Diş Beyazlatmak
-
konu gereksiz uzadı edit..
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
SHEK1LC1 bunu yazdı:
-----------------------------sacmalama bilmeden yorum yapma..
olmayan bişeyi uydurmuyoz burda..
ayrıca sigara külü degil sadece.
sigara külü ve limon bikaç damla...
haybeden yazmadan önce bi arastır limonun içeriğini özelliklerini ve sigara külüyle eskiden neleri parlattıklarını..
kompetan kesildiniz bilip bilmeden..
-----------------------------sende araştırmacı kesildin başımıza biz bildiklerimizi yazdık diğer sayfalardan..bilip te yaptığımız yoruımlar orada..
sağlıklı olduğu ne kadar biliniyor bu yaptığın şeyin?sigara külü dediğin şey nedir yahu bunu neden diş hekimleri
kullanmaz?madem bu kadar sağlıklı bişey o zaman evde diş macunu fln da kullanmayalım öyle değil mi?
-----------------------------dikkatini sündürürüm ben kimsenin yorumuna aksi bişey söylemedim..
ama kalkıpta bilip bilmeden oku üflet aynı diyemessin..
o sigaranın külü bilmem kaç derece atesten oluyo bilmiyor musun!!
ne zararı önce bahsi gecen kül ve limonu arastır diyorum..
yaparsın yapmassın banane. biliyorum ve söylüyorum 15 20 ytl veripte aldıgınız ürünlerden cok daha iyi sonuc veriyor..
korkuyosan yapmassın hacım..
-
evde zirt birt sigara icip duruyorum zaten..simdi deneyecektim ama limon yokmus a.q
yarina unutmaz limon alirsam,aksam kesinlikle denerim ve sonucu buraya yazarim!hatta öncesi ve sonrasi olarak fotograflarinida cekebilirim!
gerci benim disler,okadar kötü degil ama bi deney yapabilirim :D
-
evet arkadaslar,biraz önce 2 sigara külü ve 3 damla limon suyu ile deneyi gerceklestirdim.. :D
sonuc olumlu fakat sanirim derhal bir sonuc görmek icin 2 veya 3 defa yapmak lazim..
ama beni ikna etti ;)
-
SHEK1LC1 bunu yazdı:
bigwave bunu yazdı:
SHEK1LC1 bunu yazdı:
-----------------------------sacmalama bilmeden yorum yapma..
olmayan bişeyi uydurmuyoz burda..
ayrıca sigara külü degil sadece.
sigara külü ve limon bikaç damla...
haybeden yazmadan önce bi arastır limonun içeriğini özelliklerini ve sigara külüyle eskiden neleri parlattıklarını..
kompetan kesildiniz bilip bilmeden..
-----------------------------sende araştırmacı kesildin başımıza biz bildiklerimizi yazdık diğer sayfalardan..bilip te yaptığımız yoruımlar orada..
sağlıklı olduğu ne kadar biliniyor bu yaptığın şeyin?sigara külü dediğin şey nedir yahu bunu neden diş hekimleri
kullanmaz?madem bu kadar sağlıklı bişey o zaman evde diş macunu fln da kullanmayalım öyle değil mi?
-----------------------------dikkatini sündürürüm ben kimsenin yorumuna aksi bişey söylemedim..
ama kalkıpta bilip bilmeden oku üflet aynı diyemessin..
o sigaranın külü bilmem kaç derece atesten oluyo bilmiyor musun!!
ne zararı önce bahsi gecen kül ve limonu arastır diyorum..
yaparsın yapmassın banane. biliyorum ve söylüyorum 15 20 ytl veripte aldıgınız ürünlerden cok daha iyi sonuc veriyor..
korkuyosan yapmassın hacım..
-----------------------------Sigara külü limon denemedim fakat shekilci burda bigwave i çok iyi benzetmiş...