folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Beyazlatmak

Diş Beyazlatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    bigwave bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşım öyle hemen  diş beyazlatma biraz zor olur..benim dişlerim-diş etlerimde-bi hassaslık mı ne varmış soğuk-sıcak ağzıma aldığımda bi acayip oluyodum..diş doktorum "sensodyne" diye bi diş macunu önerdi..kahretsin bende adlım ve uyguladım..xD

yaklaşık 2 haftada orjinal rengine döndü dişlerim ama benim amacım farklıydı..eczanelerde ve seçkin marketlerde bulabilirsin biraz pahali bi diş macunu ama işe yarıyor..

senin alacağın kutu şöyle bişey..ama düzenli(günde 2 kez)kullanırsan faydasını kesin göreceksin 2 haftaya kalmadan ;)

http://www.eczaonline.com/index.php/cPath/27_32_21_30_88_58_50_23_108_109?osCsid=75c728223700c66d023971aade001276

edit:sigara kullanıyosan hiç bu tür şeylerle uğraşma..ama bu gerçekten güzel bi macun..

hocam bizim ecz satıyoz bunu normal satış fiyatı 15ytl ama eğer beyazlatmak istiyosan aksatmadan fırlayacan ben ipana 7de 7 kullanıyom dişlerimde gayet güzel ama diğer müridlerin dedikleri gibi sigara bolca çay kahve zaten dişin A.k ne kdr uğraşsan boş ha bide sık sık sakız çine faydası oluo üstteki palğı temizlio

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Colgate Icy Blast diye birsey hoca kullandigim.

http://pics.drugstore.com/prodimg/70894/200.jpg

Bende bunu kullanıyorum önerebilirim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    elma işi kolay her gün yerim. misvak kullanmaya başlıyacağım yakında ama sigara külü işi sakat kim içecek sigarayı :D mermer kullanma niyetim falan da yok olamaz asla

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    walla bende demın aynada baktım sararmiş hemen fırcaladım :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

hacı dişciden baska yontem deneme   bu yontemlerin cogu dıs cila tabakasının kazın masına yol açar
    he bu tabaka kalkarsa ne olur dişlerin ilk çıktıgı gibi bembeyaz olur ama  asitlere karsı daha dayanıksız olur buda dişlerinin daha erken cürümesine yol acar  
    bu aynı şeye benziyor kas yapmaya ugrasanların cogu kg vitanimler tuketir bu vitanminler yag yakıcı kas yapıcı gibi şeylerdir işe yararlar ama vucudun metabolizmasını etkiler mikroplara ve hastalıklara  karşı daha dayanıksız olurlar  diş cilasıda ole   benim doktara normal yollarla nasıl dahada fazla beyazlatırım die sormustum aldıgım cvp bu olmuştu bundan fazla beyazlatamazmısım dişinim gercek rengiymiş  beyazlatıcı madde kullanırsam  dişdeki dıs katman tabakasını eritirmişim :)  en iyisi git doktora bi cila attır bembeyaz olsun (:

onekine?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı bunları uygulayıp dişlerinizden olmaktansa adam akıllı diş hekimine gidin gönlünüz rahat olsun...

hocam o önerdiğiniz macunların hepsi bize bedavaya geliyor hepsinden de kullandım... macun kutusundan pamela andersonda cıksa bişi farketmez dişlerinizin yapısına bağlı üst yüzeyinin tırtıklı ya da düz olması bile bunu etkiler ben ayda bir temizletiyorum anında sararıyor üstü çok pürüzlü lekeleri çabuk tutuyo sigara var çay var kahve var benimki sararmicak da kiminki sararacak ki düzenli olarak dişlerimi fırçaladığım halde... hacım eğer dişlerinin renginden memnun değilsen git bir dişçiye hem plaklarını temizlesin hemde dişlerini temizlesin... sonrasında yapacağın şeyse düzenli dişlerini fırcalamak sigara cay kahve gibi materyallerden uzak durmak ha bunlardan uzak durursan sararmaz mı yine sararır ama daha geç sararır...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam bi pamuga  tuz sonra az miktarda çamasır suyu ( klorak ) dök sonra dislerine sür Fazla yapma nalları dikersin :D Farkı anlarsın anında

www.tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

camasır suyu :|

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    ceviz de iyi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Colgate Icy Blast diye birsey hoca kullandigim.

http://pics.drugstore.com/prodimg/70894/200.jpg

pis kapital :D utanmadan reklamda yapıyor

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 13389 Toplam Mesaj: 66