folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Beyazlatmak

Diş Beyazlatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Sigara külünü bi tanıdık kullanıyor ve etkili gerçekten. Diş etleri için de faydalı.

Bir de diş etlerinde kanama fln gözlemleyen olursa yeşil elma yesin her gün bir ya da birkaç tane.. İnanılmaz faydası var, şaştım kaldım.

allcolorsarebeautiful.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

doktorda yapılan şeye gitme sanırsam yaptığı şey dişin üzerinde dişi koruyan bi tabaka neyin bişey varmış onu kazıyomuş dişin direnci düşüyormuş.

öyle dediğin gibi hiç birşey bir anda beyazlatmaz bildiğim kadarıyla çocukluktan beride dişlerimi fırçalarım hala fazla beyaz değil yani.

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    velform smile diye bir ürün var , beyazlatıyormus , kullanmadım ama , tgrt pazarlamada falan reklamları cıkıyordu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    parlatma tozları mineyi piç ediyo hacı kullanma daha farklı şeylere yönel :D

Tren odun seçmez hacı abi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    ya hoca dişçiye git 1 günlük seansları var lazerle parlatıyorlar süper oluyor

Tren odun seçmez hacı abi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    reçete yazim sana :D Günde 2 Kere Karbonatayla fırçala yeter :D

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

arkadaşım öyle hemen  diş beyazlatma biraz zor olur..benim dişlerim-diş etlerimde-bi hassaslık mı ne varmış soğuk-sıcak ağzıma aldığımda bi acayip oluyodum..diş doktorum "sensodyne" diye bi diş macunu önerdi..kahretsin bende adlım ve uyguladım..xD

yaklaşık 2 haftada orjinal rengine döndü dişlerim ama benim amacım farklıydı..eczanelerde ve seçkin marketlerde bulabilirsin biraz pahali bi diş macunu ama işe yarıyor..

senin alacağın kutu şöyle bişey..ama düzenli(günde 2 kez)kullanırsan faydasını kesin göreceksin 2 haftaya kalmadan ;)

http://www.eczaonline.com/index.php/cPath/27_32_21_30_88_58_50_23_108_109?osCsid=75c728223700c66d023971aade001276

edit:sigara kullanıyosan hiç bu tür şeylerle uğraşma..ama bu gerçekten güzel bi macun..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

mermer mi oha!!  dişlerini parçalarsın sakın yapma.

sigara limon muhabbetini bilmiyorum ama o sigarayı içerken sararır zaten :D denemediğim bilmediğim şeye yorum yapmam.

compunun kullandığını ben de haftada 1 kullanırım super etkili diyebilirim.

elma ye, inanamıcaksın 1 elma sonra dişlerine bak. fırçalamıştan iyi beyaz olur. denedim gördüm hatta rastlantıyla keşfettim.

son  olarak 2 şey dicem;

1) herşeyi yazıyolar denemediklerini bile yazıyolar bu sağlık konusu dikkatli ol dişlerini mahvedersin.

2) bazı kişilerin dişleri doğuştan biraz koyu renklidir buna göre beyazdlığı değerlendir.

o türkücülerin dişleri hep porselen. komple söküp porselen takıyolar onlara aldanma.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ha bide diş minesi vücudun teni ile uyumlu olduğu için bembeyaz olacak diye kasma tabii esmersen:D zencilerin dişleri daha koyudur ama tenleri çok daha koyu olduğu için bembeyaz gözükür mesela...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı annem diş hekimi arkadaşların dediği doğru diş beyazlatmak yararlı bişi değil...

öncelikle piyasada ne kullanırsan kullan o dişler beyazlamaz... ayrıca beyazlamaktan kasıt süt beyazsa unut doğduğunda diş rengin neyse o olur diş hekimine gidersin öncelikle dişlerindeki tartarı taşı temizler sonra bir macun sürüyor ve fircalıyor tabi bu fırcalama esnasında diş minelerin zarar görüyor bu diş mineleri dişte incelmeye değil dişlerin hassaslaşmasına ve daha kolay cürümesine neden oluyor ha geçiyor mu geçiyor kalıcı mı hayır içtiğin çay kahve sigara yemek yine sarartır istediğin kadar diş fırcala ha 10 günde sararacağına 1 yılda sararır...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 13393 Toplam Mesaj: 66