Diş Üzerine Soru Acil :C
-
abüler doktora git git dediler gittim çekicez dedi.. çekti ama çene kemiğinin hafif kalın tabakasıyla beraber geldi diş :C .. çok kanıyo yarım saat oldu
napcam ben :C bundan sonra başıma neler gelir filan bilen veya başına gelen var mı :C bida doktora gidersem siksinler beni
-
usta cene kemıgıne kaynamıs dısın yanı benımde ole olmustu hatta benım dısımın koku kalmıstı ıcınde yarıp almak zorunda kaldılar
eger ıltıhaplanırsa b.ku yedın onun dısında bısey olmas :) bence bu mevzudan sonra daha cok dıs doktoruna gorunmen gerek yoksa ılerler her fırsat da gorun ;)
torbaya buz koy yuzune komplex yap gecer :)
-
peki iltihap yapmaması için napcam bide bu kan nasıl kesilecek
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
peki iltihap yapmaması için napcam bide bu kan nasıl kesilecek
dıyorum ya torbaya buz koy yuzune komplex yap cok sıcakda durma gecer kanı durur :) iltihap da elınde olan bısey degıl olcaksa olur kurtulus yok umarım ıyılesır gecmıs olsun ... -
peki saol
-
Ulan forum acil servis gibi oldu ha...
Valla bizim bi elemanda öyle bi durum olmuştu... Ameliyat ettiler sonradan :)
-
antibiyotik al buz koyup dişi yok edersin eti mahfedersin damakla hiçbişey yiyemessin
yerinde olsam dolgu yaptırırdım diş bi daha gelmiyor dünyaya
-
dolgu yapamadıki adam :C .. neyse olan oldu gitti çene gitti diş .. bari şu kan dursada yatsam uyusam .. inş iltihap filan olmaz :C .. off
-
Doktora git hemen bekleme :F
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------antibiyotik al buz koyup dişi yok edersin eti mahfedersin damakla hiçbişey yiyemessin
yerinde olsam dolgu yaptırırdım diş bi daha gelmiyor dünyaya
kuzenım dıs doktoru olusundan bılıyorum ;) antıbıyotık alma ! buz koy kanıyo cunku kanayan yada ıhtıhap sızısı olan yere buz konur ozellıkle posete koy yuzune komplex yap dedım buz dırek yuzune temas edıp yuz felcı olmana neden olmasın dıye bıse bılıyozda soluyoz ! alla allaaaaaa pesimistzombie sen dedıgımı yap dostum ;) -
pesimistzombie bunu yazdı:
dolgu yapamadıki adam :C .. neyse olan oldu gitti çene gitti diş .. bari şu kan dursada yatsam uyusam .. inş iltihap filan olmaz :C .. off
benı delırtme gıt yat uyumaya calıs mekanın serın olmasına ozen goster sıcak daha cok kanamaya neden olur