folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Diş Dolgusu Ve İğne



Diş Dolgusu Ve İğne

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek

    98 yılında dişlerim için gazi hastanesine gittiğimde ki durumla 2018 arasında herşey farklı. Çok kolaylaştı diş işleri. Bir şey hariç o da iğne . Sike sike gardaş. Ölüme gitmiyon sonuçta.

    İğne zaten sıkıntılı birşey değil anlık bir lokal anestesi. Acısını hissetöezsin zaten. Asıl sıkıntı ağzının içinde yapılan işlemlerin uyuşturulmuş olsan bile beyninde hissetmen.


    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    Geçenlerde dolgu yapılabilecek dişim ihmal ettiğim için dişin çekilmesi durumuna geldi. Çekilmesinide ihmal ettiğim için bir iki hafta önce ağrı tuttu ve beni 36 saat yok yere uyutmadı ve bu sürede sürekli ağrıdı. Hekim ilk mesai saatinde işlemimi yaptı ve çok rahatladım. Şimdi bana o ağrıyı çekmek mi iğne mi diye sorsan 2 hafta boyunca hergün iğne yapılsın ya da 2 hafta boyunca hergün dişçiye gideyim işlem yapılsın da o ağrıyı çekmeyeyim derim.

    İğnenin acısı konusunda da şöyle bir gerçek var: iğneyi yapan kişi işini dikkat ederek iyi yaparsa enjeksiyon ayak serçe parmağınızı komidinin köşesine çarpmaktan kat kat daha az acıyor.


    Sadece bi imza..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2014
    Erkek

    simdiki igeleri farkdahi etmiyorsun.

    Önce soguk pamuk gibi birseyler degdiriyorlar o dahi igneden daha fark edilebilir geldi bana, sonra igneyi fark etmedim .

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    Her dolguda iğne mi yapılıyor? Benim dişçi iğne yapmadan 3-4 tane dolgu yapıyor. Bende sevmem dişçi olayını. Ayrıca iğne yaptıktan sonra dişlerimi söküp yenisini yapıp takabilir. Keşke iğne yapsa bana kalsa.

     


    If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    Ben de kucukken kanal tedavisi yaptirdigimdan disciden cekiniyorum. O zaman agrili acili yaparlardi. Gecen senelerde ozele yaptirdim kanal tedavisi iyi uyusturdu acimadi. Esim yaptirdi ayni doktora cok acidi agridi dedi. Disin durumuna gore herhalde ama ben de aksine igneden hic korkmuyorum doktora ben diyorum igne yapin da oyarken agrimasin diye :)

    suan 6 disimde dolgu var, 4 tane de dolgudan sonra dustu ya da dolgu yapilmasi gerekiyordu kanal tedavisinden korktugumdan cektirdim ama 18 yasina kadar di bu olanlar. Annem sana cok antibiyitik icirdik ondan herhalde dislerin cururdu diyor. Arka disler gencken ciktigindan onler duzgun siralandi sikisip yamulmadi. Arka ne kadar kotuyse onler o kadar iyi ama cignemeyip ogutmede azi disler olmadigindna sikinti yasiyorum tabi.

    Bir de hic unutmam disim iyice curumus, kirilmis az bisey kalmis, ceksinler diye gittim. Git gel yapa yapa dis dizilim siralamasini da ogrendim tabi. Ilk doktor bakip yonlendirme yapardi. Bakti sol alt 7 curuk dolgu dedi hemsireye, yok dedim doktor bey 6 numara cekilecek herhalde sismis dis etim kalan dis parcasi gozukmuyor iyi, adam suratima bakti dikdik sonra dise bakti bi daha, sol alt 6 cekilecek yazdirdi :)


    İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2009
    Homo

    asıl korkman gereken iğne değil, hastaya müşteri gözüyle bakıp

    sıkış tıkış randevu çizelgesini yerine getirmek için 45 dakika boyunca kan ve tükürük dolu ağzını

    açık tutturup çenene kramp girdirtecek esnaf dişçilerdir.

     

    he bir de ağzının uyuşmasını dahi bekleyemeyip işe girişen orçolar da var, acı hissediyorsan durdur

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2007
    Erkek

    O iğneler acıtmaz ki..


    Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

    bende de benzer bişey var, aslında kokmuyorum ama iğne ağzıma yaklaşınca  kafamı sabit tutamıyorum vs çok değişik modlara giriyorum. 

    eczaneye gidip bitane dişçininkine benzeyen ince uzun şırınga aldım (mk ince uzunlar daha bi korkunç geliyo) . 2/3 gün boyunca oynadım, elimde ağzıma soktum vs vs alıştım biraz. sonra gittim doktora abi dedim, bana iğneyi pek göstermeden, ^^D şlak diye sok ağzıma. çektirebildim dişimi

     




    ^^D ) 2nci paragrafı okurken gülmekten öldüm, tabir yerindeyse.

    Olayda, yanlış birşey yok. bana ilginç geldi. @@, ^^D)


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2008
    Erkek

    bende dişlerimi yaptırıyorum komple.

    2-3 ay oldu sanırım başlayalı kısmetse temmuz ortasında tamamen bitiyor işlemlerim.

    12 diş çekimi daha sonra kesim, 26 zircon kaplama, 3 implant yaptırdım. (2 senedir çalışıp kenara koyduğum araba paramı resmen dişçiye verdim :( )

    en korktuğum implanttı en basiti o geçti. dişciden iğneden korkmam acı yok rocky derim geçerim ama bazı işlemlerde canımdan can gitti resmen. mesela çene kalıbı alınıyor dişler kesik çekimler var adam kalıbı ağzıma bi sokuyor soğuk soğuk resmen etimi kesiyorlar yok böyle bi acı :D :D ama çekimlerde implantta vs de bir gram canım yanmadı.

    arkadaşlar dişlerinize bakın 

    ben her sabah kalktığımda soğuk bi içecek içtiğimde kendime küfürler ediyorum.

    diş sağlığı çok önemli.

     


    You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    ilk defa dişçiye gittiğimde acır mı diye 2 kere sorunca çocuklara iğneden önce sıktığımız spreyi sıkayım dedi. iğneyi hiç hissetmedim :D

    ama üstüne vura vura "çocuklara sıktığımız" diyince gururum okşanmadı değil yani :D

Toplam Hit: 5694 Toplam Mesaj: 43
diş dolgusu