folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Dinozorlar Anında Yok Olmuş

Dinozorlar Anında Yok Olmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ertan abicim bi sacmalama istersen, eski insanlar bizden cok farkliydi, evrim kesinlikle dogru, hersey degisiyor... Bi dunya hayvan bi dunya yaratik degisim gostermis zaman icinde, evrim yoktur demek, yada evrim degil adaptasyon fln gibi seyler savunmak ne bilimle ne de mantikla uyusur...

Su bi kesinki evrim inanilmaz bi guc, ve Hz.Adem ve Hz.Havva bizimle ayni degildi. Burda Allah'in dogrulugunu tartismiyoruz, ben kendim Allah'a inanan bi insanim. Ama bunun yaninda kesinlikle bir yanlis anlasilma var, degisim kanitlanmistir, degisim yok diyen kim olursa olsun inanmak aptallik olur.

Keske bi teorim olsaydi bu olayi aciklamak icin ama yok...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Musket kardes ertan ile ben evrim yok demiyoruz evrim var ama türlerin değişimi yok sadece insanların yapısında ufak değişmeler var uzunluk iri yapılık veya kafa uzunluğu türünde ama insan yine insan asıl su anki savunulan evrimde insanlar böyle deildi tipler daha değişikti deniyo yani maymuna benzemek gibi ama böyle bişey yok sadece yapıda değişme ufaklığı var evrim var ama türden türe yok!!!

BAN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    http://www.yaratilismuzesi.com/ tek kelime ile buraya bakın asla reklam amaclı deil ama dikkatli inceleyin evrim yok değişim ufak capta var...!!

BAN
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    musket hoca önce bir oku yazdıklarımı,tam olarak anla
    Madem evrimi darwinin evrim teorisi veya lamarc ın teorisi gibi düşünüyorsun o zaman bana bir kanıt göster,türden türe dönüşmüş bir kanıt

Sudan karaya geçiş var mı? Evrimcilere göre var,eee kanıt nerde. Bir kanıt gösteriyorlar,aaa ne oldu 5 fosil birleşmişte yapılmış bir kanıt,dolandırıcı,national geograpy kasım 2001 bakabilirsin bu sayıda o sahtecilik fosili var

Bana kanıt göster,lafla bu işler olmuyor,Allah kuranda demiyor biz sizi böyle evrimleştirdik,hz adem topraktan yaratıldı,hz. havvayıda hz ademden yarattık böyle söylüyor Yaratan

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ertan abicim etme eyleme kanit bi dunya, amphibians diye koskoca bi grup var, sonra koskoca kurbaga ornegi var onumuzde, kesinlikle sudan karaya bi gecis olmus, tabii insanlar suda basladi karada devam etti demek degil bu.

Darwin in teorisi acik bi sekilde dogru, kesinlikle suda baslamis bu gordugumuz hayvanlarin cogu. Ama su da varki virus gibi su da yasamayan, ve ilkel olan yasam formlari var, ( kimse atlamasin virus canli degildir diye ) bunlar benim kafami cok karistiriyo, cok sacma su da baslasin bazilari insanlar karada tek basina olsun sonra hayvanlar ziyarete mi gelsin ? bu benim kafama yatmiyor. Ve Darwin in asil teorisi maymundan gelme fln degil, yani maymun olayini iddaa etmis olsa bile teorisinin asil noktasi o degil. Dogal seleksiyon evrimin arkasindaki guctur. budur adamin asil teorisi... Ve gayette dogru cunku dogal yada yapay seleksiyonun canlilarin evrime ugramasina neden oldugunu biliyoruz... En basitinden bi kapta bakteri uret, sonra bi zehir koy kaba, ve bi sure birak, ve bi sure sonra yeni bi bakteri turu olusacaktir, ve bu bakteri turu o zehire karsi bagisiklik kazanmis olcaktir. Yani bunlari biliyoruz, asil soru su, Su da yasam karadakinden once basladi, peki insanlar nasil olustu ? Hz.Adem ve Hz.Havva karada yasayan 2 canli miydi ?

Kafama en cok yatan, Dunya sekillendikten sonra sudan karaya yasam gectikten sonra Allah insanlari yaratti. Sadece bu fikir mantikli geliyor bana, ama Allah gibi ustun bi varligin da "beklemek" gibi bi zayiflik gostergesi hareket yapicagini sanmiyorum. Bu konuyu onlarca yildir tartisiyor insanlar bizim de bi cozum bulacagimizi sanmiyorum, ama ertan abicim bu konuda yanlisin var, biraz arastir...

NOT: Kimse ben ve ertan'in kavga ettigini dalastigini fln dusunmesin, ertan arkadasim - abimdir burda sadece fikir alisverisi oluyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    musket darwin var demişsin ya valla akıl erdiremiom sana Allah'ın emrettiği Dinimizde Darwini Gecerli kılmıor zaten o zaman nasıl inanıyosun bilmiom sen kendini maymundan veya baska bi HAYVAN dan hissediosan bilmiom ama ben kendimi hayvan felanhisetmiom 2 DARWİNİN ANASI MAYMUNLA MİKİŞMİŞ DARWİN DÜNYAYA GELMİŞ BU O.Ç DE KENDİNE YEDİREMEMİŞ DARWİN KARDESİMİZ SONRA MYAMUN MAYMUN DİYE TUTTURMUS GİDİO a.q
    Of a.q darwin teorisi yok oldu sacmalamayın aq ne bu ya millet bile anladı bizim darwine uymadığımızı a.q onun yok bai bana darwini savunan adamla ben bu konuları tartısmam..!!

BAN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    notuna aynen katılıyorum hocam,yanlış anlaşılmasın :)

Şimdi musket hocam anladığım kadarıyla insan maymun olayını kabul etmiyorsun ama diğer kısımlarda evrim var diyorsun.

Darwin evrim teorisini iki kuram üstünden oluşturmuştur.Doğal Seleksiyon ve Mutasyon. Doğal seleksiyonun hiçbir evrimleştirme özelliği olmadığı kanıtlanmıştır.Senin verdiğin örnek bağışıklık kazanmadır.Bir insan sadece bir kez kızamığa yakalınr ve ondan sonra bir daha yakalanmaz çünkü bağışıklığı olmuştur,bu evrim değildir. Doğal seleksiyonu lamack da kullanmıştır.Ve onun şöyle bir sözü vardır, Ceylanlar yukarıdaki yapraklara ulaşmak için kendilerini yukarı doğru çekmiştir,zorlaya zorlaya zürafalar olmuştur, (zihniyetini s*kim) darwin de buna katılmış ve bir eklemede o yapmıştır.Kutup ayıları balık avlaya avlaya zamanla balinaya dönüşmüştür (yuhh o kadar da atılmaz) evet darwine göre balinanın atası kutup ayısıdır.Ya bu akıl karı mı acaba??
    Mutasyona gelelim,bilim adamları mutasyonu denemek istiyorlar ve onlarca deneme yapıyorlar.Mesela bir inek üzerinde deneme yapmışlardı,ineğin bir ayağı başının yanında çıkmıştı,telef oldu diyebiliriz,o kadar hayvanı bu şekilde mahvetmişlerdir ve 2001 yılında mutasyon denemelerini bitirmişlerdir,çünkü yıllarca sonuç alamamışlardır.Kaldı ki bilim o son teknolijiyle yapamadığı "evrimleştirme operasyonunu" doğa kendisi yapacak

Şimdi bir soru soracağım,bu evrimcilerin çıkmaz noktasıdır.Örnek olarak bir sürüngen türü bir kuş türüne dönüştüğünü varsayalım. Evrimde bu olay vardır (hani national geograpy dergisi sahtekarlığı dedim ya onun gibi)

Şimdi hocam,Kuşlar akciğer solunumu yapıyor ama sürüngenler deri solunumu.. Şimdi akciğer solunumunu inceleyelim. Bu solunum çeşidinde sübaplar falan var,hava giriş çıkış için ayarlanmış itme-çekmeler, bronşlar var v.s. Bunlardan biri olmadığı taktirde canlı yaşayamaz,ölür. Bunların kademe kademe olduğunu düşünelim arkadaşım,o zaman bu canlı nasıl yaşayacak? Bunu bilen evrimci arkadaşlarımız asena gibi güzel bir kıvırma yöntemi bulmuşlardır.Bunada "sıçramalı evrim" adını vermişlerdir. Çünkü solunum sistemi kademe kademe değişirse canlının öleceğini biliyorlar onun için,ana canlınının yavrusu doğarken solunum sistemi birden değişmiştir deniyor,sıçramalı evrim,aniden oluşmuş,zaman aşımı olmadan. Ama insan neden evrimleşmiyor şimdi diyince,evrim milyonlarca yıl süren birşeydir deniyor ama nedense insanlar sıçramalı evrim geçiyormiyor :)) Hepsi sahtecilikten başka birşey değildir. Bak harun yahya demiyorum o adamı sevmem zaten,mustafa akyol u oku,o bu konuları yıllardır araştırıyor,yaşı 30 falan.Söylediği laf şu,10 yıl içinde evrim teorisi tamamen ortadan kalkacak.O adamın sitesine göz atabilirsin. Haa bu yukarıda yazdıklarım bir yerden aldıklarım değil,daha önceden okumuştum çeşitli kitaplardan

bak aklıma geldi,darwinin bir kitabını okudum,insanın türeyişi diye. Aynen size olayı anlatıyorum

"Benim hayvanat bahçesinde bir arkadaşım var,orda şu maymun türünün kulaklarını oynattığını kesin olarak bana söyledi.Bazı insanlarda kulaklarını oynatabiliyor.O zaman insanlar maymunlardan gelmiş olabilir"

Bak sonunada olasılık koyuyor,olablir diyor :) Adamın bilimle alakası yok ki,evrim biyolojinin felsefi konusudur deniyor,yorumla yapılıyor.Bir teorinin bilimsel olması için,şartlardan geçmesi gerek.Tekrar tekrar denene bilme yetisi olması lazım,nicel ve nitel gözlemler olması lazım,ama böyle birşey yok

mustafa akyolun sitesi,yararlı olacağı dileğiyle

www.mustafaakyol.org/
    www.kurandaceliskiyoktur.com

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Kimse Darvini Savunmasın..Yok Sa Cehenneme :) Biliyo5rsunuz Darvini Savunmak demek Allahı İnkar etmek demek..!!

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Ertan helal olsun kardesim daha üstüne laf Olamaz +446546543251354 :):)

BAN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Ya o kadar bilimsel hata yapmışsınız ki şaştım ya hangisine cewap vericeimi bilmiorum keşke gece hepsine cewap yazsaydım. örnek: golgeler belki insanlarla dinzorlar arasında sorun yotu fln. demiş ama dinzorlar yok olduktan çook sonra geldi insanlar. Bi örnek daha galiba hp32 demişti:65 milyon yıl önce dinazorlar yok oldu demiş ama benim bildiğim kadarıyla insan zaten 60 milyon yıl önce oluştu yukarda da açıkladığım gibi insanlar dinazorlardan çok sonra oluştu. Sanıyorum dinazolrar 200 milyon yıl önce ölmüştü. Daha bir sürü kişi saçma cevaplar vermiş bilimsel gerçekleri önemsemeden. Ayrıca darwin çürütülmedi hemn o pis herifler neo-darwinizm çıkardı
Toplam Hit: 8279 Toplam Mesaj: 47