Diş Üzerine Soru Acil :C
-
:) hey allam ya atılmıcam :))) hehehehhe atılım mı yada ? kafama takarsam atılırım hee :) bı o kaldı :((
bu gıdısle ac kalcam anasını :)
-
nerlere gelmis konu :/
öğlene kadar durmadı kanama.. dün gece pes ettim zaten tükürmekten yuttum bi güzel kanımı
hala bişey yemedim o karnımı tok tuttu sanırım :/ ..
şimdi öğlen hastaneye gittim kanama var diye diş şeysine
dedi sen babalara gelmişin 5 6 gün manyak ağrayacak geçmiş olsun dedi .. dövesim geldi doktoru :C
sonra siyah bişey yerleştirdi 2 tane onlar ne bilgim yok .. altınada pamuk koydu tamam git dedi
ilaç verdi işte alfoksil ve apranax ..
kanama sonunda geçti..
ben şimdi nasıl yemek yicem karnım aç tamponu çıkardım ama o siyah şeyler hala orda çıkaramıyom elleyememde zaten
ben açlıktan ölcemmi :C sigara da mı yasak bu arada içersem nolur?
-
hehhe dostum aforızma üstadım ona sormak gerek once saygı ıcabı dıyorum ya yemın ettım o yazmadan yazmıcam yoksa sınırlenıyorum :))) dur ona bı pm atam :)
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------nerlere gelmis konu :/
öğlene kadar durmadı kanama.. dün gece pes ettim zaten tükürmekten yuttum bi güzel kanımı
hala bişey yemedim o karnımı tok tuttu sanırım :/ ..
şimdi öğlen hastaneye gittim kanama var diye diş şeysine
dedi sen babalara gelmişin 5 6 gün manyak ağrayacak geçmiş olsun dedi .. dövesim geldi doktoru :C
sonra siyah bişey yerleştirdi 2 tane onlar ne bilgim yok .. altınada pamuk koydu tamam git dedi
ilaç verdi işte alfoksil ve apranax ..
kanama sonunda geçti..
ben şimdi nasıl yemek yicem karnım aç tamponu çıkardım ama o siyah şeyler hala orda çıkaramıyom elleyememde zaten
ben açlıktan ölcemmi :C sigara da mı yasak bu arada içersem nolur?
-----------------------------
önemli degil kalsin onlar. kanama durdurucu ajanlar onlar. yemegi de ters tarafinla yiyecen bir sure. sigara serbest ama az icersen iii olur. ilesmeyi bi miktar yavaslattigi solenir. bir iki gun az iç ondan sonra serbesst.. -
hm aforizma sağol peki bu ajanlar ne kadar süre kalcak orda? ben mi çıkartcam başkası mı çıkartcak yoksa kardeşmi olcaz onlarla?
oh sigara serbestse yemek yemesemde olur :D
-
sen ellem onlari baci kardes yasayin bundan sonra.. onlar kendileri seni birakir merak eetme. sen yara yerinin temizligne dikkat et icinde gida artigi kalmasin bi de o ilaclari duzenli kullan yeter.. temizlyecm diye de icine girip ugrasma yaranin. suyla calkala yeter. ilik su olasi daah ii olur. sıccak ve soguk su agrıtır..