann Forumu keşfediyorum seninle alakası yok kardeş sen meksikalı ve amerikalı degilsin :)) sadece ben yorumumu yazıyorum :))

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bi heryer buz oldu dondu diyorlar bir heryer firingibi yandi diyorlar ohh agzi olan atiyor biseyler ortaya

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    abü eski konular keşke silinse kafama dan ediyor gecenin yarısı duramıyom yazıom amk :D
    Evrim vardır ama ertan kardesimizin dediği gibi türden türe deil Simdi Eskiye bakarsak İlk yaratılan insanların boyları bizim boyumuzun yaklasık 100 katı kadar belki daha fazla biz onların burun boları kadarız belkide o zaman şu kanıya varabiliriz o zamanlar insanlar dinazorlarla yakın boyutlardaydı o zaman cok fazla bi sorun yoktu şu an bizim bi aslanla yan yana gelmemiz veya bi fil ile yanyana gelipte vereceğimiz tepkiler o zamanlar dinazorlara verilen tepkilerdi yani onlarda hayvandı o zaman belki sacma olabilir ama teorik olarak bu cıkıyor simdi o insanların boyu o kadar büyük iken bizim bu kadar kücük olmamız evrimdir yani insanların ufalması kücülmesi türünden bi evrim ama tür değişimi yok demi o zaman evrim var ama sadece aynı türün icindeki değisim buda doğayla olan veya biyolojik bi yönetim ile deil Allah'ın yönetimiyle bi evrim...(eski cağlar hakkında cok fazla bilgim yok ama benim teorim bu paylasmak istedim yanlıslarım affoluna..)

BAN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) evrim şarttır bende bunu diyorum,ama bu evrim türden türe değildir böyle bir örnek de yoktur
    Gelelim arkadaşımızın dediği insanın 100 katı kadar olan insana.Bir resim görmüştüm bir fosil bulmuşlardı,insan fosili,100 katı kadar olmasada baya büyük bir fosil.Ama bunun sahte olduğunu düşünüyorum.Biraz evrim ile ilgili tarihi araştırırsanız çok türlü sahtekarlıklar yapıldığını görürsünüz,biride fosil birşeştirmedir. Şöyle birşey hocam,bundan milyonlarca yıl önce bulunan fosillere bak onlar normal insan boylarında belki uzun belki kısa ama fark o kadar yok.Bir kaç milyon yılda bu kadar değişiklik olmuş yani o zaman ki insan ile bu zaman ki insanın farklı olması gerekirdi,çünkü milyonlarca yıl geçmiş aradan.Ama yok işte.. internette homo diye aratırsanız o fosilleri görürsünüz.(Evrim destekli siteler bunu insan maymun karışımı olarak anlatır,ama bunun insanın atası olduğu ispatlanmıştır)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    haklısın ertan kardes ama gercektende insanlar baya büyüktü bende bunun dinazor boyutlarına yakın olduğunu düşünüyorum tabiki sahtekarlık cok ama suclu olanlar bizleriz birşeyi arastırırken tam arastırmadan yarıda bırakıoruz..Yani insanlar 100 kat olmasada en az 50 kat ufaldı derim.. bunları baya derin arastırmak lazım ...

BAN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    bırakın kardeşim boş iş bunlar siz 26 mayısa bakın nolcek
Toplam Hit: 8276 Toplam Mesaj: 47