Diş Beyazlatmak
-
Hocalar gözle görülür derecede kısa denilebilecek bi sürede diş beyazlatmak mümkün müdür? Yalnız doğal yollarla istiyorum yani dişçi koltuğuna oturmadan. Herhangi önerebileceğiniz diş macunu ya da yiyecektir içecektir ne varsa?
-
diş tozu var beyaz bişey o beyazlatıyor. sağlıklı olduğuna pek inanmıyorum herhangi bi sebebi yok iç güdülerim :D
elma dişleri beyazlatıyor oda çabuk olmaz.
diş fırçalamayı dene oda beyazlatır. :)
-
şöyle söliim hocam.şu diş macunları falan hikaye.kandırmaca.yok misvak özlü yok 15 günde beyazlatır.kökü yalan.diş macunsuz fırçalasan bile aynı etkiyi gösterir.o yüzden diş macunlarına inanma.yiyecek içecek demişsin o kısmı bilmiyorum.diş beyazlatan bi yiyecek duymadım.hemen sonuç almak istiyosan bi diş doktoruna gideceksin.15 dakkada halleder ağrısız sızısız.
-
kardes bildiğin sigara külü..
bikaç sigaranın külüne bikaç damla limon damlatıyosun hamur kıvamında olacak ve onla ov diş fırcası yardımıyla araları falan iyice fırcala..
farka inanamayacaksın..
-
SHEK1LC1 bunu yazdı:
-----------------------------kardes bildiğin sigara külü..
bikaç sigaranın külüne bikaç damla limon damlatıyosun hamur kıvamında olacak ve onla ov diş fırcası yardımıyla araları falan iyice fırcala..
farka inanamayacaksın..
-----------------------------
hoca ciddi misin :| -
mermer tozu demislerdi mermer tozu ile fircalıcakmissin
edit:sanirim kalıcı bi beyazlık değil anında bembeyaz yapıyormus.
-
Duzenli fircalayacaksin hoca , 2gun fircalayip 3gun fircalamazsan daha fazla beyazlar.Dis tozu , dis pastasi gibi zimbirtilarda disin disindaki tabakaya zarar verdikleri icin uzun surede dise zarar veriyor diye birseyler duymustum...Ayrica sahsen ben collagate'in bir zimbirtisini kullaniyorum 15-20 ytl birsey iyi beyazlatiyor :)
-
hoca misvak özlü diş macunu değil direk misvak kullan.:D eskiden o kadar diş fırçalardım yine beyazlamazdı nasıl misvak kullanmaya başladım dişlerim bembeyaz oldu. ama düzenli ve düzgün yoksa bi iki sürtmekle ne fırça ne misvak nede başka bişey beyazlatır.
-
Colgate Icy Blast diye birsey hoca kullandigim.
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------SHEK1LC1 bunu yazdı:
-----------------------------kardes bildiğin sigara külü..
farka inanamayacaksın..
-----------------------------
hoca ciddi misin :|
-----------------------------kardes tecrübeden sabittir...
dene farkı bizimle paylas..
ama sonrasında 2-3 dk falan normal sekilde macunla fırcala dişlerini..
bu sağlık sakasını bile yapmam rahat ol
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Colgate Icy Blast diye birsey hoca kullandigim.
-----------------------------bunun etkili olduğunu bende duymuştum. önerebilirm.